Gość: ala IP: 81.219.113.* 04.01.05, 17:52 czy miala ktoras z Was?? zastanawiam sie nad kupnem, wiec prosze o opinie Drogir Kobietki:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: t. Re: KREM ROZJASNIAJCY Z WITAMINA C Z AVONU?? IP: *.netblok.pl 04.01.05, 19:45 Mam go (dostałam w prezencie) i szczerze powiedziawszy to jeden z najgorszych kremów jaki do tej pory używałam. Żadnych efektów, 0 działania. Osobiście – nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiek_asiekowaty Re: KREM ROZJASNIAJCY Z WITAMINA C Z AVONU?? IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 04.01.05, 23:32 Generalnie potwierdzam -nie nawilża, nie rozjaśnia, dosłownie nic. Plus za ciekawe opakownie, super zapach, szybkie wchłanianie sie i zostawianie skóry matowej - może dla cery tłustej będzie ok, bo to takie lekkie nic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agni Re: KREM ROZJASNIAJCY Z WITAMINA C Z AVONU?? IP: *.chello.pl 05.01.05, 22:34 a ja go lubię, ale to może być indywidualna sprawa. co do rozjaśniania, to w moim przypadku dziwne by było, gdyby cokolwiek mi jeszcze rozjaśniło cere... moja skóra jest po nim napięta, ale nie wysuszona, a akurat przy cerze 31-latki to wrażenie napięcia jest nawet miłe, koloryt ma ladny, jest matowa i mam wrażenie, ze po dluższym używaniu jakby mi sie spłycały zaczątki zmarszczek wokól oczu, tzn nie pod oczami oczywiście, tylko takie linijki cieniutkie od smiechu, co na policzki zachodzą promieniście... ale mowię, to indywidualna sprawa Odpowiedz Link Zgłoś