Gość: naina IP: *.238.101.4.adsl.inetia.pl 22.12.04, 19:23 Dziewczyny,niedlugo zmieniam krem i mam pytanie czy ktoras z was stosowala ten wymieniony w tytule i jakie efekty.Ja mam cere mieszana i nie wiem czy bedzie mi odpowiadal.Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lenka Re: Dermika Variete IP: *.chello.pl 22.12.04, 21:35 Ja go stosowałam przez pewien czas.Jest bardzo podobny do kremu z serii Mat-B,ma taką samą owocową nutę zapachową, raczej puszysta konsystencję,trochę się klei po aplikacji.Ogólnie jest niby oki ale mi jakoś tak nie podpasował.Choc kupiłam go zdaje się że w wakacje to nadal wieksza częśc słoiczka stoi mi na półce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konim691 Re: Dermika Variete IP: *.lubin.dialog.net.pl 22.12.04, 21:53 Tez mialam,nie spodobal mi sie bo zostawial mi tlusta warstewke na czole czego nienawidze!!:)A tez jestem mieszana;)pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
annika_vik Re: Dermika Variete 23.12.04, 12:06 Miałam krem z filtrem z tej serii i uważam, że jest bardzo dobry. Miły, ładnie pachnący krem nawilżający, który bardzo przyjemnie się stosuje. Zostawiał delikatny film, a więc o matowaniu nie ma co mówić. Mnie ten film nie przeszkadzał, bo dzięki niemu lepiej rozsmarować podkład. Krem nie nawilża jakoś bardzo, ale tez nie jest tłusty, więc i ten film jest lekki. W tej chwili można go kupić w Rossmanie za 19 zł, a więc cena bardzo zachęcająca. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
balbina_alexandra Re: Dermika Variete 23.12.04, 12:11 Kupiłam balsam, który był nawet przyzwoity, a krem tylko testowałam - trochę ciężkawy, mam cerę mieszaną z mocną skłonnością do przesuszania - dla mnie nie nawilżał odpowiednio, a przy tym faktycznie zostawiał taką tłusćiejszą warstewkę na skórze, miałam obawy że zatka mi pory pogorszy problemy z cerą. Lepiej kupić krem z linii Preventi chyba :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naina Dziekuje za wszystkie posty;) IP: *.238.100.95.adsl.inetia.pl 23.12.04, 14:14 Odpowiedz Link Zgłoś