Dodaj do ulubionych

Buty "Inblu"

IP: *.chello.pl / 62.179.0.* 15.05.02, 12:34
No własnie moi drodzy gdzie w Krakowie znajduje się sklep z
jak największym wyborem bucików tej firmy. Upatrzyłam sobie jedem model klapek
i nigdzie ich nie mogę znaleźć. Może dzieki Wam znajdę to czego szukam!!!
Bardzo proszę o odpowiedź
Pozdrawiam

Obserwuj wątek
    • Gość: mar Re: Buty IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 15.05.02, 14:30
      Zobacz w KrakChemii, tam je widziałam.
      • Gość: Asia Re: Buty IP: 194.204.129.* 18.05.02, 07:18
        ogolnie buty Inblu sa bardzo atrakcyjne cenowo i maja sporo ciekawych
        wzorow...no i wybor:),nabylam wczoraj 2 pary i jestem bardzo bardzo zadowolona
        bo rzadko kiedy but mnie na poczatku nie obciera
        • Gość: renia Re: Buty IP: *.radio.com.pl 18.05.02, 15:46
          A gdzie jest sklep tej firmy w Warszawie? One pewnie nie są rewelacyjne
          jakościowo, ale wiem, że są tanie. Wtedy nie szkoda wyrzucić jak niszczy nogi
          (patrz Ryłko).
          • Gość: kasica Re: Buty IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.05.02, 16:15
            Duzo butow tej firmy widzialam w sklepach z serii Ambra i CCC. Za ich podstwowa
            wade uwazam to, ze chyba w wiekszosci sa z plastiku, nie ze skory. A moje stopy
            bardzo zle znosza plastik.
            • Gość: renia Re: Buty IP: *.radio.com.pl 18.05.02, 16:20
              Generalnie to wszystkie stopy źle znoszą plastik - to bardzo niezdrowe, nogi
              się odparzają itp, ale co robić? Ja już sama nie wiem, gdzie mam kupować buty,
              żeym była zadowolona. Ostatnio kupiłam mokasynkowate klapeczki w Pitarello za
              70 złotych, ale fakt - skóra tylko w środku, na zewnątrz sztuczne coś.
              • Gość: kasica Re: Buty IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.05.02, 16:36
                Jesli but przewiewny i malo zabudowany to wierzch moze i moze byc z plastiku,
                ale na pewno nie srodek. Musi byc skorzany - inaczej stopa sie czuje fatalnie.
                Zupelnie nie rozumiem pomyslow odwrotnych - wierzch skora, srodek plastik, a i
                takie sie zdarzaja. No i ten srodek powinien byc jasny, bo ciemne bardzo lubia
                farbowac, wlasnie szalu dostaje z klapkami z czarna wysciolka...
                • Gość: renia Re: Buty IP: *.radio.com.pl 18.05.02, 16:41
                  Ściskam mocno! Ja kupiłam ostatnio straszną chałę w Kazarze. Butki z wiśniową
                  wyściółką i codziennie po przyjściu do domu szoruję nogi metalową tarką, żeby
                  to zeszło. Jak zakładam czarne - to mam "tęczę" na nogach. Ech...
                  • Gość: kasica Re: Buty IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.05.02, 17:19
                    No wlasnie, ja tez witam w klubie metalowej tarki, he he :)
                    z polbutow GR z czerwona farbujaca wysciolka przerzucilam sie teraz na czernie.
                    Na jesien chyba sie wkurze i kupie pantofle Ecco, wygodne, nie drozsze od GR i
                    maja jasna wysciolke z miekkiej skorki - niedawno ogladalam.
                    • gaggi Re: Buty 18.05.02, 17:31
                      Wygodne, ale chyba niezbyt eleganckie? Widziałam tam tylko spotrowe buty, nawet
                      mierzyłam i przyznaję - super wygodne. Ale ta cena.
                      • Gość: kasica Re: Buty IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.05.02, 18:22
                        Maja tez kilka eleganckich modeli, np. czolenka na obcasiku 3-4 cm. Bardzo
                        zwyczajne, ale jesli sa wygodne i trwale... A cena ok. 300 zl, tyle samo
                        kosztuja buty w GR.
                        • Gość: Karusia Re: Buty IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 18.05.02, 19:10
                          Moim zdaniem cena 300 zl jest w miare do przezycia. Oczywiscie lepiej by bylo
                          gdyby byly tansze,ale chyba lepiej dac tyle za buty, niz placic 100 zl i potem
                          te buty wyrzucic do kosza.
            • Gość: renia Re: Buty IP: *.radio.com.pl 18.05.02, 18:42
              A czy jest jakiś firmowy? Kiedyś rzuciły mi się w oczy póbuty zamszowe, takie
              do spodni, za jakieś śmieszne pieniądze - ale ten sklep zlikwidowali i nie
              wiem, gdzie szukać. W CCC zamszu niet.
              • Gość: Asia Re: Buty IP: 194.204.129.* 19.05.02, 06:58
                trzeba po prostu ogolnie przejsc sie po sklepach obuwniczych bo z tego co
                zauwazylam to w wielu maja buty Inblu,a co do jednego firmowego to tez nie
                slyszalam zeby takowy byl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka