taylor.swift 27.06.09, 15:38 niedawno kupiłam sobie rzymianki ale teraz nie jestem pewna chce dowiedzic się czy podobają się wam takie buty dla przypomnienia moje są podobne do tych szczerze podobają się Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nataliade rzymianki 27.06.09, 16:04 mi się podobają ale chyba bardziej wole takie na obcasie. Sama sobie mialam kiedys takie kupic ale nie bylo fajnych heh Odpowiedz Link Zgłoś
majson Re: rzymianki 27.06.09, 16:31 a mnie się nie podobają i na sobie i na koleżankach widziałam ludzi w rzymiankach i mnie to nie odpowiada wole wyluzowany styl i nie lubię sandałów a rzymianki właśnie je trochę przypominają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patrycja_ Re: rzymianki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.09, 16:45 mi się nie podobają Odpowiedz Link Zgłoś
leaveme_ Re: rzymianki 27.06.09, 17:02 Ja jestem wprost uzależniona od rzymianek są cudowne ^__^ najbardziej lubię z tymi zapinanymi do kostek Odpowiedz Link Zgłoś
emciaaa Re: ....rzymianki.... 27.06.09, 21:44 ja tez mam rzymianki. jestem bardzozadowolona. sa wygodne i sliczne . polecam Odpowiedz Link Zgłoś
q. Re: ....rzymianki.... 27.06.09, 22:06 Nie mogę nawet na nie patrzeć, jak widzę je na wszyszstkich półkach to tylko doszukuję się innych, nie za bardzo przepadam za tą modą. ; / Odpowiedz Link Zgłoś
pinkprincess Re: ....rzymianki.... 28.06.09, 23:33 ja kupiłam rzymianki i jestem zadowlona. mam takie dłuższe, za kostke lekko. rzymianki są fajne. i wcale nie są jakieś elegancie. pasują do wszystkiego i na sportwo i elegancko. Odpowiedz Link Zgłoś
taylor.swift Re: ....rzymianki.... 29.06.09, 17:08 jestem z nich zadowolona ale jak widzę są różne oceny cóż różne gusta a co do praktyczności są wygodne i naprawdę pasuja do prawie wszystkiego niewiem jakim cudem ale mojej mamie się spodobały jak jej pokazałam Odpowiedz Link Zgłoś