Gość: asai IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 20:07 po pierwsze to ksiezyc zeczywiscie kocha swiatlo... poieknie sie nazwalas a po drugie gdzie sa twoje zdjecia..podobniez inspirujesz, a ja chce zmienic wlosy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Juliet Re: lunalovelight IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.01.05, 20:24 Pod postami "luny" jest link "Luna na FotoPL", jak na to klikniesz, to zobaczysz jej sliczna buzke :) A fryzurka jest z gatunku klasycznych, wiec jesli szukasz czegos w stylu "Toni&Guy", to raczej nie przypadnie Tobie do gustu Odpowiedz Link Zgłoś
lunalovelight Re: lunalovelight 13.01.05, 20:29 juz sie wystraszylam, ze cos zlego! :) moje autoportrety mozna zobaczyc klikajac w link, ale wiesz, jak mowilam, to nic specjalnego. [jestem zawstydzona ;)] Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: lunalovelight 14.01.05, 10:22 a mnie ten nick się kojarzy z Luną Lovegood z Harry'ego Pottera ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lunalovelight Re: lunalovelight 14.01.05, 10:39 ahem! srednio dobre skojarzenie, zwazywszy na aparycje tejze ;), tzn. luny 'loony' lovegood :P. Odpowiedz Link Zgłoś