Gość: gość ggg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.04, 10:27 Witam !! Mam koszmarne rozstępy na ramionach, kremy nie pomagają, chciałabym je usunąć laserem. Czy ktokolwiek z Was miał tego typu zabieg ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: asiek_asiekowaty Re: Laser na rozstępy ? IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 26.11.04, 10:31 Ja w przyszłości też bym chciała, po okresie dojrzewania mam rozstepy głównie na biodrach i częściowo na pośladkach i udach. Przeszkadza mi to zdecydowanie bardziej niż cellulit. Jeśli mogę spytać - od czego robią się rozstępy na ramionach...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justa Re: Laser na rozstępy ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.04, 10:45 u bywalców siłowni na plecach robią się np. od intensywnych ćwiczeń. ja też mam od ćwiczeń. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiek_asiekowaty Re: Laser na rozstępy ? IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 26.11.04, 11:03 Ale to chyba od intensywnych ćwiczeń...? Bo rozstępy robią się wtedy, gdy skóra nie nadąża z rozciągnięciem się na rosnącej tkance tłuszczowej (u mnie w okresie dojrzewania) czy mięśniowej (ćwiczenia). Mój vchłopak ma nieznaczne na udach - kiedyś uprawiał kolarstwo. W górach goopek jeździł. :P Odpowiedz Link Zgłoś