zoey7 15.11.04, 21:24 Nie spłukuje się go, czy włosy nie robią się po nim oklapnięte? Albo strąkowate? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kragmel Re: SUNSILK FIOLETOWY 15.11.04, 21:58 szampon, odżywka, czy mleczko? mam mleczko wygładzające - strąków niet, oklapnięcie tyle co do wygładzenia. ale ja podnoszę włosy na szczotce jak je kładę, więc nie wiem jakby się zachowywało bez. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mad Re: SUNSILK FIOLETOWY IP: *.aster.pl 15.11.04, 22:50 ja mam szampon i odzywke, ale tę do splukiwania. super wygladza, nie obciaza. nawet takie poczochrane koncowki sa jak nowe! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzka ja chyba mam dziwne wlosy IP: *.elpos.net 15.11.04, 22:56 normalnie mam falowane i sie strasznie perza :(((( wiec myslalam ze mi on pomoze ale efekt byl odwrotny. zaczely sie skrecac. serio mialam po mleczku loczki jak po lokowce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sisy Re: ja chyba mam dziwne wlosy IP: *.chello.pl 15.11.04, 23:34 jak ktos jest z gdanska to moge odsprzedac cale-nieuzywane fioletowe mleczko do wygladzania za 5,5zl Odpowiedz Link Zgłoś
naila Re: SUNSILK FIOLETOWY 17.11.04, 08:01 A stosowałyście całą serię razem? Jak się sprawuje? Czy faktycznie dobrze wygładza, czy to kolejny, nie działający produkt? Do jakiego szamponu, odżywki, mleczka czy balsamu można porównać te produkty w działaniu???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: SUNSILK FIOLETOWY IP: *.chello.pl 17.11.04, 09:48 Używam z tej serii kremu wygładzającego włosy i jestem z niego zadowolona. Po prostu na moich włosach sprawdził się w 100%. Z tym, że nie mam mocno kręconych włosów, a tylko pofalowane/podkręcające się i dodatkowo bardzo wysuszone przez farbowanie i baleyage. Nakładam krem wygładzający włosy Sunsilk po szamponie i odżywce (ale z serii Pantene Pro-V Złota linia). Dzięki temu są rzeczywiście wygładzone. Nie wiem, jak spisują się pozostałe produkty z tej linii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Em Nie,nie... IP: *.nowodworek.krakow.pl / 195.150.20.* 17.11.04, 13:59 Włosy po nim są ładne, tylko że moje się po nim nie wyprostowały zupełnie... Odpowiedz Link Zgłoś