Gość: Blondyna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.05, 21:09 Szukam niedrogiego ale dobrego błyszczyka w kolorze pomarańczowym i nie mogę znależć. Powinien być pół-transparentny. Widział ktoś może :) ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
islamorada Re: Pomarańczowy błyszczyk 17.01.05, 22:09 Bourjois 3D...super marchewkowy kolor.....tylko trwalosc pozostawia duuuuzo do zyczenia...u mnie po nalozeniu utrzymuje sie na ustach minute...hehehe..dlatego sama szukam pomadki nablyszczajacej w takim kolorze pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sitc Re: Pomarańczowy błyszczyk 17.01.05, 22:20 L'oreal ma taki kolor jednego z Glam Shine, nie jestem pewna ale nazywa się chyba Cyber Cristal Odpowiedz Link Zgłoś
tekilska Re: Pomarańczowy błyszczyk 18.01.05, 13:30 lakier do ust firmy Zepter - rewelacja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lalique Re: Pomarańczowy błyszczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 13:48 Uzywam twist&taste manhattanu. W buteleczce ma kolor jaskarawo pomaranczowy, ale na ustach prezentuje się ładnie, nadaje im brzoskwiniowy kolor. Ma zapach mandarynki! --- www.lalique.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Free rimmel - vinyl stars - kolor star dust IP: *.tele2.pl 18.01.05, 17:55 mial byc rozowo-cielisto-neutralny, alem padla ofiara zlego oswietlenia wieczorem w drogerii i okazal sie pomaranczowy. fajnie swieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Free + IP: *.tele2.pl 18.01.05, 17:57 tylko rimmel jest po 20 zł, a taki sam (ten sam) blyszczyk to wzgledna nowosc u miss sporty, chyba ten sam kolor pomaranczowy znajdziesz u nich, tylko sie inaczej nazywa, a on jest juz po 10 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blondyna Może jeszcze coś macie :p ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.05, 17:11 up :) Odpowiedz Link Zgłoś