Dodaj do ulubionych

szminka w kolorze ust

IP: *.server.ntli.net 27.12.04, 13:13
Jestem jasna blondynka, o jasnej karnacji. Chce sobie kupic szminke, ktora
bylaby w kolorze ust, tylko je lekko podkreslala. Mialam kiedys taka z
clinique, ale nie moge teraz znalezc w perfumerii, macie moze jakies pomysly?
Pzdr:)
Obserwuj wątek
    • Gość: aga Re: szminka w kolorze ust IP: 157.25.31.* 27.12.04, 15:37
      ludzie mają różne kolory ust... więc ciężko odpowiedzieć na takie pytanie
      • Gość: wiwi Re: szminka w kolorze ust IP: *.server.ntli.net 27.12.04, 15:44
        wiem wlasnie, tak tez sobie pomyslalam, ale gdyby ktos mial propozycje to
        przynajmniej potestuje, cos co pasuje do jasnej karnacji, w cieplej tonacji....
        Pzdr:)
        • Gość: wiwi Re: szminka w kolorze ust IP: *.server.ntli.net 28.12.04, 07:50
          up
    • brzydulca Re: szminka w kolorze ust 28.12.04, 10:46
      sa takie szminki w krajach anglojezycznych o kolorze neutral/transparent
      nie wiem jak to bedzie po polsku.
    • Gość: Sandra Re: szminka w kolorze ust IP: *.233.233.94.devs.futuro.pl 28.12.04, 12:12
      szukaj szminek, ktore mają w opisach slowa: nude, bare lub beige/rose.
      pozdrawiam ;-)
    • Gość: aga Re: szminka w kolorze ust IP: *.chello.pl 28.12.04, 12:57
      jest taka kredka do ust bourjois, przynajmniej była, z jednej strony kredka z
      drugiej konturówka, nr 22 cośtam cannelle była w kolorze ust, pzrynajmniej moich
    • Gość: miki Re: szminka w kolorze ust IP: *.teonet / *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.04, 14:03
      Ja jestem blondynką o ciepłej ,,wiosennej" karnacji i ostatnio odkryłam
      fantastyczny dla mnie kolor szminki. Jest to szminka kupiona w rossmanie firmy
      wibo nr 75 ( w złotym opakowaniu).Taniutka około 4 zł.
      • Gość: justyna Re: szminka w kolorze ust IP: *.aster.pl 29.12.04, 21:48
        Jestem brunetką i mam dośyć intensywny kolor warg, taki blado czerwony. Długo
        szukałam naturalnego błyszczyku i byłam skazana na bezbarwne. Ale właśnie
        niedawno znalazłam błyszczyk w kolorze moich ust: Revlon SuperLustrous nr 16
        Glossy Rose, taki brudny roż, bardzo ładny! A dla koleżanki Wiwi polecam odcień
        04 Nude Lustre, może takiego szukasz.
        • Gość: aga Re: szminka w kolorze ust IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.04, 08:30
          Ja mam blado-różowe usta i dla mnie idealna jest szminka Vipery Color Cream nr
          016 - jest to matowy jasny brudny róż.
          • Gość: anka Re: szminka w kolorze ust IP: *.Grzegod / 62.121.129.* 30.12.04, 20:12
            Ja mam Lumene nr 12. Też b. naturalny kolor
          • smazony_zielony_pomidor Re: szminka w kolorze ust 30.12.04, 20:15
            ja jestem blondynka (sredni popielatt blodd miejscami dosc jasny), jasna cera i
            uzywam szminki Ives Rocher w takim bilalym opakowaniu z serii Luminelle odcień o
            nazwie Petal lub bardzo podobny do niego Rose givre
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka