Gość: nati_snk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.05, 14:55 Mam zamiar rozpocząć tę dietę... Co o niej sądzicie??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ewa Re: Dieta kopenhaska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 14:57 Ja odradzam:) tez ja kiedys stosowałam i fatalnie sie czułam, na nic nie miałam sił głowa mnie bolała i ogólnie byłam wyczerpana:) a skutki tez ni były takie jakie miały byc:) dwa tygodnie meczarni i 3 kilo mniej:) odradzam odradzam:) moja przyjaciółka stosowała w tym samym czasie co ja i ma podobne zdanie o tej diecie:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo Re: Dieta kopenhaska 17.01.05, 15:46 Moim zdaniem nie jest bardzo zła,ale nie nastawiaj się na cud-to jest dieta generalnie na poprawienie przemiany materii,nie odchudzajaca.Warto spróbowac,chociażby po to,żeby się sprawdzić.;) W wyszukiwarce masz wiele na ten temat,m.in.: forum.gazeta.pl/forum/72,2.htmlf=22&w=12591864&a=13918252 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=342&w=846917 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dada Re: Dieta kopenhaska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 19:03 Stosowałam i efekt był porażający-7 kg.Aczkolwiek okupiony ciągłym zmęczeniem i sennością. Odpowiedz Link Zgłoś
paputerek Re: Dieta kopenhaska 17.01.05, 21:11 na tym drugim linku co podała kalooo jest wszystko b. dokładnie opisane by nie być zmęczonym mozna dodawac sobie kelp (wyciąg z alg, glonów czy coś w tym stylu) jogger na f.fitness dokładnie to opisał moja mama stosowała i ubyło jej chyba 4,5 kilo do 5; mówiła że jest ok, nie miała żadnych dolegliwości, ale jest obżartuchem i potem wróciła do poprzedniej wagi. Odpowiedz Link Zgłoś
sitc Re: Dieta kopenhaska 17.01.05, 22:26 Ja w wakacje chciałam ją na sobie przetestować, bo jestem typem odchudzającym się całe życie, więc żadna dieta nie może być mi obca :) Bardzo odpowiadała mi gdyż zawsze moje śniadanie składa się tylko z kawy i jeszcze z paru innych powodów... Ale jak pierwszego dnia miałam zjeść jajko na twardo ( czego serdecznie nienawidze) w dodatku nieposolone, obawiałam się że zwymiotuje zanim włoże to do ust i moja dieta kopenhaska skończyła się zanim jeszcze dobrze się nie zaczęła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klara Re: Dieta kopenhaska IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.01.05, 23:18 Odradzam, ta dieta jest poprostu niezdrowa. Polega na wytrącaniu glikogenu. Żeby się trwale odchudzić trzeba się zacząć ODŻYWIAĆ a nie odchudzać w 13 dni, żeby znów przytyć. Ale ja wiem, że takie porady nie przynoszą żadnego skutku. Ja też kiedyś rujnowałam sobie zdrawie tylko po to żeby schudnąć. Słuchałam tylko tych któzy mówili to co chciałam usłyszeć ("ta dieta jest dobra", "te tabletki nie szkodzą" itd.) Więc jeśli w głowie juz podjęłaś decyzję to i tak Cię to nie przekona, ale zawsze warto spróbować. Jak chcesz zdrowo schudnąć to przejdź na Montignaca albo na Soutch Beach. Większość osób na kopenhaskiej czuje się fatalnie, ma bóle głowy, omdlenia itd. a potem i tak wraca do swojej wagi Życzę rozwagi Odpowiedz Link Zgłoś
blanka75 Re: Dieta kopenhaska 18.01.05, 07:55 Schudłam na tej diecie 4 kg. Jednak stanowczo ją odradzam ! Bardzo osłabiona, zmęczona z brakiem koncentracji nie nadawałam się do życia przez 13 dni :-(. Chyba, że możesz sobie leżeć, a nie pracować , albo się uczyć ... wtedy możesz zaryzykować. aha ... waga wróciła do normy + 1 kg po 2 miesiącach powrotu do normalnego odżywiania. Odpowiedz Link Zgłoś