Dodaj do ulubionych

E.L.- So Ingenious Multi-Dimension Loose Powder

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.04, 17:33
Witam,
Może któraś z Was używała tego pudru i podpowie mi czy wart jest swojej ceny
i czy jest wydajny?.
Waga w stosunku do ceny jest mizerna,tylko 18 g.
Bardzo proszę o recenzje.
Obserwuj wątek
    • Gość: Kasia Re: E.L.- So Ingenious Multi-Dimension Loose Powd IP: 195.94.201.* 01.12.04, 20:57
      Puder jst bardzo wydajny (na co najmniej rok przy normalnym codziennym
      uzywaniu), ladnie wyglada na twarzy (jest bardzo drobny), nie tworzy maski.
      Generalnie polecam. Zreszta drugi puder sypki EL, czyli Lucidity tez jest
      bardzo dobry.
      • Gość: magda Re: E.L.- So Ingenious Multi-Dimension Loose Powd IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.04, 21:32
        Dziękuję, chciałabym być zadowolona z zakupu, ale nie mogę się zdecydować.
        Zależy mi na 'świeżym' wyglądzie, bez matowej maski. Mam cerę mieszaną.
        Zastanawiam się jeszcze nad Chanel, ale na dwóch produktach tej firmy bardzo
        się zawiodłam, wydaje mi się, że to już nie ta sama marka co kiedyś...
        Nie mam pojęcia na co się zdecydować, potrzebuję lekkiego zmatowienia i
        rozświetlenia.
    • Gość: zuza Re:E.L.- So Ingenious Multi-Dimension Loose Powder IP: *.chello.pl 01.12.04, 21:41
      Śmiało mogę Ci polecić ten puder. Mam odcień nr 03: Medium i jestem z niego
      bardzo zadowolona. Dobrze się trzyma, dostosowuje się do mimiki twarzy,
      pozostawia na skórze jedwabne wykończenie i wygląda ładnie w każdym świetle. Ma
      delikatne drobinki rozświetlające twarz. Poza tym jeżeli chodzi o odcień Nr 03
      to dodatkowo nadaje cerze naturalny kolor opalenizny. Puder ten występuje w
      trzech wariantach kolorystycznych: nr 01 - bardzo jasny,lekko
      różowawy,transparentny; nr 02 - odcień wpadający w pomarańcz i nr 03. Jest
      bardzo wydajny. Mam go ponad rok i mimo ciągłego stosowania niewiele go ubyło.
      • kalooo Re:E.L.- So Ingenious Multi-Dimension Loose Powde 02.12.04, 08:58
        a który jest lepszy-So Ingenious czy Lucidity???
        • kalooo Re:E.L.- So Ingenious Multi-Dimension Loose Powde 02.12.04, 09:43
          bo ztego co mi wiadomo to Lucidity nie ma talku,a So Ingenious go ma...Więc
          jak,który lepszy???
          • Gość: magda Re:E.L.- So Ingenious Multi-Dimension Loose Powde IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.04, 09:48
            So Ingenious na wizażu ma super opinie, Lucidity troszkę gorsze, nie wiem na
            który się zdecydować.
            A jak wypada w porównaniu z nimi Chanel?
            • Gość: zuza Re:E.L.- So Ingenious Multi-Dimension Loose Powde IP: *.chello.pl 02.12.04, 13:07
              Jedyne wyjście to poprosić o próbki Chanel i Estee Lauder w perfumerii.
              Najlepiej sama określisz, czy coś Ci odpowiada, czy nie. Mam nadzieję, że
              sypkie pudry można testować nie tylko na miejscu w sklepie.
          • Gość: zuza Re:E.L.- So Ingenious Multi-Dimension Loose Powde IP: *.chello.pl 02.12.04, 13:20
            kalooo napisała:

> bo ztego co mi wiadomo to Lucidity nie ma talku,a So Ingenious go ma...Więc
            > jak,który lepszy???

Kalooo sądząc po cenie i opisie chyba jednak So Ingenious. Jest bardziej
            uniwersalny: nadaje się do wszystkich typów skóry, a Lucidity niestety nie.
            Zresztą przeczytaj opisy i sama wyciągnij wnioski.
            Pozdr.

www.esteelauder.com/templates/products/sp_shaded.tmpl?CATEGORY_ID=CATEGORY5855&PRODUCT_ID=PROD2130

www.esteelauder.com/templates/products/sp_shaded_color.tmpl?CATEGORY_ID=CATEGORY5855&PRODUCT_ID=PROD1759

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka