milena666 21.12.04, 15:41 Dzien dobry. Mam 19 lat i strasznie wypadaja mi wlosy. Nie wiem co mam juz robic. Stosuje rozne maski, biore tabletki ze skrzypu i nic. (od 3 tygodni). niech pani micos poradzi blagam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oksana.zarewicz Re: RATUNKU PANI DOKTÓR WYPADAJA MI WLOSY 17.01.05, 13:18 Witam Przede wszystkim proszę się uspokoić i zapanować nad sytuacją. Warto zastanowić, co może być przyczyną tego zjawiska, gdyż przyczyn wypadania włosów jest mnóstwo. Radzę nie stosować teraz żadnych masek i nie obciążać włosów innymi preparatami pielęgnacyjnymi. Wystarczy dobry, delikatny szampon (np. do włosów słabych, wypadających). Możesz stosować nadal tabletki witaminowe ze skrzypem. Kuracja taka powinna trwać ciągle ok. 3 miesięcy. Ważne jest także to, ile włosów wypada ci codziennie. Pamiętaj, że normą jest wypadanie nawet do 100 włosów dziennie. Być może jest to tylko twoje subiektywne odczucie, że wypada ci więcej włosów niż powinno. Pozdrawiam Oksana Odpowiedz Link Zgłoś
angel1917 Re: RATUNKU PANI DOKTÓR WYPADAJA MI WLOSY 16.03.05, 12:34 moim problemem są wypadające włosy wypadaja od pewnego czasu nie wiem co mam robić używalam odżywek ale nic nie pomaga może pani mi jakoś pomoże iza Odpowiedz Link Zgłoś