Gość: elak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.04, 18:46 ma dlugie czarne wlosy na rekach,boje sie je zgolic, nie wiem czy wydepilowac woskiem?co radzicei?? i jakie odrastają? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zulka Re: WŁOSY NA RĘKACH IP: *.teonet / *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.04, 22:20 Moja koleżanka stosowała wodą utlenioną. Nabierała ją na wacik i smarowała nią wloski, które najpierw się rozjaśniały a potem wykruszały.Ale jeśli włosy są bardzo grube i sztywne to może nie wystarczyć. Tylko, że zabieg nie jest jednorazowy ale trzeba go stosować dosyć często nawet codziennie, ale nie masz za to brzydkich odrostów, bo włosy są jasniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inga Re: WŁOSY NA RĘKACH IP: *.crowley.pl 13.12.04, 22:58 Witam, ja golę sobie włosy maszynką, odrastaja wolno, takie same, jakie były, tz. jasne i miękkie. Polecam, uważam, że włosy na rękach są nieatrakcyjne i trzeba je też golić. Odpowiedz Link Zgłoś
kerstin_wow Re: WŁOSY NA RĘKACH 13.12.04, 23:31 Moja kolezanka z Chile mowila ze w Ameryce poludniowej farbuje sie wlasnie wlosy na rekach specjalnym proszkiem, podejrzewam ze miala na mysli nasza henne... pokazala mi efekt, piekne jasniutkie wloski na skorze o ciemnej karnacji, slicznie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: WŁOSY NA RĘKACH IP: 5.3.1R* / 195.75.14.* 14.12.04, 08:02 Ja gole depilatorem, troszke boli na poczatku, ale warto! Odrastaja wolno, mniejsze, lamliwe i jest ich o wiele mniej, po jakims czasie w ogole przestalam je golic, bo prawie juz ich nie mam! Polecam bardzo te metode. Po goleniu nalezy nalozyc gruba warstwe balsamu lub kremu. drobne czerwone krostki,ktore sie pojawiaja, u mnie znikaja nastepnego ranka bez sladu. Gole sie zwykle po kapieli, skora wtedy jest miekka. Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel Re: WŁOSY NA RĘKACH 14.12.04, 08:06 po goleniu od święta nic się nie dzieje, włoski odrastają wolno i są takie jak były. jakby było przy regularnym - nie wiem. wosk jest w porządku, dłuższy efekt, osłabione włoski. drożej kosztuje, bo sama możesz sobie nie dać rady (zwłaszcza z tą ręką, którą piszesz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzia Re: WŁOSY NA RĘKACH IP: *.pl / 213.155.191.* 18.12.04, 14:51 Ja golę je zwykłą maszynką od kilku lat.Z biegiem czasu odrastają coraz wolniej, moim zdaniem są też jaśniejsze i bardziej miękkie. Gdyby nogi można było depilować tak rzadko jak te rączki, to byłabym wniebowzięta. Nie bójcie się!! Zwykła maszynka i do dzieła.. Odpowiedz Link Zgłoś
kat_ja1 Re: WŁOSY NA RĘKACH 19.12.04, 20:34 A ja depilowałam "philipsem":) ale powiem szczerze, że lepszy jest veet. Skóra jest delikatniejsza Odpowiedz Link Zgłoś