Dodaj do ulubionych

Golarki - która lepsza?

IP: *.pai.net.pl / 195.69.80.* 02.12.04, 21:23
Moje drogie!
Zastanawiam sie nad zakupem golarki. Którą mogłybyście polecić? Zastanawiam
sie nad Wilkinson Lady Protection. A może lepiej zainwestować w Gillete Venus?
Będe wdzięczna za pomoc?
Obserwuj wątek
    • Gość: naina Re: Golarki - która lepsza? IP: *.238.101.140.adsl.inetia.pl 03.12.04, 20:37
      Czesc,tak sie sklada,ze mialam obie a kupilam w koncu elektryczna;))Wybierz
      tansza,bo nie roznia sie specjalnie,poza tym sprawdz ile bedziesz wydawac na
      wklady,bo czesto golarka jest w promocji a wklady potem to wydatek ok 30zl (w
      przypadku Venus)Wedlug mnie zadna rewelacja,nawet sie zaciac mozna,czego juz
      doswiadczylam nie raz,chociaz gola oczywiscie lepiej niz jakies tam
      jednorazowki;)Pozdr!
      • Gość: Dziuba Do naina IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.04, 11:55
        Powiedz czy jestes zadowolona z tej elektrycznej golarki? jest lepszy efekt niz
        po normalnych zyletkach? i jakiej firmy masz ta golarke?
        • Gość: naina Re: Do naina IP: *.238.103.75.adsl.inetia.pl 04.12.04, 15:57
          Czesc,jestem zadowolona,mam Remington niebieska (ok 120zl),ma 3 stopniowe
          ustawienie golenia,zamiast metalowej siateczki ma takie waleczki,ktore gola
          dokladnie i podrywaja wloski,przy tym nic nie boli,nie mozna sie zaciac,uzywam
          jej kiedy chce i nie musze wskakiwac pod prysznic.Wloski odrastaja w normalnym
          tempie ale nie sa takie klujace jak po maszynce(przynajmniej u mnie).Nie
          martwie sie o wklady i zele i dla mnie to plus,bo depilatora nie moge
          uzywac.Jesli jestes zainteresowana to warto zainwestowac.Pozdrawiam!
          • Gość: Dziuba Re: Do naina IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.04, 16:51
            A gdzie kupils tego Remingtona bo szczerze mowiac nigdzie jeszcze sie na taka
            golarke nie natknelam!? aha a czy po goleniu efekt jest taki sam jak po zwyklej
            zyletce?
            • Gość: Dziuba Re: Do naina IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.04, 16:58
              Prosze napisz jeszcze czy ona jest na baterie czy jak? a moze najlepiej podaj
              mi dokladna nazwe i nr tej golarki!
              • Gość: naina Re: Do naina IP: *.238.96.121.adsl.inetia.pl 04.12.04, 22:32
                Na 2 baterie paluszki,efekt taki sam,tylko moze lekko podrazniac pachy,chociaz
                skora sie przyzwyczai.Dla nog jest idealna.Kupilam w Euro AGD,chociaz ostatnio
                widzialam w Media Markt.
                -Remington wet&dry-
                • asiek_asiekowaty Re: Do naina 04.12.04, 22:34
                  Remingtony są na www.esentia.pl
    • Gość: marsianka VENUS! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.04, 12:40
      zdecydowanie polecam Venus- uwazam ze jest naprawde super, a do tego wklady
      starczaja na bardzo dlugo. Polecam tez pianki z tej samej serii, maja swietne
      zapachy :)
    • asiek_asiekowaty Re: Golarki - która lepsza? 04.12.04, 12:47
      Nie no, trochę nie ma sensu wydawać tyle kasy na Venusy i inne takie. Najlepiej
      sprawdzają się Polsilvery zółte z podwójnym ostrzem. Bardzo fajne są maszybki
      damskie Rossmanna. Myslę, że ważniejszy jest żel czy pianka do golenia niż
      maszynka. Cuuuudowne są Skintimate z USA, sis ma malinowy, a ja gruszkowy. :) I
      są taniutkie, jak ktoś będzie w USA, to polecam. Mają takie samo opakowanie,
      jak Rossmanowy żel Soft coś tam...
    • Gość: fruzia Re: Golarki - która lepsza? IP: *.pai.net.pl / 195.69.80.* 04.12.04, 19:47
      Dzięki dziewczynki za wsparcie!!! :-D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka