paputerek 02.01.05, 20:42 chciałabym kupić bieliznę przez internet, sklepów jest naprawdę dużo i nie wiem, który wybrać. Moze macie jakieś doświadczenia i mogłybyście mi któryś polecić? dziękuję i pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: katinka Re: sklepy internetowe z bielizną IP: *.attu.pl 02.01.05, 23:12 ostatnio zrobilam zakupy (szlafroczek, staniki i stringi) w www.1bielizna.pl. jestem baaardzo zadowolona, dostalam nawet niespodziewany rabat, a kupowalam tam po raz pierwszy :) pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
voluptas Re: sklepy internetowe z bielizną 02.01.05, 23:54 Dogłębnie przetestowałam zwłaszcza jeden z nich: www.biust.pl solidna obsługa, wysyłka gratis (przy zamówieniu ponad 100 zł), dokładnie pakują, bardzo miły kontakt. Nie ma u nich problemu ze zwrotem, czy wymianą na inny towar, a to ważne, bo przeciez kupując przez sieć nie możesz zmierzyć. www.avocado.com.pl bielizna dla pań z większym biustem. Kupowałam tam raz, jakieś półtora roku temu, za przesyłke trzeba było płacić, poza tym wysyłali tylko za zaliczeniem :/ www.biel.com.pl moje najnowsze odkrycie. Sklep z ekskluzywną bielizną. Dużym ich plusem jest to, że mają pełną rozmiarówkę, bo sprowadzają konkretny model specjalnie dla Ciebie. Minusem - niekiedy czekasz i 3 tygodnie na realizację przesyłki. O sklepach internetowych z bielizną był kiedyś wątek na forum MODA - spróbuj tam poszukać ;) pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiek_asiekowaty Re: sklepy internetowe z bielizną IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 03.01.05, 13:39 Ja nie kupowałam niczego w żadnych sklepach internetowych, ale przeglądając tysiące sklepów net z bielizną trafiłam na takie: www.szyk.com.pl - polscy producenci, niskie ceny (niższe, niż gdzie indziej) www.swiatbielizny.krk.pl - j.w. www.sekret.pl - duży wybór, niskie ceny, promocje i wyprzedaże www.bielizna24.pl - tutaj bardzo tanio Konrad, taniej nawet niż w sklepie net Konrada Może ktoś tu kupował, to dokładnie ci powie, jak to wygląda. :) Odpowiedz Link Zgłoś
paputerek Re: sklepy internetowe z bielizną 03.01.05, 14:48 dzięki Dziewczynki, oglądam stronki ze bielizną i już mam mętlik w głowie od porównywania. Każde zdanie jest dla mnie ważne pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
paputerek Re: sklepy internetowe z bielizną 17.01.05, 19:36 zaryzykowałam i kupiłam bieliznę w www.top-sklep.pl wszystko poszło gładko, z bielizny jestem zadowolona i nareszcie mam nowe staniczki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arałe Re: sklepy internetowe z bielizną IP: *.torun.mm.pl 17.01.05, 22:51 Jakbyś jeszcze potrzebowała, to też polecam www.biust.pl Kupowałam, mierzyłam w domu, jak mi nie pasowało zwracałam i natychmiast odsyłali pieniądze. Nie policzyli mi za przesyłkę nawet kiedy kupowałam za mniej niż 100 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agni a nie wolisz... IP: *.chello.pl 18.01.05, 09:06 ... polatać po sklepach, jak juz sie spotkamy? ja też mam fioła na punkcie bielizny, chętnie pochodzę, a Free i kaloo raczej latają po kosmetykach. ja niestety mierzyć każdy stanik muszę, a rozmiary mam niby standardowe - najgorzej jest z triumphem i szame - mierzę zwykle cztery rozmiary i żaden nie pasuje;-( triumpha mi się w całym życiu udalo kupić jednego pasującego ( i jednego trochę za dużego, w którym to nie przeszkadza, bo taki ma dośc dziwny krój, ale i tak nie noszę go w końcu)... a jak to jest, jak się kupi przez internet i nie pasuje? można oddać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuuza Re: sklepy internetowe z bielizną IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.05, 09:46 a ja mam pytanie. Dlaczego w internetowym sklepie Gorseterii bielizna jest o nawet 40 % tańsza niz w normalnych sklepach? I to bez promocji. Znalazłam biustonosz, ktory podobał mi się, na necie 49 zł (cena regularna), a w salonie 79!!!! Why? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaagna Re: sklepy internetowe z bielizną IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.01.05, 17:49 A ja własnie czekam (oby nie nadaremno) na dostarczenie przesyłki ze staniczkiem ze sklepu www.sekret.pl... Złożyłam zamówienie 6 stycznia: niedługo miną 2 tygodnie - i cisza... A ja głupia natychmiast wpłaciłam pieniadze na ich konto... bo niby taniej... Na szczęście zamówiłam tylko jeden staniczek i w razie czego będę w plecy ok. 55 zł. Obym się co do nich myliła. Wysłałam jednego maila z pytaniem - i na razie cisza. Ani odzewu, ani towaru. Ale z własnego doświadczenia gorąco POLECAM sklepy: www.avocado.com.pl www.eldar.com.pl www.mewa.com.pl www.intymna.pl www.e-lady.pl www.biust.pl robiłam w nich wszystkich zakupy: szybka obsługa, ładny towar. W niemal wszystkich można zwrócić niepasująca bieliznę lub wymienić ją na inny rozmiar (nie robiłam tego tylko w mewie, bo nie było potrzeby) Odpowiedz Link Zgłoś
paputerek Re: sklepy internetowe z bielizną 18.01.05, 22:35 oczywiscie agni, że wolę połazic po sklepach i dokładnie dopasowac ale niegdzie nie mogłam znależć pełnego wyboru i nudzi mnie łazenie po sklepach i dopytywanie się o taki dziwny rozmiar jak 70c po za tym w sklepach jest sporo drożej niz w internecie, zazwyczaj jeśli rozmiar ci nie odpowiada to mozna wymienić na swój koszt ale ja zamówiłam z takich firm co miałam już biustonosze i raczej byłam pewna że będa pasowały. połazimy kiedyś razem po sklepach i po oglądamy:) Odpowiedz Link Zgłoś