zoee5 10.01.05, 15:45 znacie może te kosmetyki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Any Re: dr. Hauschka IP: *.magma-net.pl 10.01.05, 21:37 ja je poznałam niedawno i muszę powiedzieć że są dobre. Najpierw poczytałam opinie na wizażu a potem zamówiłam w Aquavicie przez internet. Mam olejek do twarzy, maseczkę oczyszczajacą i witalizującą i jeszcze próbkę kremu tonującego (bardzo fajny) i kremu z płatków róży (na przesuszone partie twarzy). Chyba się uzależniłam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
zoee5 Re: dr. Hauschka 11.01.05, 15:58 czy można te produkty kupić rownież w jakiejś normalnej aptece, czy tylko wysylkowo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Kra Re: dr. Hauschka IP: 217.153.132.* 11.01.05, 16:27 Na stronach polskich Hauschki znajdziesz apteki w Polsce ktore prowadza sprzedaz. Powiem Ci ejdno - te ksometyki naprawde uzalezniaja. Mam olejek od twarzy, mleczko, fliud barwiacy, korektor, maseczke rewitalizujaca, krem rozany i maly pigwowy, krem do mycia twarzy ech. Mma baaraadzo problematyczna cere, po pilingach, nadwrazlwia, tlusta, (musze brac hormony, ktore mi bardzo psuja buzie). I o dziwo, Hauschka radzi sobie z tym jak nikt, jakos tak wygladam ladniej, mlodziej i bez wysypu "obcych" Przymierzam sie do kremu pod oczy, mleczka do demakijazu, jakiegos pudru moze prasowanego i szminki ale to po podwyzce;)). Na pewno czeka mnie dluga znajomosc z ta firma.. Magda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Any Re: dr. Hauschka IP: *.magma-net.pl 11.01.05, 18:03 cieszę się ze nie tylko ja "zwariowałam" na punkcie tych kosmetyków. Krem pod oczy jest fajny - na początku sprawia wrażenie tłustego ale wnika w skórę i spokojnie mozna robić makijaż. Ja wypróbowałam mleczko do demakijażu - jest ok. Przymierzam się do podkładu i tuszu do rzęs - masz jakieś opinie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anja Re: dr. Hauschka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.01.05, 18:11 a gdzie kupie to w Krakowie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monias1 Re: dr. Hauschka IP: 217.97.133.* 12.01.05, 08:42 Any, a czy ten kremik pod oczka prasuje niewielkie zmarszczki i dobrze nawilza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Any Re: dr. Hauschka IP: *.magma-net.pl 12.01.05, 20:06 natłuszcza i nawilża fajnie, na początkuwydaje się ciężki ale dobrze wnika. Odnosnie prasowania spektakularnego efektu nie zauważyłam ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: dr. Hauschka 12.01.05, 11:12 www.hauschka.pl/index.php?navi=300000&page=4 albo www.hauschka.pl informacje --> gdzie kupić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Kra Re: dr. Hauschka do Any IP: 217.153.132.* 12.01.05, 13:50 Hej, mialam wyzebrana do pudeleczka probke podkladu - lekki fajny ale ja sie maskuje czyms mocniejszym czyli LRP, niemniej obiecuje siebie, gdy sie podlecze bardziej przejsc na podklady Hauschki - sa lekkie, promienne, lekki daja efekt "wypoczecia" , malo kryja a tez nie sa bardzo matujace. Moze wraz z pudrem prasowanym byloby lepiej? Dzieki za rekomendacje kremu pod oczy - tylko dla kobiety typu 35 rok zycia nie bedzie za slaby? Tusz mnie kusi bardzo, jak kupisz wczesniej, napisz o wrazeniach. Ja czekam do lutowej pensji:)) A wiesz cos o szminkach? Ja na wszystkie prawie w zyciu mam alergie.. Aha, odzywka do wlosow z Neem brzmi tez ciekawie - szampon brzoskwiniowy - znakomity. Pozdrawiam bardzo kolezanke w nalogu, Magda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Any Re: dr. Hauschka do Any IP: 195.205.73.* 13.01.05, 08:02 cześć Magda Ja kupiłam próbkę kremu tonującego trochę w ciemno i nie żałuję - nadaje ładny delikatny odcień. Fakt że matuje słabo ale ja używam bibułek. Wolę ich użyć niż denerwować się łuszczącą się skórą, która robi mi się po podkładach matujących. Na wiosnę chcę zrobić sobie kurację koncentratem kondycjonującym. Słyszałam o nim dobre opinie. Krem do mycia twarzy – rewelacja. Mało wydajny ale warto. Maseczka witalizująca – świetna. Generalnie daję producentowi 5+ bo wszystkie jego produkty mają pewną i bardzo dobrą jakość. Jak coś jeszcze wypróbuję to dam znać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Any Re: dr. Hauschka do Any IP: 195.205.73.* 13.01.05, 08:08 sorki zapomniałam o kremie pod oczy - ja jestem z typu 32 i szczerze mówiąc nie spotkałam do tej pory kremu, który zadziałałby na zmarszki mimiczne. Ten od Dr Hauschka jest świetny bo natłuszcza i odżywia i mi to odpowiada. Jak go dostałam to nie wiedziałam co z nim zrobić, bo był twardy i dziwny ale przeczytałam że odrobinę nabiera się na palec, rozsmarowuje i dopiero nakłada pod oczy, ale zdązyłam juz wsadzić paluch i zrobic "dziurę" w kremie. A Ty jaki stosujesz i z jakim skutkiem? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K. Re: dr. Hauschka IP: *.dip0.t-ipconnect.de 02.05.05, 17:03 Nowoscia Hauschki w tym roku jest lekki krem pod oczy w tubce, ale nie wiem czy jest juz w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
zoee5 Re: dr. Hauschka 13.01.05, 08:48 czy ktoś zna moze kolory ich podkładów, jaki kolor miała ta próbka? czy nie są różowe? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Kra Re: dr. Hauschka IP: 217.153.132.* 13.01.05, 09:35 Co do podkladow - to dostalam jeden z 3 odcieni - bodajze jasny bez, ladny, zimnawy w tonacji ale nie zolty. Kolorystycznie, do mojej cery idealny (zawsze wydaje i sie,ze inne podklady sa za rozowe lub za zolte). Bardzo fajny - jesli nie macie przebarwien do ukrycia etc. to polecam. Any, krem pod oczy planuje kupic tylko zastanawia mnie koncepcja stosowania go wylacznie rano - zazwyzcaj wydaje mi sie,ze preparaty po oczy dobrze dzialaja na noc, ale moze to jakas koncepcja homeopatyczna, ktorej nie pojmuje. Ciekawa jestem maseczki oczyszczjacej, hm, hm. Pozdrawiam, Magda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AgaU Re: dr. Hauschka IP: *.acn.waw.pl 13.02.05, 12:40 mam pytanko: czy fluid barwiacy (czy jakos tak) i krem tonujacy to to samo? wiem ze fluid miesza sie z olejkiem lub kremem zeby regulowac intensywnosc koloru.. aga Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: dr. Hauschka 14.02.05, 13:55 to się nazywa fluid tonujący: www.hauschka.pl/index.php?navi=201015&page=1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AgaU smee? IP: *.acn.waw.pl 13.02.05, 12:49 smee, moze jakos sprytnie polaczysz te hauschkowe watki? pozdrawiam, aga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kola podkład IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.05, 16:01 Gdyby ktoś używał podkładu Hauschki, to proszę o opinię! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki Re: podkład IP: *.autocom.pl 08.05.05, 13:56 Czy te kosmetyki są bardzo drogie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika Re: podkład IP: *.autocom.pl 08.05.05, 15:51 Ile np.kosztuje krem różany? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BACCARA Re: podkład IP: 212.160.172.* 30.06.05, 16:11 Ja za krem z platków róży w Aptece w W-wie płaciłam 65 PLN. Za podkład również tyle samo. Nie żałuję zakupu produkty są świetne. Podkład jest rozświetlający, nie matuje, średnio kryje, wygląda dość naturalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lenka Re: podkład IP: *.chello.pl 30.06.05, 16:39 Ja miałam próbki szamponów do włosów.Jak ktoś przywiązuje dużą wagę do zapachu to może się rozczarować bo te specyfiki nie pachną zbyt ładnie,no i się nie pienią jak sklepowe szampony.Ale włosy się super po nich rozczesują(mam długie) i są bardzo miękkie w dotyku.Szampony kosztuja tak 33zł. Odpowiedz Link Zgłoś