Dodaj do ulubionych

KREM ROZJASNIAJCY Z WITAMINA C Z AVONU??

IP: 81.219.113.* 04.01.05, 17:52
czy miala ktoras z Was?? zastanawiam sie nad kupnem, wiec prosze o opinie
Drogir Kobietki:)
Obserwuj wątek
    • Gość: t. Re: KREM ROZJASNIAJCY Z WITAMINA C Z AVONU?? IP: *.netblok.pl 04.01.05, 19:45
      Mam go (dostałam w prezencie) i szczerze powiedziawszy to jeden z najgorszych
      kremów jaki do tej pory używałam. Żadnych efektów, 0 działania. Osobiście – nie
      polecam.
      • Gość: asiek_asiekowaty Re: KREM ROZJASNIAJCY Z WITAMINA C Z AVONU?? IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 04.01.05, 23:32
        Generalnie potwierdzam -nie nawilża, nie rozjaśnia, dosłownie nic. Plus za
        ciekawe opakownie, super zapach, szybkie wchłanianie sie i zostawianie skóry
        matowej - może dla cery tłustej będzie ok, bo to takie lekkie nic.
        • Gość: agni Re: KREM ROZJASNIAJCY Z WITAMINA C Z AVONU?? IP: *.chello.pl 05.01.05, 22:34
          a ja go lubię, ale to może być indywidualna sprawa. co do rozjaśniania, to w
          moim przypadku dziwne by było, gdyby cokolwiek mi jeszcze rozjaśniło cere...
          moja skóra jest po nim napięta, ale nie wysuszona, a akurat przy cerze 31-latki
          to wrażenie napięcia jest nawet miłe, koloryt ma ladny, jest matowa i mam
          wrażenie, ze po dluższym używaniu jakby mi sie spłycały zaczątki zmarszczek
          wokól oczu, tzn nie pod oczami oczywiście, tylko takie linijki cieniutkie od
          smiechu, co na policzki zachodzą promieniście... ale mowię, to indywidualna
          sprawa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka