Gość: madzia_25 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 18:18 Poszukuje korektora ktory skutecznie zakryje czerwone plamy, i krostki na buzi. I jakiegoś dobrego podkładu matującego. Poradźcie mi coś, najlepiej w miare taniego. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aga Re: korektor... IP: *.zin.lublin.pl 19.11.04, 01:11 Tez mam ten problem z okropnymi czerwonymi plamami na buzi(popekane naczynka),zastanawiam sie nad zamknieciem laserem ale troche sie boje,jestem z Lublina i nie wiem czy jest tu ktos dobry na tyle by nie zrobic wiecej szkody na mojej buzi:(Korektora uzywam codziennie przed wyjsciem z domu i calkiem dobrze to wyglada,wlasciwie to po tych moich okladach na twarz nie widac ze mam z czymkolwiek problem,a stosuje-najpierw warstwe korektora zielonego w sztyfcie Vipery(jest dobry czyli dobrze kryje i jest tani-8.90 zeta) i na to warstewke kremu korekcyjnego na zaczerwienienia twarzy Oriflame(30 zl),by przywrocic kolorystyke twarzy,bo po samym korektorze moja robi sie sinawa a czerwienienie i tak widac,na to by troche zmatowic-odrobina pudru sypkiego nakladana pedzlem- to lepsze niz fluidy bo nie zatyka tak porow(a i tak mam z nimi problem:()Mam nadzieje ze troszke ci pomoglam?POzdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: korektor... IP: *.zin.lublin.pl 19.11.04, 01:14 Aha i jeszcze cos bo mi sie przypomnialo-dobry jest tez korektor antybakteryjny Oriflame( pol zielony pol bezowy),kosztuje chyba ok 25 zl,bo niby jest leczniczy i dobry na krostki,ale ja go nie stosuje bo troche zapychal mi pory,no ale to ja-u Ciebie moze dzialac inaczej,sprobuj:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia_25 Re: korektor... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 16:31 Bardzo Ci dziękuję, napewno zakupię ten korektor Vipera. Ja też pochodzę z Lublina,ale od ponad 2 lat mieszkam koło Wawy. Znam dobrego dermatologa w Lublinie, który przyjmuje w przychodni i ma też swój gabinet prywatny, jakbyś była zainteresowana to podam Ci nazwisko. Pozdrawiam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: korektor... IP: *.zin.lublin.pl 21.11.04, 20:36 To bardzo fajnie:)Napisz mi jego nazwisko to sie do niego wybiore jesli faktycznie moglby mi jakos pomoc to byloby cudownie,czy to jest jakis Twoj znajomy czy moze sama leczylas sie u niego?A tak w ogole moze wiesz cos o takim zamykaniu naczynek, moze ktos z Twoich znajomych cos takigo robil i ma jakies doswiadczenia?Bede wdzieczna za kazda info:)Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia_25 Re: korektor... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 19:15 To jest kobieta, jakos tak mi sie napisalo, że wyszło ze to facet :)). Dr.Lilianna Szlendak-Leszczuk, przyjmuje w przychodni skórnej na 3-go Maja, ale tylko w poniedziałki,wtorki i środy od 8.00 do 13.00. Strasznie trudno sie tam dostać, trzeba przyjść przed 6 żeby sie zapisać, kolejki okropne, tel:532-26- 30. Ja byłam tam dosyć dawno, może coś się pozmieniało, najlepiej jak zadzwonisz i sie dowiesz. W poniedziałek najlepiej nie chodzic, bo strasznie duzo ludzi, zadzwoń i dowiedz czy sie dr. przyjmuje, bo ona często wyjeżdża lub ma urlop. Nigdy nie chodź w ciemno do niej, bo akurat może jej nie być i nie potrzebnie będziesz wstawać rano i stać w kolejce. Ma też swój gabinet prywatny na Kalinie ul. Lwowska (nie pamiętam ile), tel: 743-30-35. Myśle ze tam łatwiej ją zastać, tylko też ma dużo pacjentek i chyba trochę trzeba czekać na wizyte. W gabinecie przyjmuje chyba codziennie(ale nie jestem pewna) po poludniu. Polecam ją, chociaż wynajduje jakieś drogie leki, kremy i maście. Ale jak ktoś kiedyś powiedział: Albo drogo i skutecznie, albo tanio i do d.... ja chodziłam do niej od dzieciństwa, bo miałam straszne problemy z buzią i dużo mi pomogła. Zresztą jak ci nie podpasuje to w tej przychodni jest kilku też dobrych lekarzy, więc jest w czym wybrać. O naczynkach niestety nic nie wiem. Mam nadzieję, że chodź troszkę Ci pomogłam. Jeżeli coś jeszcze będziesz chciała wiedzieć to pisz, bede starała sie pomóc. Powodzenia i pozdrawiam :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: korektor... IP: *.zin.lublin.pl 23.11.04, 00:08 Wielkie dzieki za info,pewnie sie do niej wybiore jesli faktycznie polecasz, trudno teraz o dobrego specjaliste zreszta nikogo nie mam na oku,slyszalam o dr Stelmasiaku,ze niby tez dobry, ale on za jedna wizyte zyczy sobie 150 zl-dla mnie troche duzo... Ciesze sie ze jednak sa zyczliwi ludzie na tym forum, bo mialam jak dotad niezbyt mile doswiadczenia.POzdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś