Dodaj do ulubionych

SUNSILK FIOLETOWY

15.11.04, 21:24
Nie spłukuje się go, czy włosy nie robią się po nim oklapnięte? Albo
strąkowate?
Obserwuj wątek
    • kragmel Re: SUNSILK FIOLETOWY 15.11.04, 21:58
      szampon, odżywka, czy mleczko?
      mam mleczko wygładzające - strąków niet, oklapnięcie tyle co do wygładzenia.
      ale ja podnoszę włosy na szczotce jak je kładę, więc nie wiem jakby się
      zachowywało bez.
    • Gość: Mad Re: SUNSILK FIOLETOWY IP: *.aster.pl 15.11.04, 22:50
      ja mam szampon i odzywke, ale tę do splukiwania. super wygladza, nie obciaza.
      nawet takie poczochrane koncowki sa jak nowe!
    • Gość: zuzka ja chyba mam dziwne wlosy IP: *.elpos.net 15.11.04, 22:56
      normalnie mam falowane i sie strasznie perza :(((( wiec myslalam ze mi on pomoze ale efekt byl odwrotny. zaczely sie skrecac. serio mialam po mleczku loczki jak po lokowce
      • Gość: sisy Re: ja chyba mam dziwne wlosy IP: *.chello.pl 15.11.04, 23:34
        jak ktos jest z gdanska to moge odsprzedac cale-nieuzywane fioletowe mleczko do
        wygladzania za 5,5zl
    • naila Re: SUNSILK FIOLETOWY 17.11.04, 08:01
      A stosowałyście całą serię razem? Jak się sprawuje? Czy faktycznie dobrze
      wygładza, czy to kolejny, nie działający produkt? Do jakiego szamponu, odżywki,
      mleczka czy balsamu można porównać te produkty w działaniu????
      • Gość: zuza Re: SUNSILK FIOLETOWY IP: *.chello.pl 17.11.04, 09:48
        Używam z tej serii kremu wygładzającego włosy i jestem z niego zadowolona. Po
        prostu na moich włosach sprawdził się w 100%. Z tym, że nie mam mocno kręconych
        włosów, a tylko pofalowane/podkręcające się i dodatkowo bardzo wysuszone przez
        farbowanie i baleyage. Nakładam krem wygładzający włosy Sunsilk po szamponie i
        odżywce (ale z serii Pantene Pro-V Złota linia). Dzięki temu są rzeczywiście
        wygładzone. Nie wiem, jak spisują się pozostałe produkty z tej linii.
    • Gość: Em Nie,nie... IP: *.nowodworek.krakow.pl / 195.150.20.* 17.11.04, 13:59
      Włosy po nim są ładne, tylko że moje się po nim nie wyprostowały zupełnie...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka