Dodaj do ulubionych

KREM na ZMARSZCZKI 28 lat

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.04, 21:31
prosze o rade, od jakiegos czasu obserwujeu siebie pierwsze zmarszczki, gdy
sie usmiecham, wokol oczu, po bokach, w kacikach pojawila sie ich cala masa,
drobne linie, bruzdki ;-) nigdy nie mialam nawet sladu, mimo uplywajaych lat.
Tym razem lacze je z tym, ze od wrzesnia schudlam ok 9 kg. Jaki krem i jak
czesto uzywac? Najlepiej, zeby nie byl zbyt drogi... Jeszcze tylko dodam, ze
nigdy nie cierpialam tego calego wsmarowywania zbyt wielu kosmetykow po
kapieli, bo czulam sie wtedy mniej...swieza i tlusta ;-)
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: KREM na ZMARSZCZKI 28 lat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 12:48
      ?????? doradzcie prosze
    • Gość: Aga Re: KREM na ZMARSZCZKI 28 lat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 16:12
      ja tez mam 28 lat i duzo ostatnio schudlam.
      Na forum czesto jest polecany krem AA Oceanic i Antigravity Cliniqe, sprobuj
      • Gość: ja Re: KREM na ZMARSZCZKI 28 lat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 19:57
        dzieki, moze cos jeszcze?
    • Gość: missy Re: KREM na ZMARSZCZKI 28 lat IP: *.sm-rozstaje.pl 27.12.04, 22:41
      Polecam Preventi Dermiki, jestem w twoim wieku i mi ta seria bardzo sluzy (cena
      ok. 40 zl za krem pod oczy).
      • Gość: ja Re: KREM na ZMARSZCZKI 28 lat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 23:46
        dziekii
        • Gość: MISIA Re: KREM na ZMARSZCZKI 28 lat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.04, 19:15
          Z delikatnych kosmetyków seria OEPAROL-sklepy zielarskie i apteki
          Albo CITROBIO idea 25
    • Gość: M Re: KREM na ZMARSZCZKI 28 lat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.04, 20:41
      Pod oczy polecam wspaniały Eye Perfect na noc Oceanica. To gwiazda tej serii.
      Niestety na dzień się nie nadaje, bo jest tłusty i świecący, ale za to po nocy
      z nim jakie efeky... Spróbuj koniecznie!!!
      • Gość: ad_s eye perfect przeciwzmarszczkowo regenerujący na no IP: 81.190.80.* 31.12.04, 11:52
        na noc
        • mkobus11 Re: eye perfect przeciwzmarszczkowo regenerujący 31.12.04, 13:36
          PHILODERM Anti - Ageing Eye Pattches - płatki przeciwzmarszczkowe
          PHILODERM Retinol HA Anti - Ageing Moisturiser - krem przeciwzmarszczkowy
          PHILODERM 8% AHA Peel Glycolik Acid Cream - krem z 8% AHA
      • Gość: ad_s eye perfect... IP: 81.190.80.* 31.12.04, 11:57
        na noc firmy AA No niestety - mnie nie zachwyca. Używam go od 3 miesięcy.
        Owszem - nawilża i natłuszcza, ale ani nie likwiduje najmniejszych nawet
        zmarszczek, ani nie blokuje powstawania nowych. Równie odbrze można stosować
        wazelinę:-(
        Też mam 28 lat i też rozpoczął się u mnie wysyp drobnych zmarszczek mimicznych.
        Niestety :-/ I nie trafiłam jeszcze na porządny krem...
        Pozdrawiam
    • Gość: Kitty Re: KREM na ZMARSZCZKI 28 lat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.05, 10:43
      Trzeba spojrzeć prawdzie w oczy - nie istnieje wystarczająco dobry krem na
      zmarszczki. Nawet najdroższe kremy nie są w stanie ani usunąć na stałe, ani
      zahamować powstawanie nowych zmarszczek. W szczególności mimicznych. Owszem -
      napinają skóre ale efekt jest krótkotrwały. Pozostaje usunąć je chirurgicznie
      albo... polubić ;) Sama mam 27 lat i gładką skórę ale przy oczach niestety
      usadowiły się solidne "kurze łapki". Taki już los krótkowidza :) Jeżeli
      zmarszczki utworzyły się nagle po schudnieciu to jest szansa, że skóra wróci do
      normy, tylko trzeba ja dobrze nawilżać delikatnymi kremami.
    • Gość: qwert Re: KREM na ZMARSZCZKI 28 lat IP: *.petrus.com.pl 06.01.05, 13:52
      też mam 28 lat, pod oczami zmarszczki spowodowane głównie częstymi opuchnięciami
      (mam tak odkąd pamiętam), które rozciągnęły skórę. Kremów pod oczy używam już od
      18 roku życia, na początku były to lekkie żele. Niestety zmarszczki mimiczne już
      mam, widoczne szczególnie jak sie uśmiecham - ale to wina głównie tych worków
      pod oczami. Kurze łapki jeszcze mnie nie dopadły ale pewnie już niedługo.

Najlepsze efekty dają mi te kremy które dobrze nawilżają a nie napinają,
      wspomiany tu antygravity clinique jest niezły, teraz mam balsam matis - bardzo
      dobrze nawilża mimo że jest lekki, mam wrażenie że też rozjaśnia, mam też próbkę
      kremu juveny pod oczy - nieco cieższy, dobry na noc porównałabym go do
      opisywanego wcześniej clinique.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka