Dodaj do ulubionych

łuszczące się usta

IP: *.ib.tcz.pl / *.tcz.pl 14.12.04, 09:15
Mój problem jest z kolei taki .... łuszczą mi się usta po każdej pomadce "koloryzującej" po każdym błyszczyku i po każdych pomadkach ochronnych usta wyglądają tak jakby utowrzyła sie na nich skorupa która potem z łatwością odchodzi gdy dotykam ust.Mam Tisane ale po tym balsamie jest identyczny problem. Moze coś poradzicie ?? :)
Obserwuj wątek
    • kragmel Re: łuszczące się usta 14.12.04, 09:18
      hmm może peeling ust? trzeba wymasować usta szczotką do zębów.
      • Gość: kati2001 Re: łuszczące się usta IP: *.ib.tcz.pl / *.tcz.pl 14.12.04, 09:42
        Dzięki kragmelku wypróbuję :)
    • Gość: teresai Re: łuszczące się usta IP: 5.2.* / *.chello.pl 14.12.04, 11:51
      Wypróbuj maść ochronną z witaminą A, do kupienia w aptece za około 3 zł.
      Najlepiej na noc.
    • Gość: pi Re: łuszczące się usta IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.12.04, 13:14
      a ja ci radze olac wszelkie masci i pomadki i tisane tez..
      w moim przypadku jest tak, ze im wiecej uzywam takich rzeczy tym jest gorzej.
      tzn pomaga na chwile, ale potem jest jeszcze gorzej..
      pare lat temu uzywalam neutrogeny, ale potem ja 'ulepszyli' i zaczal sie
      wlasnie taki efekt.. w zeszlym roku stosowalam tisane i to samo..
      w tym roku jakies dwa miesiace temu mialam podobna historie do twojej - caly
      czas suche skorki i skorupka na ustach - koszmar.. ale postanowilam po prostu
      przeczekac i nie przeginac z zadnymi specyfikami.. stosowalam tylko miod co
      pare dni - zreszta nie widzialam po nim specjalnych efektow i co jakis czas
      przy smarowaniu twarzy kremem smarowalam i krawedzie ust.
      i w koncu usta same doszly do siebie i nie potrzebuje juz zadnych pomadek
      ochronnych ani nic z tych rzeczy :)
      pozdrawiam
      • Gość: kati2001 Re: łuszczące się usta IP: *.ib.tcz.pl / *.tcz.pl 14.12.04, 13:36
        Dzięki dziewczyny. Maść witaminową miałam wszytsko ze skutkiem jaki wspomina "pi". Z tym ze problem z ustami mam stale latem nie ma skorupki ale pomadka czy błyszczyk i tak się łuszczy i schodzi z ust. Raz jeszcze dziekuję i pozdrawiam :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka