Dodaj do ulubionych

Joico przez Internet

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 22:33
Chcialabym kupic Joico przez sklep Internetowy reklamowany na stronie forum.
Znam te kosmetyki, sa swietne, nie potrzebuje porad co do jakosci - chodzi o
sklep internetowy. Czy ktos juz tam kupil i czy wszystko bylo ok?
Obserwuj wątek
    • Gość: ziereal Re: Joico przez Internet IP: *.238.91.44.adsl.inetia.pl 17.12.04, 22:56
      przeciez to ich firmowy sklep, nie sadze by w ogole byla mozliwosc,by cos bylo
      nie tak :).
      (ja otrzymalam od nich darmowe probki pare razy,kontaktujac sie wlasnie poprzez
      mail podany na tamtej stronie)
      • Gość: sosna Re: Joico przez Internet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 22:59
        co dostalas?sorry za pytanie,ale jestem ciekawa opinii...I jak dlugo czekalas?
        • Gość: tralala Re: Joico przez Internet IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 17.12.04, 23:41
          a czy mozecie napisac cos o tych produktach? zastanawialm sie nad czyms do
          prostowania wlosow. czy przy wilgotym powierzu wlosy sie nie beda skrecac po
          takim produkcie ? jakie opinie? :)
          • Gość: sosna Re: Joico przez Internet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 23:45
            no wiec ja wlasnie znam balsam joico z linii kpak do prostowania wlosow.to cudo
            skutecznie zwalcza wilgoc.ale chodzi o to ze regularnie robie w ich salonie
            trwala prostujaca i mam super proste i zdrowe wlosy.wejdz do sklepu i
            poczytaj.ponawiam pytanie - jakie probki i jaki efekt.
            • Gość: ziereal Re: Joico przez Internet IP: *.238.95.19.adsl.inetia.pl 18.12.04, 15:05
              juz pisze co dostalam:).
              1 razem 2x probki kpak deep penetrating recontructor (to za wypelnienie ankiety
              na stronie).
              drugim razem znowu 2x kpak dpr.
              3 razy 2x kpak dpr,plus ta sama odzywka na dzien,plus gel do stylizacji ice-gel?
              (jakos tak),oprocz tego normalna odzywke,nie z serii k-pak i do tego szampon do
              wlosow koloryzujacych.
              Co do produktow do prostowania,to planuej wyprobowac Joico zaraz po tym jak
              wykoncze Oleo Relax(tez rewelacyjny,niestety,wiec musze
              cierpliwie "wykonczyc";)}.
              Ile czekalam?Wszystkie probki otrzymalam w odstepnie
              tygodniowym/dwutygodniowym, na przestrzeni miesiaca.
              • kat_ja1 pytanie do ziereal 28.12.04, 15:11
                Mam pytanko, za każdym razem prosiłaś o próbki pod tym samym nazwiskiem???
                Pytam bo raz wypełniłam ankietę i dostałam jeden produkt, dokładnie K-pak
                rekonstruktor. Wydaje mi się , że tworzą sobie bazę danych z nazwiskami??
                • Gość: ziereal Re: pytanie do ziereal IP: *.238.93.27.adsl.inetia.pl 28.12.04, 16:06
                  to nie tak.
                  wypelnilam ankiete i od raz po jej wypelnieniu wyslalam maila
                  "Przed chwilka wypelnilam ankiete ble ble ble,mam prosbe o porade,normalnie
                  uzywam takich i takich kosmetykow"itp. I poprosilam o probki produktow(co
                  prwada prosilam o zel do prostowania,ktorego nie dostalam miedzy innymi),bo nie
                  ma u mnie w miescie zadnego salonu z Joico,a nie bede wyrzucala 100zł w
                  bloto,nie wiedzac czy ich kosmetyki sa tego warte.
                  Dostałam -raz probki,za wypelnienie ankiety,bo bylo to zaznaczone w dolaczonym
                  liscie do mnie,a dwa razy- chyba ot tak,do wyprobowania.
            • Gość: Ania* Re: Joico przez Internet IP: *.one.pl 28.12.04, 16:04
              hej mozesz powiedziec cos wiecej o tym zabiegu " trwala prostujaca" czy wloski
              sa tak prosciutkie ,jak dlugo sie ten efekt utrzymuje, gdzie robilas i jaka
              jest cena dzieki bardzo:)
    • cytrusowa Re: Joico przez Internet 20.12.04, 17:02
      a gdzie moge znalezc link strony tego sklepu? bo jakos szukam bez rezultatu:-(
      • Gość: ziereal Re: Joico przez Internet IP: *.238.89.225.adsl.inetia.pl 20.12.04, 19:00
        :)heh
        reklamuja sie nawet na gw,po lewej stronie masz banner:)-kliknij.
    • Gość: ziereal Re: Joico przez Internet IP: *.238.89.225.adsl.inetia.pl 20.12.04, 19:01
      ok,byl banner,widze ze juz go nie ma.
      www.sklep.joicopolska.pl/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka