Gość: opolanka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 13:26 przeszukałam całe forum - ale nic nie moge znależźć.potrzebuję pilnie adres polecanego fryzjera w Opolu!!!!! dziewczyny licze na was!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annik78 Re: opole fryzjer - pilne 07.12.04, 13:39 A chcesz włosy farbować czy obcinać lub układać? Jesteś z Opola? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opolanka Re: opole fryzjer - pilne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 14:02 nie jestem z opola, ale mam przyjaciółkę która jest z Opola i chce jej zrobic prezent pod choinkę - zamówic i opłacić wizyte u fryzjera bo to jest jej marzenie.tylko nie chce jej wysłac byle gdzie na koloryzację.to co- masz jakis pomysł???? Odpowiedz Link Zgłoś
annik78 Re: opole fryzjer - pilne 07.12.04, 14:32 Mogę Ci polecić trzy salony: 1.)De legge na ul. Krakowskiej- jeśli chcesz to znajdę numer tel. i jutro Ci napiszę. Robiłam koloryzację i ścięcie –ok. 200 zł 2.)Berendowicz na ulicy Ozimskiej- byłam tam ostatnio i jestem zadowolona z efektu. Cena podobna 3) Nie pamiętam nazwy, ale salon mieści się w Kaskadzie. Jakiś czas temu kobieta dokonała tam cudu farbując moje włosy! Ale cena była raczej wygórowana:-/ Napisz, na jaki koszt jesteś przygotowana ,to postaram się popytać koleżanek;-) do każdego z nich możesz zadzwonić i dopiero po rozmowie się zdecydujesz:-) Całkiem fajny pomysł na prezent!!!!! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opolanka Re: opole fryzjer - pilne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 15:23 jesteś kochana-przypomnialam sobie, że ona mówiła mi kiedys o tym pierwszym salonie, ale kompletnie mi nazwa wypadła z głowy.super,super,super dzieki za pomoc!!!! Odpowiedz Link Zgłoś