Dodaj do ulubionych

Dieta kopenhaska

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.05, 14:55
Mam zamiar rozpocząć tę dietę... Co o niej sądzicie???
Obserwuj wątek
    • Gość: Ewa Re: Dieta kopenhaska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 14:57
      Ja odradzam:) tez ja kiedys stosowałam i fatalnie sie czułam, na nic nie miałam
      sił głowa mnie bolała i ogólnie byłam wyczerpana:) a skutki tez ni były takie
      jakie miały byc:) dwa tygodnie meczarni i 3 kilo mniej:) odradzam odradzam:)
      moja przyjaciółka stosowała w tym samym czasie co ja i ma podobne zdanie o tej
      diecie:) pozdrawiam
    • kalooo Re: Dieta kopenhaska 17.01.05, 15:46
      Moim zdaniem nie jest bardzo zła,ale nie nastawiaj się na cud-to jest dieta
      generalnie na poprawienie przemiany materii,nie odchudzajaca.Warto
      spróbowac,chociażby po to,żeby się sprawdzić.;)
      W wyszukiwarce masz wiele na ten temat,m.in.:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.htmlf=22&w=12591864&a=13918252

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=342&w=846917
      • Gość: dada Re: Dieta kopenhaska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 19:03
        Stosowałam i efekt był porażający-7 kg.Aczkolwiek okupiony ciągłym zmęczeniem i
        sennością.
        • paputerek Re: Dieta kopenhaska 17.01.05, 21:11
          na tym drugim linku co podała kalooo jest wszystko b. dokładnie opisane
          by nie być zmęczonym mozna dodawac sobie kelp (wyciąg z alg, glonów czy coś w
          tym stylu)
          jogger na f.fitness dokładnie to opisał

moja mama stosowała i ubyło jej chyba 4,5 kilo do 5; mówiła że jest ok, nie
          miała żadnych dolegliwości, ale jest obżartuchem i potem wróciła do poprzedniej
          wagi.
    • sitc Re: Dieta kopenhaska 17.01.05, 22:26
      Ja w wakacje chciałam ją na sobie przetestować, bo jestem typem odchudzającym
      się całe życie, więc żadna dieta nie może być mi obca :) Bardzo odpowiadała mi
      gdyż zawsze moje śniadanie składa się tylko z kawy i jeszcze z paru innych
      powodów... Ale jak pierwszego dnia miałam zjeść jajko na twardo ( czego
      serdecznie nienawidze) w dodatku nieposolone, obawiałam się że zwymiotuje zanim
      włoże to do ust i moja dieta kopenhaska skończyła się zanim jeszcze dobrze się
      nie zaczęła.
      • Gość: Klara Re: Dieta kopenhaska IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.01.05, 23:18
        Odradzam, ta dieta jest poprostu niezdrowa. Polega na wytrącaniu glikogenu.
        Żeby się trwale odchudzić trzeba się zacząć ODŻYWIAĆ a nie odchudzać w 13 dni,
        żeby znów przytyć.
        Ale ja wiem, że takie porady nie przynoszą żadnego skutku. Ja też kiedyś
        rujnowałam sobie zdrawie tylko po to żeby schudnąć. Słuchałam tylko tych któzy
        mówili to co chciałam usłyszeć ("ta dieta jest dobra", "te tabletki nie
        szkodzą" itd.) Więc jeśli w głowie juz podjęłaś decyzję to i tak Cię to nie
        przekona, ale zawsze warto spróbować.

Jak chcesz zdrowo schudnąć to przejdź na Montignaca albo na Soutch Beach.
        Większość osób na kopenhaskiej czuje się fatalnie, ma bóle głowy, omdlenia itd.
        a potem i tak wraca do swojej wagi

Życzę rozwagi
    • blanka75 Re: Dieta kopenhaska 18.01.05, 07:55
      Schudłam na tej diecie 4 kg. Jednak stanowczo ją odradzam !
      Bardzo osłabiona, zmęczona z brakiem koncentracji nie nadawałam się do życia
      przez 13 dni :-(. Chyba, że możesz sobie leżeć, a nie pracować , albo się
      uczyć ... wtedy możesz zaryzykować.
      aha ... waga wróciła do normy + 1 kg po 2 miesiącach powrotu do normalnego
      odżywiania.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka