IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.11, 17:11
Jestem w związku 9 miesiecy z przerwami bo się nei dogadywaliśmy... Pierwszym poważnym problemem jest to iż mój mężczyzna nie okazuje zbyt często uczuć, mało rozmawiamy i gdy ja zaczynam drażniacy temat to on się wkurza na mnie ( np. wtedy nie chce sie spotkać, nie dzwoni itd)- żeby się nie wkurzać podczas rozmowy, unika teatów które go wkurzają... :( On jest razcej nastawiony na osiągniecie celu niż na romantyczne wieczory i czułości:( I nie wiedziałam jak to zmienić a teraz jeszcze zaczął sobie dorabiać po pracy żeby więcej mieć kasy... a weekendy studiuje zaocznie... więc spotykamy się około 2-3 razy w tygodniu po godzinie bo więcej czasu mówi , że nie ma. Chciałabym aby wiecej czasu mi poświecał itd. Co zrobić aby było lepiej?
Obserwuj wątek
    • Gość: starypryk Re: brak czau IP: *.ostnet.pl 13.03.11, 17:41
      poszukaj innego faceta - bedzie tylko gorzej
      • Gość: www Re: brak czau IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.11, 17:44
        Dlaczego gorzej?
        • Gość: starypryk Re: brak czau IP: *.ostnet.pl 13.03.11, 17:59
          Jeżeli teraz gostek nie potrafi się zdobyć na czułość, pokazuje fochy itp to znaczy ze mu na niej nie zależy. Ktoś kto kocha chce być z drugą osobą jak najwięcej, chwile bez Niej to chwile stracone. Wpada sobie kiedy mu pasuje, chce dostać to na co ma ochotę - jak dostanie to pokazuje pazury - z daleka od takich :)
          • Gość: w Re: brak czau IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.11, 18:10
            on uwaza ze poswieca tyle czasu il emoze ze chce dorobic zerby kiiedys bylo lepiej...
    • moonogamistka Re: brak czau 13.03.11, 19:31
      Typ testosteronowca cechujacy sie nizszym poziomem empatii. Mozesz go wymienic na wrazliwca, czulego i romantycznego ze sklonnoscia do depresji i frustracji ;) Co wybierasz?:)
      • Gość: WW Re: brak czau IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.11, 20:28
        No cóż ten jest nastawiony na cel, towarzyski nawet za bardzo, prac7uje, dorabia, czesto sie wkurza jak mu cos nie pasi i ucieka od problemow, czesto tez nie przebiera w słowach... mam cechy pozytywne ale i sporo negatywnych... a najlepiej to by mi pasowalo miec: wrazliwego, romantyka, umiejacego o siebie i rodzine zadbac itd. ale tak sie chyba nei da.
    • ewa.zeromska Re: brak czau 14.03.11, 09:08
      A czego ty byś chciała? Żeby facet nie uczył się, nie pracował, tylko siedział z tobą i zaglądał ci romantycznie w oczy?
      Nie wiem, czym ty się zajmujesz, ale może niczym, poza czekaniem na chłopaka?
      Dorośnij dziewczyno!
      • Gość: ww Re: brak czau IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.11, 11:19
        Rozumie, że on pracuje, uczy się itd. To dobrze, iż chce się rozwijać, dorobić...ale jesteśmy razem nie za długo więc chciałabym lepiej go poznać, spędzać z nim więcej czasu itd. To zle? Nie. Wydaje mi się, że to całkiem normalne.
    • wikary.bis Re: brak czau 14.03.11, 12:09
      jak ty sobie wyobrazasz ukladac zycie z kims, ktory ma dla ciebie 2-3 godz. czasu tygodniowo ?
      Mija sie z celem zasmiecanie zycia z takim typem
    • ewa.zeromska Re: brak czau 14.03.11, 12:13
      Chyba musisz zrozumieć, że ten facet ma mało czasu. Nie dla ciebie, w ogóle ma mało czasu i tobie poświęca tyle, ile może. Musi jeszcze spać, coś zrobić w domu, zapewne ma jakąś rodzinę. Rozumiałabym twoje pretensję, gdyby spotykał się z inną dziewczyną, albo z kumplami, a tobie wyliczał minuty, ale tak.....?
      • Gość: ww Re: brak czau IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.11, 12:21
        Ja naprawde rozumię tylko ze nie ma kiedy się spotykać.... i jak tu sie poznawać, spedzać wspolnie czas itd.? chcialabym coś zrobic aby poswiecal mi wiecej czasu ale nie wiem co, bo przeciez nie powiem mu rezygnuj ze szkoly albo coś...
        • ewa.zeromska Re: brak czau 14.03.11, 12:56
          Po prostu traktuj go jak znajomego, dość bliskiego, ale znajomego. Tymczasem ty już chciałabyś wieszać firanki w dziecinnym pokoju i denerwujesz się, że on nie ma czasu.
          Może to nie jest ten facet, a ty nie jesteś tą dziewczyną?
          Wzięłaś to pod uwagę?
          • Gość: ww Re: brak czau IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.11, 13:39
            On mówi, że mu zależy na mnie i chciałby być ze mną ale musze go zaakceptować. A mi zależy na nim ale chce żeby poświecał mi więcej czasu... ale może faktycznie nei ma się co ciskać tylko poczekać na bieg wydarzeń.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka