Gość: aga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.04, 20:27 uzywal ktos, sa fajne ? chyba nadaja twarzy zbyt jasny kolor ? www.allegro.pl/show_item.php?item=36798339 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: justa Re: Puder Guerlain Meteoryty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.04, 11:26 zbyt jasny odcień po pudrze brązującym? hmm ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nadinette Re: Puder Guerlain Meteoryty 15.12.04, 11:35 nabyłam meteoryty, według mnie sa grubo przereklamowane, w przypadku osób lubiacych lekko opalony efekt, nie polecam. Zadna rewelacja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki133 Re: Puder Guerlain Meteoryty IP: *.crowley.pl 15.12.04, 11:43 To znaczy, że jest za ciemny- czy za jasny? a może go w ogóle nie widać? Odpowiedz Link Zgłoś
nadinette Re: Puder Guerlain Meteoryty 15.12.04, 11:49 daje pudrowe wykonczenie i pozostawia swietliste drobinki na twarzy , odcień jasnego różu, opalonej wersji meteorytów nie spotkałam . Odpowiedz Link Zgłoś
mazi27 Re: Puder Guerlain Meteoryty 15.12.04, 13:16 No wlasnie Metoryty rozswitlaja twarz. Ja kupilam jej rok i po paru razach odstawilam. Ale 2 miesiace temu wrocilam do nich i uzywam codziennie (najpierw podklad, potem meteoryty i roz na policzki) i wydaje mi sie ze twarz jest rozwitlona i naturalna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E. Re: Puder Guerlain Meteoryty IP: *.tlsa.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 15.12.04, 15:15 A ja miałam i pozbyłam się, bo wyglądałam TRUPIO BLADO. Wolę bardziej opalone kolorki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: Puder Guerlain Meteoryty IP: *.chello.pl 15.12.04, 21:58 Chyba wkleiłaś niewłaściwy link, bo to przecież puder brązujący Guerlain Terracota, jak już ktoś trafnie zauważył:))). Właściwe zdjęcie meteorytów jest tutaj: www.allegro.pl/show_item.php?item=36906659 Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: em Re: Puder Guerlain Meteoryty IP: *.kp.pl 16.12.04, 08:06 Chyba nieporozumienie, o których meteorytach piszecie? Meteoryty to pudrowe rozświetlające kuli w różnie kombinowanej kolorystyce, mogą być kolorowe np. z przewagą złota, jednokolorowe: białe perłowe, fioletowe, chyba nawet kiedyś widziałam zielone dla naczyńkowców, brazujące tez kiedyś były ... Nie wiem co jest teraz w ofercie i na pewno jest różna w różnych krajach. Wiele rodzajów meteorytów ogladałam na internetowej Truskawce. Mają pudrowy w mojej ocenie przyjemny zapach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: em Re: Puder Guerlain Meteoryty IP: *.kp.pl 16.12.04, 08:18 kobieta.interia.pl/uroda/uroda/news?inf=569123 Tu rochę o innych meteorytach, mniej klasycznych niż najpopularniejsze kulki. Linia meteorytowa to również pudry prasowane (cena powala!) błyszczyki, bazy pod podkład, wiele wariacji na temat meteorytowego blasku, chyba nawet woda toaletowa była ... Ale główne skojarzenie to te kolorowe, pudrowe kuleczki :) Odpowiedz Link Zgłoś