Dodaj do ulubionych

WŁOSY NA RĘKACH

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.04, 18:46
ma dlugie czarne wlosy na rekach,boje sie je zgolic, nie wiem czy wydepilowac
woskiem?co radzicei?? i jakie odrastają?
Obserwuj wątek
    • Gość: zulka Re: WŁOSY NA RĘKACH IP: *.teonet / *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.04, 22:20
      Moja koleżanka stosowała wodą utlenioną. Nabierała ją na wacik i smarowała nią
      wloski, które najpierw się rozjaśniały a potem wykruszały.Ale jeśli włosy są
      bardzo grube i sztywne to może nie wystarczyć. Tylko, że zabieg nie jest
      jednorazowy ale trzeba go stosować dosyć często nawet codziennie, ale nie masz
      za to brzydkich odrostów, bo włosy są jasniejsze.
      • Gość: inga Re: WŁOSY NA RĘKACH IP: *.crowley.pl 13.12.04, 22:58
        Witam, ja golę sobie włosy maszynką, odrastaja wolno, takie same, jakie były,
        tz. jasne i miękkie. Polecam, uważam, że włosy na rękach są nieatrakcyjne i
        trzeba je też golić.
        • kerstin_wow Re: WŁOSY NA RĘKACH 13.12.04, 23:31
          Moja kolezanka z Chile mowila ze w Ameryce poludniowej farbuje sie wlasnie
          wlosy na rekach specjalnym proszkiem, podejrzewam ze miala na mysli nasza
          henne... pokazala mi efekt, piekne jasniutkie wloski na skorze o ciemnej
          karnacji, slicznie!
    • Gość: Monika Re: WŁOSY NA RĘKACH IP: 5.3.1R* / 195.75.14.* 14.12.04, 08:02
      Ja gole depilatorem, troszke boli na poczatku, ale warto! Odrastaja wolno,
      mniejsze, lamliwe i jest ich o wiele mniej, po jakims czasie w ogole przestalam
      je golic, bo prawie juz ich nie mam!
      Polecam bardzo te metode. Po goleniu nalezy nalozyc gruba warstwe balsamu lub
      kremu. drobne czerwone krostki,ktore sie pojawiaja, u mnie znikaja nastepnego
      ranka bez sladu. Gole sie zwykle po kapieli, skora wtedy jest miekka.
      Powodzenia!
    • kragmel Re: WŁOSY NA RĘKACH 14.12.04, 08:06
      po goleniu od święta nic się nie dzieje, włoski odrastają wolno i są takie jak
      były. jakby było przy regularnym - nie wiem.
      wosk jest w porządku, dłuższy efekt, osłabione włoski. drożej kosztuje, bo sama
      możesz sobie nie dać rady (zwłaszcza z tą ręką, którą piszesz :)
    • Gość: Madzia Re: WŁOSY NA RĘKACH IP: *.pl / 213.155.191.* 18.12.04, 14:51
      Ja golę je zwykłą maszynką od kilku lat.Z biegiem czasu odrastają coraz
      wolniej, moim zdaniem są też jaśniejsze i bardziej miękkie. Gdyby nogi można
      było depilować tak rzadko jak te rączki, to byłabym wniebowzięta.
      Nie bójcie się!! Zwykła maszynka i do dzieła..
    • kat_ja1 Re: WŁOSY NA RĘKACH 19.12.04, 20:34
      A ja depilowałam "philipsem":) ale powiem szczerze, że lepszy jest veet. Skóra
      jest delikatniejsza
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka