Gość: Jaga IP: *.icpnet.pl 18.11.04, 20:36 Czy ktoś miał olejek antybakteryjny na wypryski z drzewem herbacianym? Jakie daje efekty? Czy jest dobry? Proszę o szybkie i konkretne opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ness Re: olejek Oriflame IP: *.acn.waw.pl 18.11.04, 21:14 Mam, ale nie z Oriflame. Zwykły olejek z drzewa herb., kupiony w aptece za ok 10 zł. Bardzo dobry. Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: olejek Oriflame 19.11.04, 10:49 ja też używam olejku herbacianego z innej firmy, taki olejek ma wiele zastosowań. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elanor Re: olejek Oriflame IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.04, 11:20 Potwierdzam, olejek z drzewa herbacianego jest cudowny! Goi wypryski, świetnie działa na wychodzącą opryszczkę, w postaci inhalacji pomaga w katarze,relaksuje, a w połączeniu z olejkiem lawendowym tworzy super zapach do kąpieli (mieszam te olejki z odrobinką szamponu, wodą i wlewam do wanny). Jest jednym z najsilniejszych olejków o działaniu przeciwwirusowym, antybakteryjnym i do tego można go stosować bezpośrednio na skórę. A wszystko to za ok. 10 zł...Czego chcieć więcej? Odpowiedz Link Zgłoś
magda-fl Re: olejek Oriflame 23.11.04, 13:37 czyli nie ma różnicy czy kupię taki olejek w aptece czy w oriflame? i tak będzie to to samo, tak? Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: olejek Oriflame 23.11.04, 13:47 praktycznie nie ma różnicy, mogą się różnić nieco jakością, ale nie wiem, po czyjej stronie byłaby przewaga ;) Odpowiedz Link Zgłoś
magda-fl Re: olejek Oriflame 23.11.04, 14:28 A możecie podać składy, stężenia swoich olejków (nieważne czy z oriflame czy nie) Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: olejek Oriflame 23.11.04, 14:42 na moim jest napisane: zawiera 100% olejku z drzewa herbacianego. ale chyba na każdym będzie to samo, chodzi chyba raczej o czystość olejku i metodę ekstrakcji, a tego na opakowaniu nie znajdziesz. Odpowiedz Link Zgłoś