Gość: autorka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.05, 07:52 Jak sobie radzicie z maskowaniem zmęczenia? Poranne opuchlizny oczu, niewyspanie-macie na to jakieś recepty? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anka Re: Zmęczenie IP: 80.72.197.* 05.01.05, 12:10 wypróbowałam preparaty napinające skórę zmęczoną i niewyspaną: Dermiki-Eliksir Młodości z Płatków Róż-błyskawiczny reduktor zmarszczek, naprawdę super, napina skórę na 8-10 godz.wady-opakowanie trzeba zużyć w ciągu 6 miesięcy, i nie pasuje pod każdy podkład ( np. do Double Wear E. Lauder, Cashmere Pertect? L'Oreal ), jeszcze lepszy jest preparat Shiseido, niestety nie pamiętam nazwy, Visible .... ( miałam tylko próbkę, świetny, potrzeba go naprawdę mało i pasował pod różne podkłady ), próbowałam też preparat Clarinsa - ale naprawdę nie polecam co do sposobu malowania się-nie wypowiadam się, ale w starych numerach LOOKa sprzed 2 lat było sporo o tym, tak poza tym to była świetna gazeta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: er Re: Zmęczenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.05, 12:44 ja mam niezawodny sposob - odpoczac. wylaczyc tv, komp, muzyke, i isc spac w przewietrzonym pokoju, potem na spacer, albo jeszcze lepiej na spacer przed snem, i tyle o! Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: Zmęczenie 05.01.05, 13:46 ale to chodzi chyba o zmęczenie rano, po zarwanej nocy. sugerujesz wyłączyć budzik i spać dalej? ;) ja bym to chętnie zrobiła... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elkas Re: Zmęczenie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.05, 23:16 Oto mój sposób: rano twarz przecieram tonikiem akurat mam E.L. do suchej, na to parę kropli LIFT-EVEIL DRAINEUR YVES ROCHER (TO SIĘ WCHŁANIA GDY MYJĘ ZĘBY) potem krem liftingujący Eris Fortessimo lub inny liftingujący (bo mam już swoje lata), podkład i spryskuję całość wodą termalną np.Avene. Dobrze wypić sporo wody niegazowanej z cytryną. Odpowiedz Link Zgłoś