Dodaj do ulubionych

czerwcowe panny mlode

IP: BRUSSELSNT* / 195.95.19.* 10.05.02, 12:17
Ja tez sie do nich zaliczam :-)))
Jak tam Wasze przygotowania?
Ja mam sukienke, nie mam butow, ale mam za to strasznie powiekszajacy push-up :-
)))Ogolnie jestem spanikowana, nie wiem, co zrobic z fryzjerem, czy koniecznie
trzeba isc na probne uczesanie, skoro mam wymyslona fryzure?
musze zaczac szukac tez milych jasno-fioletowo-rozowych cieni do oczu, bo
sukienke mam taka bzowa. Myslalam, by poszukac w Sephorze - tam jest olbrzymi
wybor kolorow.
No i zaczynam opalanko :-)))
A co u Was?
Koralik
Obserwuj wątek
    • minnie Re: czerwcowe panny mlode 10.05.02, 12:24
      Wszystkiego najlepszego zatem Koraliku, udanych przygotowan i koncowego efektu.
      Mnie jescze troche brakuje do bycia panna mloda:) ale bardzo zaciekawil mnie ten
      strasznie powiekszajacy push-up. Jakiej firmy, za ile i gdzie go kupilas? Jezeli
      to nie tajemnica?
      Pozdrawiaki,
      Minnie
      • Gość: koralik Re: czerwcowe panny mlode IP: BRUSSELSNT* / 195.95.19.* 10.05.02, 12:31
        Kupilam go w salonie z sukienkami slubnymi, ale jestem z Poznania, wiec nie
        wiem, czy Ci adres sie przyda (Salon Madame Zareba na ul. Dabrowskiego) :-)))
        to nie jest zaden Triumpf, tylko jakas rodzima produkcja
        ale nie wiem, czy bede go nosic na codzien, cos takiego naprawde nadaje sie
        tylko do sukni slubnej i wieczorowej
        qrcze, biust mam normalny (75B), przynajmniej tak myslalam do tej pory, ale jak
        zalozylam te sukienke, to pozal sie Boze :-((( wiec do slubu ide
        ze "wspomaganiem" :-)))
        Koralik
    • Gość: Oriana Re: czerwcowe panny mlode IP: *.waw.cdp.pl 10.05.02, 12:39
      Gość portalu: koralik napisał(a):

> Ja tez sie do nich zaliczam :-)))
      > Jak tam Wasze przygotowania?
      > Ja mam sukienke, nie mam butow, ale mam za to strasznie powiekszajacy push-up :
      > -
      > )))Ogolnie jestem spanikowana, nie wiem, co zrobic z fryzjerem, czy koniecznie
      > trzeba isc na probne uczesanie, skoro mam wymyslona fryzure?

Nie musisz robić próbnej fryzury, fryzjerzy raczej odradzają mówiąc, że nigdy nie
      uda sie dwa razy idealnie tak samo. Wczesnie idź do salonu się umówić i Ci
      powiedzą co i jak. Mi fryzjerka wczesniej zakręcała włosy, żeby sprawdzić jak się
      będą trzymały i to była cała próbna fryzura hi hi.

> musze zaczac szukac tez milych jasno-fioletowo-rozowych cieni do oczu, bo
      > sukienke mam taka bzowa. Myslalam, by poszukac w Sephorze - tam jest olbrzymi
      > wybor kolorow.

Taki jasno-fioletowy cień ma L,oreal nazywa się jakoś "lila metalic", bardzo
      fajny malowałam się nim właśnie do ślubu.

> No i zaczynam opalanko :-)))
      > A co u Was?
      > Koralik

Pozdrawiam i trzymam kciuki w czerwcu
      Oriana
    • anndelumester Czerwcowe panny mlode 10.05.02, 12:57
      To wszystkiego dobrego!!!...zerowej tremy i przepięknego wyglądu!!!!
      pozdrowienia!!!!!
      trzymam kciuki !!!!
      • Gość: Emi Re: Czerwcowe panny mlode IP: 157.25.86.* 10.05.02, 13:15
        halo, halo, czy ktoś tu jeszcze jest, bo mam pytanie?
        • agus7 Re: Czerwcowe panny mlode 10.05.02, 13:28
          Ja na przykład jestem, choć panną młodą (piękną :)))) byłam we wrześniu 2000,
          ale służę pomocą :)
        • Gość: koralik Re: Czerwcowe panny mlode IP: BRUSSELSNT* / 195.95.19.* 10.05.02, 13:37
          Gość portalu: Emi napisał(a):

> halo, halo, czy ktoś tu jeszcze jest, bo mam pytanie?

pytaj smialo :-)))

• Gość: Emi Re: Czerwcowe panny mlode IP: 157.25.86.* 10.05.02, 14:20
            No więc, może nie czerwcowa panna młoda ze mnie, ale za mąż wychodzę w 6 lipca.
            Mam już sukienkę, jest to tzw. sukienka z opadającymi ramionami, na których
            umieszczone są czerwone, a w zasadzie to takie ciemno wiśniowe różyczki, czy
            myżlicie, że bukiet z biło czerwonych róż będzie pasował do garnituru mojego
            faceta, a ma on taki grafitowy garnitur. No i jaki makijaż do tego
            wykombinować? Mam niebieskie oczy i blond włosy, a może zmienić kolor różyczek,
            chociaż z wiśniowymi sukienka wygląda ślicznie. jeśli macie katalog to jest to
            Madonna firmy Polsanta.
            • Gość: koralik Re: Czerwcowe panny mlode IP: BRUSSELSNT* / 195.95.19.* 10.05.02, 14:38
              Widzialam w oknie u fotografa zdjecie takiej mlodej pary i powiem Ci szczerze,
              ze duzy bukiet z bialo-czerwonych roz (a taki miala ta dziewczyna) prezentowal
              sie po prostu okropnie. Wygladal jak wieniec skladany pod Grobem Nieznanego
              Zolnierza z okazji swieta narodowego. Bo takie bialo-czerwone kwiaty sa bardzo
              patriotyczne :-)))
              Czerwone rozyczki na sukience sa na pewno bardzo slodkie i ich nie zmieniaj,
              tylko porozmawiaj z paniami w salonie i w kwiaciarni, co by Ci radzily, byc nie
              wygladala zbyt panstwowo. Moze jakies kremowe, albo same biale, albo same
              czerwone z bialymi dodatkami (przeciez mieszany bukiet tez jest sliczny), sa
              rozne kwiaty i mozna pofantazjowac - rozyczki niech beda tylko tematem. Ale
              skoro masz kwiatki na sukience, to bukiecik moze byc skromniejszy.
              Grafitowy garnitur u pana mlodego to dla mnie 100% klasyki i profezjonalizmu.
              Kazde kwiatki beda pasowac.
              Pozdrowienia,
              Koralik
            • agus7 Re: Czerwcowe panny mlode 10.05.02, 14:38
              Ja myślę że kolor bukieciku, przełamany bielą, w takim odcieniu czerwieni/bordo
              jak te kwiatuszki na sukience będzie wyglądał bardzo ładnie. I na pewno
              nie "pogryzie" się z grafitem garnituru Pana Młodego! Co do makijażu polecam
              wypróbowane kolory (przecież raczej nie wymalujesz ust na ciemne bordo skoro
              masz delikatny typ urody :)), supertrwały podkład i nowiutki tusz do rzęs.

Swoją drogą - ale Wam fajnie!!! Ja tak miło wspominam przygotowanie do ślubu, a
              potem sam Wielki Dzień i superfajne weselicho :))) czułam sie taka wyjątkowa!
              No i najważniejsze - coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu że to była
              właściwa decyzja! - Czego i Wam życzę!
              Pozdrowienia!
            • Gość: Helena Re: Czerwcowe panny mlode IP: *.waw.cdp.pl 10.05.02, 14:41
              Ja bym ci radzila do takiej sukni jakies stonowane, naturalne bezyki, lekkie
              brazy, albo szarosci, zaleznie od tego czy lepiej ci w cieplych kolorach czy w
              chlodnych. Sprobuj sobie takim cienikiem zrobic cienik :-)) na calej powiece
              gornej i dolnej a pozniej rozetrzyj dokladnie granice jakims stosownym
              rozjasniejacym cieniem, najlepiej w kolorze zlamanej bieli. Powinno wygladac
              naturalnie a uroda oczu bedzie bez watpienia podkreslona. Do tego delikatna
              rozowo-bezowa pomadka, blyszczaca ale trwala, lekki podklad i subtelny, roz w
              kolorze wlasnego rumienca. No i obowiazkowo tusz do rzes, ale jak jestes jasna
              blondynka, to w zaleznosci od koloru cieni albo grafit albo braz. Jezeli
              uznasz, ze wygladasz za blado, musnij koniec nosa i nabardziej wystajaca czesc
              miedzy okiem a lukiem brwiowym rozem, tym samym co policzki.
              Powodzenia
              H.
              • Gość: daggy Re: Czerwcowe panny mlode IP: *.chello.pl 10.05.02, 20:07
                Koralik, ja mam suknię (już od października), buty, brakuje mi tylko jakiegoś
                dobrego biustonosza do sukni. Ja też mam wymyśloną fryzurę, ale mowy nie ma,
                żeby obyło się bez próbnej. Nie mam zamiaru popłakać się jeszcze przed ślubem
                (a tak mi się zdarzało po wyjściu od fryzjera). Teraz się intetsywnie nawilżam
                i odchudzam :)))) Jeszcze mi został JEDEN złośliwy kilogram do osiągnięcia
                dobrego samopoczucia. Kompletnie nie znam się na opalaniu w solarium - kiedy
                powinnam zacząć, żeby w dniu ślubu NIE być opaloną, a tylko leciutko wyzłocić
                cerę? POZDRAWIAM SERDECZNIE
                • Gość: koralik Re: Czerwcowe panny mlode IP: BRUSSELSNT* / 195.95.19.* 13.05.02, 10:56
                  Biustonosz bylo chyba najlepiej kupic razem z sukienka - u mnie byla taka
                  koniecznosc, bo wszystkie sukienki wisialy na mnie jak na kiju, bo mam normalny
                  biust (75B) i bardzo chude lapki, a suknie szyje sie chyba na seks-bomby i w
                  ten sposob wymusza sie na klientkach zakup gabkowego push-upa za jedyne 110PLN
                  (a to byl krajowy, Triumpfy sa jeszcze drozsze :-))) A w jakim staniku
                  przymiezalas sukienke? moze ten bedzie najlepszy? trudno isc z suknia i
                  przymierzac staniki, moze wez kilka i umow sie z pania, ze to tylko do
                  przymierzenia w domu i ze jej oddasz, powinna sie zgodzic :-)))
                  opalanko zaczynam w tym tygodniu 2x w tyg. poczatkowo po 5min, mam nadzieje, ze
                  sie nie spale :-))) kupilam w zeszlym tygodniu takie specjalne tabletki w
                  aptece SOLARIN zawieraja beta-karoten, wit.C i E, i cos jeszcze, maja za
                  zadanie ochraniac skore i przyspieszac opalanie, ale nie wiem, jak dlugo trzeba
                  by je zazywac, by przyniosly jakis efekt, jednak wydaje mi sie, ze warto
                  sprobowac
                  a jak samopoczucie? bo do mnie to wszystko jeszcze nie dotarlo :-)))
                  pozdrowienia, Koralik
            • Gość: Vera Re: Czerwcowe panny mlode IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 13.05.02, 11:42
              A może twojemu przyszłemu mężowi, zaproponuj kamizelkę w kolorze z bliżonym do
              tych Twoich różyczek, z domieszką złota czy srebrnej nici, takie fajne mają w
              Diuku, i moim zdaniem z muchą a jeszcze lepiej tylko nie wiem czy jeszcze
              dobrze pamiętam z plafonem? takie zestawy wyglądają świetnie - przynajmniej mi
              się strasznie podobają. A bukiet też proponuję nie biało-czerwony, ale jeden
              kolor. A swoją drogą jak ja wam zazdroszczę bo ślub i wesele jest super!!!. Ja
              jestem ubiegłoroczną sierpniową panną młodą. Trzymajcie się cieplutko i nie
              denerwujcie wszystko będzie świetnie.
              pozdrawiam
              Vera
              • Gość: Vera Re: Czerwcowe panny mlode IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 13.05.02, 11:47
                A swoją drogą to nie doczytałam,że kolor tego garnituru jest grafitowy, tak,że
                ten wiśniowy no nie wiem czy będzie pasował, ale zawsze można dopasować kolory
                kamizelki do drugiego motywu w bukiecie. oj troche tu namieszałam przez
                nieuwagę.
                pzdr
                vera
                • Gość: Emi Vera, a to mnie nastraszyłaś IP: 157.25.86.* 13.05.02, 12:03
                  Naprawdę myślisz, że to może nie pasować? Różyczki są tylko na ramiączkach
                  mojej sukienki, a nigdzie indziej ich nie ma, no nie są jeszcze na kuperku, że
                  tak się wyrażę, ale też w małej ilości. A bukiet to może jakiś zwisający z
                  paroma czerwonymi dodatkami???
                  • Gość: Vera Re: Vera, a to mnie nastraszyłaś IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 13.05.02, 12:10
                    Nie chodziło mi o Twoje różyczki tylko o tą kamizelkę, którą wcześniej
                    wymyśliłam, ale właśnie przed chwilą zrobiłam sobie takie próbne zestawienie
                    grafitu z wiśnią i jest ok.(oczywiście przybliżone)i bardziej wiśnia niż bordo
                    pasuje, ale suknię masz białą? czy kremową? a swoją drogą to te dodatki też
                    wspominam najgorzej. Tak, że wiśnia i grafit jest ok. naprawdę, A jeśli masz
                    różyczki na ramionach to dobrze by było przy tych kwiatach pozostać w bukiecie.
                    Nie przejmuj się tak napewno będziecie wyglądać ślicznie!
                    pozdrawiam
                    Vera
                  • Gość: koralik Re: Vera, a to mnie nastraszyłaś IP: BRUSSELSNT* / 195.95.19.* 13.05.02, 12:18
                    tylko bez paniki, bo zacznie sie udzielac :-)))
                    to bedzie bardzo pasowac - kolorowe akcenty na sukni sa naprawde OK, a jesli
                    garnitur jest grafitowy, to pasuje do niego wszystko (bo ladny grafitowy
                    garnitur to prawdziwa klasyka, ale to juz chyba mowilam :-))) wystarczy kwiatek
                    w butonierce, choc pomysl z kolorowa kamizelka mozna by przetestowac
                    wez taki 1 kwiatek i idz do kwiaciarni i pokaz pani
                    jesli kwiaciarka jest naprawde dobra, zrobi Ci piekny pasujacy do calosci
                    bukiecik
                    ja kwiatki bede miala biale (ew. z dodatkiem rozu), bo sukienka jest pastelowo-
                    bzowa, musze tylko wymyslic fason bukietu - generalnie lubie male i delikatne,
                    ale moja mama jest goraca zwolenniczka tych wydluzonych i zwisajacych :-)))
                    Koralik
                    • Gość: Aga Re: Vera, a to mnie nastraszyłaś IP: 212.244.37.* 13.05.02, 12:50
                      Dziewczyny polecam forum www.forumweselne.republika.pl/ mozna dyskutowac
                      do woli o przygotowaniach slubnych :-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka