Gość: carrera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.04, 17:10 Który Waszym zdaniem lepszy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kurczak1976 Re: DIORSKIN ultramat czy ESTEE LAUDER double wea 29.11.04, 21:19 O ultra macie powiem tyle ze jest cudownie naturalny ale nie matuje prawie wcale. EL nie mialam ale z opini jest on dobrze matujacy ale tez dosc mocno kryjacy wiec nalezy do podkladow ciezszych. Jesli lubisz naturalny make up polecam Diora:o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meganka Re: DIORSKIN ultramat czy ESTEE LAUDER double wea IP: *.crowley.pl 30.11.04, 08:48 Podbijam. Noszę się z zamiarem zakupu Ultramat i jestem ciekawa opinii. Z EL nie mogłam dobrać oddcienia - były za żółte :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mango Re: DIORSKIN ultramat czy ESTEE LAUDER double wea IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 18:57 Może wiecie, który podkład Diora daje efekt brzoskwiniowej skórki? Wiedziałam, ale całkiem zapomniałam i nie wygląda na to, abym sobie mogła przypomnieć...:-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: DIORSKIN ultramat czy ESTEE LAUDER double wea IP: *.acn.waw.pl 30.11.04, 19:01 ESTEE LAUDER mialam ..dobrze kryje ,ladnie wyglada na buzce...naturalnie..ale patrzac na cene to nie jest ani diorskin alni estee lauder wiele lepszy opd max factora.loreala i maybelline.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tralala do mango IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 30.11.04, 19:19 hey mialam ten caly efekt brzoskwini ... odradzam jest to bubel jakich malo, i nie jest to tylko moja opinia. wysusza buzie, daje mat nie naturalny, podkresla wszystkie wyszuszone miejsca, skorki i zmarszczki, wlazi w pory jak jakis cement i podkresla je, slowem nie warto!!! gesty jak choroba, nie moge powiedziec o nim nic dobrego, daje bardzo wysoki mat, ale nie jest to mat naturalny a wrecz tworzacy maske. dla posiadaczek idealnej cery , bez porow, zmarszczki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mango Re: do mango IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.04, 15:34 Dzięki. No to jestem trwale wyleczona z brzoskwiniowej skórki. :-D Odpowiedz Link Zgłoś