Dodaj do ulubionych

OMIJAJCIE TEGO DERMATOLOGA- Warszawa

IP: *.chello.pl 22.12.04, 10:38
Lista złych dermatologów, niestety sądzę ze będzie długa. Ja wpisuję Panią w
stopniu doktora (!) z enel medu na Gilarskiej, totalny brak szacunku dla
pacjenta, trzyminutowa wizyta w niemiłej atmosferze zakończona "to ja nie
wiem, niestety zostanie pani łysa, sto dwadzieścia złotych poproszę"
Obserwuj wątek
    • naila Re: OMIJAJCIE TEGO DERMATOLOGA- Warszawa 22.12.04, 13:05
      Proponuję od razu z nazwiska, jeśli na to zasługuje... :(
      • Gość: aga Re: OMIJAJCIE TEGO DERMATOLOGA- Warszawa IP: *.chello.pl 22.12.04, 14:28
        niestety właśnie nie pamiętam nazwiska tej przemiłej pani, ale to chyba jedyna
        kobieta dermatolog tam
        • colleen_1 Re: OMIJAJCIE TEGO DERMATOLOGA- Warszawa 22.12.04, 14:41
          Zaplacilas jej?
          Ja bym nie zaplacila, a niby za co?
          Dermatolog, jak kazdy inny lekarz dostaje pieniadze za LECZENIE.
          Kurcze, jesli babka nie wiedziala jak Ci pomoc nie powinna brac pieniedzy bo
          niby za co? Za mozliwosc zobaczenia jej czy co?

Mam nadzieje, ze dzieki temu watkowi mniej osob trafi do takich jak ona.
          Sama mam problemy skorne i raz na jakis czas laduje u panstwowego dermatologa,
          ale jak juz bedzie mnie stac na to zeby isc do prywatnego to mam nadzieje, ze
          to bedzie prawdziwy specjalista.
          • Gość: aga Re: OMIJAJCIE TEGO DERMATOLOGA- Warszawa IP: *.chello.pl 23.12.04, 16:11
            tp było równo rok temu dzień przed Wigilią powiedziała mi min ze PÓJDĘ ŁYSA DO
            ŚLUBU!!! i ze nic nie dało sie zrobić, bujda oczywiście. Powiedziałam jej dając
            pieniadze ze w sumie nie wiem za co płacę ona powiedziała ze za lekarska
            odpowiedz i ze jak ktos idzie do lekarza z nieuleczalną chorobą to nie znaczy
            ze wizyta się nie odbyła. Wychodząc załamana stanem moich włosów powiedziałam
            jej tylko ze ja tez jej zyczę wesołych świąt i tyle, teraz mi sie przypomniała
            wiec postanowiłam przestrzec innych
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka