milleniusz 27.08.08, 23:46 Czy coś powinienem z tym zrobić? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
baba_krk Re: Chce mi się spać 27.08.08, 23:48 iść spać? czy to zbyt banalne rozwiązanie? ;) Odpowiedz Link
milleniusz Re: Chce mi się spać 27.08.08, 23:49 > iść spać? czy to zbyt banalne rozwiązanie? ;) Schematyczne i nazbyt przewidywalne. Trzeba by coś tak ze zmyłką przeciwnika wymyśleć, wiesz? :) Odpowiedz Link
baba_krk Re: Chce mi się spać 27.08.08, 23:53 to może sprawdź czy Cię w łóżku nie ma i daj znać rano czy byłeś czy nie ;)) Odpowiedz Link
milleniusz Re: Chce mi się spać 28.08.08, 00:03 Zważając na poniższe ewentualności, iż: 1. Tej nocy planują porwać mnie kosmici 2. Moja przyszła eks-małżonka planuje zajść w nieplanowaną ciążę 3. Moje łóżko jest tunelem podprzestrzennym między wszechświatami i jakimś dziwnym trafem każdy z tych wszechświatów składa się z megaprzedszkola, a wszystkie dzieci z obu wszechświatów defilują wrzeszcząc po mojej poduszcze. 4. Pozostawiona w zeszłym tygodniu za szafką nocną kanapka wyewoluowała formy życia, które nie tylko wymyśliły już prawa i moralność (w moim łóżku!), ale też mowę i język symboliczny, i teraz trzeba je będzie zabawiać rozmową. Nie jestem pewien, że chcę iść do łóżka. Odpowiedz Link
baba_krk Re: Chce mi się spać 28.08.08, 00:10 to może poczytaj/obejrzyj coś/posłuchaj ulubionych kawałków/rozwiąż krzyżówkę i spokojnie zaczekaj aż sen sam Cię zmorzy :P Odpowiedz Link
milleniusz Re: Chce mi się spać 28.08.08, 00:32 > to może poczytaj/obejrzyj coś/posłuchaj ulubionych kawałków/rozwiąż > krzyżówkę i spokojnie zaczekaj aż sen sam Cię zmorzy :P No nie wiem. Prześladuje mnie wizja setek defilujących przedszkolaków. Może nie będe dziś spał, lepiej nie ryzykować. :] Odpowiedz Link
stedo Re: Chce mi się spać 28.08.08, 00:57 Milleniuszu, czy mnie się wydaje, że ty dzisiaj w miejsce infekcji grypowej jakiś odlot załapałeś?;) Odpowiedz Link
milleniusz Re: Chce mi się spać 28.08.08, 01:06 > Milleniuszu, czy mnie się wydaje, że ty dzisiaj w miejsce infekcji grypowej > jakiś odlot załapałeś?;) To przez te dzieciaki... Gdzie się nie obejrzysz nowe przedszkola. Wróg czuwa! Odpowiedz Link
jenisiej Zażyj Durex 28.08.08, 01:39 Czasem pomaga na takie lęki. Aha, tego się na ogół nie stosuje (nomen-omen) doustnie. Dowcipnie też niekoniecznie. Miłej drzemki poorgazmicznej. Odpowiedz Link
stedo Re: Zażyj Durex 28.08.08, 04:58 jenisiej napisał: >Dowcipnie też niekoniecznie.< To po co? Jeśli już to tylko tak. Z własną żoną nie dowcipnie i z tym.? Nie rozumiem logiki;)) > Miłej drzemki poorgazmicznej. > of kors, pomimo;)) Odpowiedz Link
wacikowa Re: Chce mi się spać 28.08.08, 01:59 Mnie też się chce <zieeew> Muszę tylko zabić wszystko co lata.:) Odpowiedz Link