Dodaj do ulubionych

Puder Guerlain Meteoryty

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.04, 20:27
uzywal ktos, sa fajne ?
chyba nadaja twarzy zbyt jasny kolor ?

www.allegro.pl/show_item.php?item=36798339
Obserwuj wątek
    • Gość: justa Re: Puder Guerlain Meteoryty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.04, 11:26
      zbyt jasny odcień po pudrze brązującym? hmm ;)
      • nadinette Re: Puder Guerlain Meteoryty 15.12.04, 11:35
        nabyłam meteoryty, według mnie sa grubo przereklamowane, w przypadku osób
        lubiacych lekko opalony efekt, nie polecam. Zadna rewelacja.
    • Gość: miki133 Re: Puder Guerlain Meteoryty IP: *.crowley.pl 15.12.04, 11:43
      To znaczy, że jest za ciemny- czy za jasny? a może go w ogóle nie widać?
      • nadinette Re: Puder Guerlain Meteoryty 15.12.04, 11:49
        daje pudrowe wykonczenie i pozostawia swietliste drobinki na twarzy , odcień
        jasnego różu, opalonej wersji meteorytów nie spotkałam .
        • mazi27 Re: Puder Guerlain Meteoryty 15.12.04, 13:16
          No wlasnie Metoryty rozswitlaja twarz. Ja kupilam jej rok i po paru razach
          odstawilam. Ale 2 miesiace temu wrocilam do nich i uzywam codziennie (najpierw
          podklad, potem meteoryty i roz na policzki) i wydaje mi sie ze twarz jest
          rozwitlona i naturalna.
          • Gość: E. Re: Puder Guerlain Meteoryty IP: *.tlsa.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 15.12.04, 15:15
            A ja miałam i pozbyłam się, bo wyglądałam TRUPIO BLADO. Wolę bardziej opalone
            kolorki.
    • Gość: zuza Re: Puder Guerlain Meteoryty IP: *.chello.pl 15.12.04, 21:58
      Chyba wkleiłaś niewłaściwy link, bo to przecież puder brązujący Guerlain
      Terracota, jak już ktoś trafnie zauważył:))). Właściwe zdjęcie meteorytów jest
      tutaj:
      www.allegro.pl/show_item.php?item=36906659
      Pozdrawiam
      • Gość: em Re: Puder Guerlain Meteoryty IP: *.kp.pl 16.12.04, 08:06
        Chyba nieporozumienie, o których meteorytach piszecie? Meteoryty to pudrowe
        rozświetlające kuli w różnie kombinowanej kolorystyce, mogą być kolorowe np. z
        przewagą złota, jednokolorowe: białe perłowe, fioletowe, chyba nawet kiedyś
        widziałam zielone dla naczyńkowców, brazujące tez kiedyś były ... Nie wiem co
        jest teraz w ofercie i na pewno jest różna w różnych krajach. Wiele rodzajów
        meteorytów ogladałam na internetowej Truskawce. Mają pudrowy w mojej ocenie
        przyjemny zapach.
        • Gość: em Re: Puder Guerlain Meteoryty IP: *.kp.pl 16.12.04, 08:18
          kobieta.interia.pl/uroda/uroda/news?inf=569123
          Tu rochę o innych meteorytach, mniej klasycznych niż najpopularniejsze kulki.
          Linia meteorytowa to również pudry prasowane (cena powala!) błyszczyki, bazy
          pod podkład, wiele wariacji na temat meteorytowego blasku, chyba nawet woda
          toaletowa była ... Ale główne skojarzenie to te kolorowe, pudrowe kuleczki :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka