Dodaj do ulubionych

sklepy internetowe z bielizną

02.01.05, 20:42
chciałabym kupić bieliznę przez internet, sklepów jest naprawdę dużo i nie
wiem, który wybrać. Moze macie jakieś doświadczenia i mogłybyście mi któryś
polecić?
dziękuję i pozdrawiam:)
Obserwuj wątek
    • Gość: katinka Re: sklepy internetowe z bielizną IP: *.attu.pl 02.01.05, 23:12
      ostatnio zrobilam zakupy (szlafroczek, staniki i stringi) w www.1bielizna.pl.
      jestem baaardzo zadowolona, dostalam nawet niespodziewany rabat, a kupowalam
      tam po raz pierwszy :) pozdrawiam :)
      • voluptas Re: sklepy internetowe z bielizną 02.01.05, 23:54
        Dogłębnie przetestowałam zwłaszcza jeden z nich:

www.biust.pl

solidna obsługa, wysyłka gratis (przy zamówieniu ponad 100 zł), dokładnie
        pakują, bardzo miły kontakt. Nie ma u nich problemu ze zwrotem, czy wymianą na
        inny towar, a to ważne, bo przeciez kupując przez sieć nie możesz zmierzyć.

www.avocado.com.pl

bielizna dla pań z większym biustem. Kupowałam tam raz, jakieś półtora roku
        temu, za przesyłke trzeba było płacić, poza tym wysyłali tylko za zaliczeniem :/

www.biel.com.pl

moje najnowsze odkrycie. Sklep z ekskluzywną bielizną. Dużym ich plusem jest to,
        że mają pełną rozmiarówkę, bo sprowadzają konkretny model specjalnie dla Ciebie.
        Minusem - niekiedy czekasz i 3 tygodnie na realizację przesyłki.

O sklepach internetowych z bielizną był kiedyś wątek na forum MODA - spróbuj tam
        poszukać ;)
        pozdr.
    • Gość: asiek_asiekowaty Re: sklepy internetowe z bielizną IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 03.01.05, 13:39
      Ja nie kupowałam niczego w żadnych sklepach internetowych, ale przeglądając
      tysiące sklepów net z bielizną trafiłam na takie:

www.szyk.com.pl - polscy producenci, niskie ceny (niższe, niż gdzie indziej)
      www.swiatbielizny.krk.pl - j.w.
      www.sekret.pl - duży wybór, niskie ceny, promocje i wyprzedaże
      www.bielizna24.pl - tutaj bardzo tanio Konrad, taniej nawet niż w sklepie net
      Konrada

Może ktoś tu kupował, to dokładnie ci powie, jak to wygląda. :)
    • paputerek Re: sklepy internetowe z bielizną 03.01.05, 14:48
      dzięki Dziewczynki, oglądam stronki ze bielizną i już mam mętlik w głowie od
      porównywania. Każde zdanie jest dla mnie ważne
      pozdrawiam:)
    • paputerek Re: sklepy internetowe z bielizną 17.01.05, 19:36
      zaryzykowałam i kupiłam bieliznę w www.top-sklep.pl
      wszystko poszło gładko, z bielizny jestem zadowolona
      i nareszcie mam nowe staniczki:)
      • Gość: arałe Re: sklepy internetowe z bielizną IP: *.torun.mm.pl 17.01.05, 22:51
        Jakbyś jeszcze potrzebowała, to też polecam www.biust.pl
        Kupowałam, mierzyłam w domu, jak mi nie pasowało zwracałam i natychmiast
        odsyłali pieniądze. Nie policzyli mi za przesyłkę nawet kiedy kupowałam za
        mniej niż 100 zł.
        • Gość: agni a nie wolisz... IP: *.chello.pl 18.01.05, 09:06
          ... polatać po sklepach, jak juz sie spotkamy? ja też mam fioła na punkcie
          bielizny, chętnie pochodzę, a Free i kaloo raczej latają po kosmetykach.
          ja niestety mierzyć każdy stanik muszę, a rozmiary mam niby standardowe -
          najgorzej jest z triumphem i szame - mierzę zwykle cztery rozmiary i żaden nie
          pasuje;-(
          triumpha mi się w całym życiu udalo kupić jednego pasującego ( i jednego trochę
          za dużego, w którym to nie przeszkadza, bo taki ma dośc dziwny krój, ale i tak
          nie noszę go w końcu)...
          a jak to jest, jak się kupi przez internet i nie pasuje? można oddać?
    • Gość: zuuza Re: sklepy internetowe z bielizną IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.05, 09:46
      a ja mam pytanie. Dlaczego w internetowym sklepie Gorseterii bielizna jest o
      nawet 40 % tańsza niz w normalnych sklepach? I to bez promocji. Znalazłam
      biustonosz, ktory podobał mi się, na necie 49 zł (cena regularna), a w salonie
      79!!!! Why?
    • Gość: jaagna Re: sklepy internetowe z bielizną IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.01.05, 17:49
      A ja własnie czekam (oby nie nadaremno) na dostarczenie przesyłki ze staniczkiem ze sklepu www.sekret.pl... Złożyłam zamówienie 6 stycznia: niedługo miną 2 tygodnie - i cisza... A ja głupia natychmiast wpłaciłam pieniadze na ich konto... bo niby taniej... Na szczęście zamówiłam tylko jeden staniczek i w razie czego będę w plecy ok. 55 zł. Obym się co do nich myliła. Wysłałam jednego maila z pytaniem - i na razie cisza. Ani odzewu, ani towaru.

Ale z własnego doświadczenia gorąco POLECAM sklepy:
      www.avocado.com.pl
      www.eldar.com.pl
      www.mewa.com.pl
      www.intymna.pl
      www.e-lady.pl
      www.biust.pl
      robiłam w nich wszystkich zakupy: szybka obsługa, ładny towar. W niemal wszystkich można zwrócić niepasująca bieliznę lub wymienić ją na inny rozmiar (nie robiłam tego tylko w mewie, bo nie było potrzeby)
      • paputerek Re: sklepy internetowe z bielizną 18.01.05, 22:35
        oczywiscie agni, że wolę połazic po sklepach i dokładnie dopasowac ale niegdzie
        nie mogłam znależć pełnego wyboru i nudzi mnie łazenie po sklepach i
        dopytywanie się o taki dziwny rozmiar jak 70c
        po za tym w sklepach jest sporo drożej niz w internecie, zazwyczaj

jeśli rozmiar ci nie odpowiada to mozna wymienić na swój koszt

ale ja zamówiłam z takich firm co miałam już biustonosze i raczej byłam pewna
        że będa pasowały.

połazimy kiedyś razem po sklepach i po oglądamy:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka