Gość: Juliet IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.01.05, 18:10 Żeby nie przesuszał i nie wywoływał alergii, mam bardzo wrażliwą skórę. Dzięki za wszelkie podpowiedzi :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ?? Re: Żel do mycia twarzy-jaki? IP: *.dip.t-dialin.net 12.01.05, 18:23 uzyj zelu do higieny intymnej.podobno rewelacyjny do cery wrazliwej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suzi Re: Żel do mycia twarzy-jaki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 19:58 a ja polecam plyn Dermoklar,do kupienia w aptece ok.23zl,jest bardzo delikatny nie podraznia skory,i ma ph 5,5 czyli lekko kwasne-takie podobno powininno byc,nie ma substancji zapachowych.baaaardzo go lubie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ataga26 Re: Żel do mycia twarzy-jaki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 22:24 a ja polecam nivea visag kremowy z mikrogranulkami-rewelacja!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justy Re: Żel do mycia twarzy-jaki? IP: *.ynet.pl / 213.241.34.* 12.01.05, 22:33 np.toleriane, physiogel, nowy dax do cery wrażliwej, pharmaceris dla skóry wrażliwej.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Żel do mycia twarzy-jaki? IP: 212.244.242.* 13.01.05, 10:50 Polecam Neutrogene a odradzam Johnson&Johnson dla cery wrażliwej(o ironio)!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lisa Re: Żel do mycia twarzy-jaki? IP: 212.244.29.* 13.01.05, 13:35 Od kilku lat używam żelu Erisa - teraz to chyba seria Lirenne. Dla mnie rewelacja, nie podrażnia, nie ściąga, nie uczula. Spróbuj - cena ok.11 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elissa TOLERIANE IP: 80.53.167.* 13.01.05, 13:48 Polecam Ci z calego serca zel do mycia twarzy z serii La roche posay - TOLERIANE. Nie zawiera mydla srodkow zapachowych, konserwantow ani skladnikow powierzchniowo czynnych, przeznaczony jest do skory szczegolnie wraziwej. Szcegolnie jest polecany do skory alergicznej i wrazliwej. Zapewnia optymalna tplerancje i bezpieczenstwo dla skory. Sama go uzywalam i skora byla po tym mniej zaczerwieniona, nie piekla i nie byla sciagnieta. Uzywalam tez kremu agodzacego o tej samej nazwie. Buzia jak pupa niemowlecia, delikatna, gladka, podraznienia znikly. Jesli nie chcesz eksperymentowac i wolisz najpier przetestowac to popros w aptece probki zelu i kremu, sa na pewno bo na poczatku sama poprosilam o nie. Nie zawiedziesz sie. Naprawde polecam. Slyszalam ze dobry tez jest zel do mucia Phisiozel (chyba tak to sie pisze), ale nie wiem bo nie stosowalam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elissa Re: TOLERIANE IP: 80.53.167.* 13.01.05, 15:31 Jest on w tubce 150 ml. Zel do mycia twarzy kosztuje w aptece ok 40 zl. Krem pewnie tez w tych granicach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lania Re: Żel do mycia twarzy-jaki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 15:41 Erisa Young&Unic-bardzo bardzo dobry!!!! Odpowiedz Link Zgłoś