Dodaj do ulubionych

CO POLECACIE???

IP: *.szwajcarska.pl 11.12.04, 12:39
Dziewczyny jaką firmę byście poleciły jako najlepszą? Chciałabym sobie kupić
kosmetyki z jednej firmy to znaczy - żel do mycia twarzy, tonik, krem na
dzień, krem na noc i krem pod oczy. Mam cerę raczej normalną, bez problemów.
Co sądzicie o SORAYA? Może OLAY ale czy aby te kosmetyki nie są ostatnio
przereklamowane i w czym są lepsze np. od SORAYA albo innych polskich firm?
Erisa nie chcę.
Obserwuj wątek
    • smee Re: CO POLECACIE??? 11.12.04, 12:58
      AA Oceanic, np. seria Oligo-vital (z tym, że nie ma tam kremu pod oczy), ma
      śliczny zapach i jest naprawde niedroga. AA to moje ostatnie odkrycie, miałam
      właśnie tę serię Oligo-vital, a także serię Wygładza zmarszczki (od 25 roku
      zycia). Jest też seria Aqua Zen, droższa, ale już się na nią zasadzam ;))
      Pozdrawiam :)
      • Gość: Inka_25 Re: CO POLECACIE??? IP: *.szwajcarska.pl 11.12.04, 13:05
        Dzięki. A i jeszcze chciałam coś do demakijażu oczu. A swoją drogą to nie
        wszystkie firmy mają te wszystkie kosmetyki w swojej ofercie. A AA Oceanic ma
        coś do demakijażu oczu?
        • smee Re: CO POLECACIE??? 11.12.04, 13:34
          A i owszem, ma osobna serie do oczu AA Eye Perfect, chyba tak sie nazywa.
          Wchodzi to właśnie płyn do demakijazu oczu, krem pod oczy na dzień, na noc i
          zachwalana na tym forum maseczka pod oczy. To chyba wszystko, ale jeżeli coś
          zapomniałam, to sprawdź na stronie internetowej AA Oceanic
          Pozdrawiam :)))
          • Gość: Inka_25 Re: CO POLECACIE??? IP: *.szwajcarska.pl 11.12.04, 13:57
            Dzięki za info :-) A czy ktoś uzywał tego płynu do demakjażu oczu Oceanic? Czy
            zmywa dobrze makijaż?
            • zoey7 Re: CO POLECACIE??? 11.12.04, 15:46
              Dla mnie płyn do demakijażu oczy AA Perfect Eye jest świetny (ok. 25zł),
              również chwalę sobie płyn Ziaji (ok. 4-5zł). Pozdrawiam.
    • mikams75 Re: CO POLECACIE??? 11.12.04, 14:59
      ja bym polecila olaya.
    • a.kopiko1 Re: CO POLECACIE??? 11.12.04, 16:27
      Poleciłabym Ci kosmetyki Olay, pracuję z tą firmą i poznałam wszystkie te
      kosmetyki "od podszewki". Śmiało możesz ich używać, sama kupiłam sobie niktóre z
      nich. Na pewno mogę Ci polecić chusteczki do oczyszczania twarzy - oczyszczaja,
      zastępują mleczko, tonik, peeling i demakijaż również oczu. Jedyną ich wadą jest
      to, że... uzależniają :)
      • Gość: Inka_25 Re: CO POLECACIE??? IP: *.szwajcarska.pl 11.12.04, 18:23
        A powiedz mi czy te chusteczki OLAYA naprawdę zastąpią mi peeling, tonik i żel
        do demakijażu oczu? Naprawdę??? Bo coś uwierzyć w to nie mogę. Nie będę mieć
        ściągniętej skóry i potrzeby użycia tonika? Bo jeśli tak to kupuję.
        • Gość: martka Re: CO POLECACIE??? IP: *.238.103.123.adsl.inetia.pl 11.12.04, 23:59
          Hej, napisz konieczenie w jakim wieku można te kosmetyki olay używać, czy mają
          jakieś serie ? Co do firmy soraya to są to jedyne kosmetyki które mnie
          uczulają, a płyn do demakijażu dla mnie idealny to nivea visage, mimo że innych
          kosmetykow tej serii nie polecam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka