10.11.05, 20:42
.. ktos pobił strasznie małego dzieciaczka.
Aż się nóż w kieszeni otwiera. Co się dzieje z tymi ludźmi a zwłaszcza z
matkami. Po raz kolejmy media podają: ,,matka i jej konkubent".
Aż się płakać chce gdy się ogląda takiego Maluszka ze szwami na główce.
Obserwuj wątek
    • aga9982 Re: Znowu .. 10.11.05, 22:11
      Wiecie co to okropne.Że takie kobiety rodza dzieci.Szlag mnie trafie jak sobie
      pomyśle.Tym bardziej ze dowiedziałam sie ostatnio, ze moi bliscy znajomi, nie
      będą mogli miec dzieciaczka.Ludzie porzadni,którzy maleństwa nigdy by nie
      skrzywdzili, nie będamogli go miec, a takie bezduszne istoty rozmnażaja sie jak
      chomiki.Przepraszam za porównanie, ale ja tak to odczuwam.
    • polka3 Re: Znowu .. 17.11.05, 10:32
      Dzis znowu mała 11 miesięczna dzidzia Oliwka trafiła do szpitala pobita przez
      ojca...to jakis zbilansowany atak....
      Normalnie tragedia narodowa TATUSIOM ODBIŁO..
      Juz się zastanawiam czy meza z dziecmi zostawaić-może to jakaś choroba?
    • korniz Re: Znowu .. 17.11.05, 11:54
      Wydaje mi sięże bierze się to z bezsilności ,brak pracy ,brak perspektyw na
      przyszłość ,ze strsów tylko szkoda że całą tą złość za niepowodzenia obrywają
      maleństwa.Dla niektórych tych osób dziecko to wielki problem najchetniej by się
      go pozbyli bo im przeszkadza w życiu.Szkoda że rząd nie zapewni ludziom jakiś
      taki byt a nie tylko czeba rodzic bo niż demograficzny.Po co rodzić ,chyba po
      to zeby znowu niewinne dzieciaczki znalazły się w śmietnikach czy na ojomie?
      Winny jest rząd bo nic nie robi żeby ułatwić życie tym których nie stać na
      życie.A poza tym gdzie jest pomoc spoleczna ,zainteresowanie się tą rodziną
      gdzie jest dla nich jakaś pomoc?.Niestety ciężkie jest życie w naszym kraju i
      to dzięki naszemu rzadowi -krew mnie zalewa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka