Gość: Amy IP: *.lublin.enterpol.pl 01.12.04, 11:12 Czy kupuje sie ja w aptekach?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gdybytak Re: Henna Wax 01.12.04, 11:18 Tak w aptekach i niektorych drogeriach. Osobiscie poleca. Uzywam jej od pewnego czasy i moim wlosom bardzo sprzyja -sa miekkie, blyszczace i ozdzywione :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paula Re: Henna Wax IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.04, 11:30 ja tez uzywam juz od ponad miesiaca. efektow na razie niestety nie widze. po jakim czasie moge sie spodziewac choc niewielkiej poprawy??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzi1 Re: Henna Wax IP: *.acn.waw.pl 01.12.04, 11:46 ja jakis czas temu polecalam waxa na forum, bo moje wlosy zmasakrowane po farbie do wlosow naprawde odzyly, od razu byly lepiej nawilzone i nie robilo mi sie siano. jednak teraz baaardzo zaluje ze to akurat waxa uzywalam. skora glowy zaczela mi sie przetluszczac w zastraszajacym tempie po nim, teraz musze myc wlosy codziennie, a kiedys wystarczylo co 3,4 dni bo mam wlosy krecone ktore zazwyczaj sa suche i sie nie przetluszcaja, a teraz masakra... Odpowiedz Link Zgłoś