t.nina 03.01.05, 11:25 ... czy jakiś inny? Kolor jasnego, może być przybrudzonego różu (volage?). Ostatnia moja wyprawa do pewnej zapyziałej Sephory w mieście M. skończyła się fiaskiem - niedobór kolorów + znikome pojęcie panieniek. Z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ninna Re: Gęsty, kryjący, nawilżający błyszczyk-Chanel? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.05, 20:00 up Odpowiedz Link Zgłoś
kampysia Re: Gęsty, kryjący, nawilżający błyszczyk-Chanel? 03.01.05, 23:55 Ja wlasnie nabylam b.korzystnie na lotnisku blyszczyk YSL, rozowy nr 5, kryje, slicznie wyrownuje usta, jest niesamowicie trwaly i cudnie pachnie+smakuje. Opakowanie tez bardzo eleganckie, a pomyslec, ze nigdy jakos nie bralam tej marki pod uwage w wyborze kosmetykow... Odpowiedz Link Zgłoś
smee Re: Gęsty, kryjący, nawilżający błyszczyk-Chanel? 04.01.05, 00:00 Kampysiu, mam pytanie: a jakiej intensywności on daje połysk? Bo ja nie przepadam szczególnie za efektem "poślinionych ust", wolę takie po prostu lekko świecące :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monias1 Re: Gęsty, kryjący, nawilżający błyszczyk-Chanel? IP: 217.97.133.* 04.01.05, 11:04 a ile kosztowal ten blyszczyk na lotnisku?? jak weszlismy do Unii nie ma strefy bezclowej Odpowiedz Link Zgłoś
t.nina Re: Gęsty, kryjący, nawilżający błyszczyk-Chanel? 04.01.05, 12:21 Prosimy więcej informacji na temat błyszczyka YSL. Odpowiedz Link Zgłoś
kampysia YSL 04.01.05, 12:27 Juz odpowiadam: blyszczyk absolutnie nie daje efektu poslinionych ust (ja tez jestem na takie cos wyczulona), daje gladki polysk z gatunku takich, jakie na swych ustach ma np. Jennifer Lopez - gladkie, ladne, blyszczace, rowne usta w kolorze cieplego, lekko brudnego rozu. W Polsce w Sephorze blyszczyk kosztuje 99zl, na lotnisku 85zl, a ja go kupilam w Monachium na lotnisku i dalam 17 euro, czyli jeszcze mniej. Odpowiedz Link Zgłoś
smee Re: YSL 04.01.05, 12:46 Dzieki wielkie za odpowiedz, pozdrawiam cieplutko, pa! ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
kampysia Re: YSL 04.01.05, 13:26 Nie ma za co, polecam sie na przyszlosc :) PS. Wbrew temu czego chcialby pewien "gosc: ola"... Odpowiedz Link Zgłoś
smee Re: YSL 04.01.05, 14:21 Kochana, olej trolla ;) Zresztą widzisz, że ten wątek został już skasowany :) Odpowiedz Link Zgłoś