Dodaj do ulubionych

Coś rewelacyjnego do ust...

IP: 80.51.233.* 30.12.04, 12:16
Tylko nie Tisane, proszę... zużyłam grzecznie cały słoiczek, a usta jakie
były takie są - wyschnięte, popękane. Potrzebuję czegoś mocniejszego :-)
Najchętniej w formie szminki, może byc z kolorem, żeby też chroniło przed
wiatrem i mrozem, natłuszczało... Wpisujcie swoje typy!
Obserwuj wątek
    • ruda_80 Re: Coś rewelacyjnego do ust... 30.12.04, 12:24
      Ja stosuję zwykłą pomadkę ochronną Bebe. A na wyschnięte i popękane usta
      najlepiej działa miód. Nałóż go na jakiś czas na usta jako maseczkę i staraj
      się nie zlizywać. Bardzo skuteczne, choć dla mnie taka kuracja to gehenna bo
      nienawidzę miodu
      • kampysia Re: Coś rewelacyjnego do ust... 30.12.04, 12:32
        Miod jest swietny, nie mozna go tylko za szybko zlizywac :) A przed
        posmarowaniem czymkolwiek dobrze robi delikatny peeling ust, zeby zedrzec te
        skorki martwe. Pomasuj usta mokra szczoteczka do zebow, naloz troche peelingu
        do twarzy, pomasuj zwykla chusteczka higieniczna (na mnie dziala to doskonale).
        Dopiero potem naloz ten miod czy szminke natluszczajaca - ja niedawno kupilam
        Bebe sloneczna (zolte opakowanie) z filtrem 20, jest rewelacyjna! W domu mozesz
        tez nalozyc gruba warstwe maseczki nawilzajacej do twarzy, pomaga!
        • kampysia Re: Coś rewelacyjnego do ust... 30.12.04, 12:33
          Aha, i pamietaj zeby pic duzo wody! Jak nie jest sie nawilzonym od srodka, to
          kosmetyki nie za wiele moga zdzialas same...
        • Gość: k. Re: Coś rewelacyjnego do ust... IP: 80.51.233.* 30.12.04, 12:39
          Peelingu próbowałam, niestety to nie dla moich ust - robią się jeszcze bardziej
          pocharatane... Ale bebe na pewno wypróbuję, jestem maniaczką filtrów, więc to
          coś dla mnie - dzięki :-)))
          • kalooo Re: Coś rewelacyjnego do ust... 30.12.04, 12:41
            Neutrogena W TUBCE.Rewelka!
          • Gość: 123 Re: Coś rewelacyjnego do ust... IP: *.com.pl / *.zetosa.com.pl 30.12.04, 12:46
            Na noc posmaruj usta kremem Dermosan tym granatowyw (ok 7zł w Rossmanie), on
            jest tłusty. Jest jeszcze taki zielony ale on nie jest dobry. Na 100% Ci
            pomoże. Ja uzywam szminki Lip finity Max Factora, bez błyszczyka, wiec wysusza
            strasznie , a z Dermosanem 0 problemów.
            Pozdrawiam
            Marzena
    • Gość: asia Re: Coś rewelacyjnego do ust... IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 30.12.04, 12:42
      Neutrogena, ale balsam - rewelka,
      pozdr.
      • kalooo Re: Coś rewelacyjnego do ust... 30.12.04, 12:44
        hehe,aleśmy sie zdublowały!!;) Ale to potwierdza,że Neutrogena jest baaardzo
        dobra!;D
        Niezły jest też YR w zielonym słoiczku i Tender Care Oriflame.
    • naila Re: Coś rewelacyjnego do ust... 30.12.04, 12:46
      Pomadka L'oreala Delicieux Shine. Wspaniale nawilża, lepiej, niż wszystkie
      błyszczyki, które miałam, a miałam ich trochę. Podratowała mi usta, a na
      dodatek ślicznie wygląda na ustach i pięknie pachnie. Szczerze polecam!!!
      • Gość: vesna Re: Coś rewelacyjnego do ust... IP: *.torun.mm.pl 30.12.04, 13:14
        Na noc nakładam grubą warstwę zwykłej wazeliny. a w dzień - ostatnio odkryłam
        błyszczyk-balsam Bebe w tubce. Świetnie nawilża i natłuszcza, ma fajny zapach i
        bardzo ładnie wygląda na ustach (własnie dlatego się na niego skusiłam, bo
        pozazdrościłam kuzynce, że tak dobrze wygląda)
    • Gość: Joanna Re: Coś rewelacyjnego do ust... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.04, 13:42
      Dla mnie Oeparol. Jak raz kupiłam, to innej nie miałam. Jest świetna! Polecam!
      Jak nie przypadnie do gustu, to żadna strata, bo kosztuje ok. 5-6zł.

Pozdrawiam!
    • iwka901 Re: Coś rewelacyjnego do ust... 30.12.04, 13:43
      Pomaga tez zwykła maść z wit A- w aptece kilka złotych
      • sula_i_komary Neutrogena 30.12.04, 14:24
        I to sztyft na mnie lepiej działa niż balsam w tubce. Polecam gorąco....a wcześniej masaż szczoteczką i peeling :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka