Dodaj do ulubionych

CERA NACZYNKOWA

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.04, 14:42
jak sobie radzicie z cerą naczynkową i niechcianym czerwienieniem? czy macie jakieś sprawdzone i skuteczne kosmetyki do polecenia???
Obserwuj wątek
    • Gość: :) Re: CERA NACZYNKOWA IP: *.chello.pl 25.11.04, 16:01
      Wiesz, najważniejsze jest to abyś nie paliła, możesz też lykać rutinoscorbin, to
      uszczelnia naczynka, nie opalaj się też intensywnie, szczególnie na solarium. Ja
      miałam problem z naczynkami na udach, stonowałam też specjalne kremy z rutyna (
      niedrogie w aptece) Pozdrawiam Cię
      • Gość: red woman Re: CERA NACZYNKOWA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.04, 20:43
        w sumie to nie palę wogóle :D ale zapytam z ciekawości - dlaczego to źle wpływa na naczynka ??? :-*
        • Gość: justa Re: CERA NACZYNKOWA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.04, 10:13
          papierosy i inne używki nasilają grę naczyniową i zaostrzają stan naczynek.
          • Gość: :) Re: CERA NACZYNKOWA IP: *.chello.pl 26.11.04, 10:52
            No właśnie, papierosy zaburzają mechanizm kurczenia się i rozszerzania naczynek.
    • Gość: aga Re: CERA NACZYNKOWA IP: *.zin.lublin.pl 26.11.04, 11:48
      Hej, tez sie zgadzam ze warto lykac rutinoskorbin- uszczelnia naczynka.ja tez
      mam ten problem i musze Ci powiedziec ze staje sie to dla mnie koszmarem-
      pajaczkow na twarzy mam coraz wiecej, wlasciwie to nie wychodze z domu bez
      makizazu kryjacego, czerwienie sie przy niskich i wysokich temperaturach:(
      Polecam Ci serie Pharmaceris N(do cery naczynkowej wlasnie)- maja tam kremy:
      nawilzajacy, odzywczy, z 1% zawartoscia witaminy K (ten jest dobry, leczy),
      maseczke, piling enzymatyczny, zel do mycia twarzy i mleczko, wszystkiego
      uzywalam i jest ok- dla mnie najlepsze.Do kupienia w aptece.
      Ostatnio jednak coraz czesciej zastanawiam sie nad zamknieciem naczynek...
      Pozdrawiam
    • Gość: redwoman Co sądzicie o kremach Rosaliac i Diroseal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.04, 17:41
      lub np :irene, Pharmaceris czy Farmony do cery naczynkowej?

jakie podkłady są dobre do tuszowania:/ ?
      • justa_79 Re: Co sądzicie o kremach Rosaliac i Diroseal 29.11.04, 12:02
        do tuszowania dobre są korektory zielone.
      • agmusz Re: Co sądzicie o kremach Rosaliac i Diroseal 29.11.04, 13:45
        Ja z Rosaliac byłam zadowolona, chyba bardziej niż z Avene. Oba polecam.
    • Gość: ola100 Re: CERA NACZYNKOWA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 13:54
      Do nabycia w aptece jest maseczka z glinki czerwonej do cery naczynkowej
      kosztuje około 5,30. Zawartość wystarcza na 2 razy! Dla mnie bomba! Opakowanie
      przypomina serek Brie.
      • Gość: redwoman Re: CERA NACZYNKOWA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.04, 15:54
        bomba? jakie efekty przynosi? mogłabyś ją opisać :) ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka