Gość: redwoman IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.04, 14:42 jak sobie radzicie z cerą naczynkową i niechcianym czerwienieniem? czy macie jakieś sprawdzone i skuteczne kosmetyki do polecenia??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: :) Re: CERA NACZYNKOWA IP: *.chello.pl 25.11.04, 16:01 Wiesz, najważniejsze jest to abyś nie paliła, możesz też lykać rutinoscorbin, to uszczelnia naczynka, nie opalaj się też intensywnie, szczególnie na solarium. Ja miałam problem z naczynkami na udach, stonowałam też specjalne kremy z rutyna ( niedrogie w aptece) Pozdrawiam Cię Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: red woman Re: CERA NACZYNKOWA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.04, 20:43 w sumie to nie palę wogóle :D ale zapytam z ciekawości - dlaczego to źle wpływa na naczynka ??? :-* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justa Re: CERA NACZYNKOWA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.04, 10:13 papierosy i inne używki nasilają grę naczyniową i zaostrzają stan naczynek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: CERA NACZYNKOWA IP: *.chello.pl 26.11.04, 10:52 No właśnie, papierosy zaburzają mechanizm kurczenia się i rozszerzania naczynek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: CERA NACZYNKOWA IP: *.zin.lublin.pl 26.11.04, 11:48 Hej, tez sie zgadzam ze warto lykac rutinoskorbin- uszczelnia naczynka.ja tez mam ten problem i musze Ci powiedziec ze staje sie to dla mnie koszmarem- pajaczkow na twarzy mam coraz wiecej, wlasciwie to nie wychodze z domu bez makizazu kryjacego, czerwienie sie przy niskich i wysokich temperaturach:( Polecam Ci serie Pharmaceris N(do cery naczynkowej wlasnie)- maja tam kremy: nawilzajacy, odzywczy, z 1% zawartoscia witaminy K (ten jest dobry, leczy), maseczke, piling enzymatyczny, zel do mycia twarzy i mleczko, wszystkiego uzywalam i jest ok- dla mnie najlepsze.Do kupienia w aptece. Ostatnio jednak coraz czesciej zastanawiam sie nad zamknieciem naczynek... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: redwoman Co sądzicie o kremach Rosaliac i Diroseal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.04, 17:41 lub np :irene, Pharmaceris czy Farmony do cery naczynkowej? jakie podkłady są dobre do tuszowania:/ ? Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: Co sądzicie o kremach Rosaliac i Diroseal 29.11.04, 12:02 do tuszowania dobre są korektory zielone. Odpowiedz Link Zgłoś
agmusz Re: Co sądzicie o kremach Rosaliac i Diroseal 29.11.04, 13:45 Ja z Rosaliac byłam zadowolona, chyba bardziej niż z Avene. Oba polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola100 Re: CERA NACZYNKOWA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 13:54 Do nabycia w aptece jest maseczka z glinki czerwonej do cery naczynkowej kosztuje około 5,30. Zawartość wystarcza na 2 razy! Dla mnie bomba! Opakowanie przypomina serek Brie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: redwoman Re: CERA NACZYNKOWA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.04, 15:54 bomba? jakie efekty przynosi? mogłabyś ją opisać :) ? Odpowiedz Link Zgłoś