cepimierz 27.10.05, 18:01 Potępiam Trumana i Li-syn Mana Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cepimierz Re: Potępiam 27.10.05, 18:03 Potępiam Titę - krwawego psa faszyzmu Oops - Odpowiedz Link Zgłoś
cepimierz Re: Potępiam 27.10.05, 18:03 Potępiam gen. Andersa i pogrobowców sanacji Odpowiedz Link Zgłoś
wujcio44 Re: Potępiam 27.10.05, 18:05 Potępiam generała Andersa i jego białego konia. Odpowiedz Link Zgłoś
cepimierz Re: Potępiam 27.10.05, 18:08 Potępiam irańskiego szacha - Rez(nika) Pahlawiego i jego nieludzką politykę Odpowiedz Link Zgłoś
cepimierz Re: Potępiam 27.10.05, 19:49 Potępiam nauczycieli arytmentyki, wykorzystujących otrzymane od władzy ludowej kwalifikacje intelektualne do głoszenia wrogich narodowi ideologii. Odpowiedz Link Zgłoś
manny_ramirez cepie przepraszam z gory 27.10.05, 18:11 ale czy Ci dzis odbilo tak na dobre? Odpowiedz Link Zgłoś
cepimierz Re: cepie przepraszam z gory 27.10.05, 18:12 Potępiam Manny Ramireza i jego podłego sojusznika "Speedy" Gonzaleza Odpowiedz Link Zgłoś
cepimierz Re: Potępiam 27.10.05, 18:11 Potępiam organizatorów grudniowych burd na Wybrzeżu Odpowiedz Link Zgłoś
cepimierz Re: Potępiam 27.10.05, 18:13 Potepiam arabskich organizatorów pseudo-masakry w Deir Yassin Odpowiedz Link Zgłoś
cepimierz Re: Potępiam 27.10.05, 18:16 Potępiam Arafata, sługusa amerykańskiego imperializmu. Oops, miało być: sługusa sowieckiego KGB Odpowiedz Link Zgłoś
cepimierz Re: Potępiam 27.10.05, 18:18 Potępiam gazetę Haaretz i pismaków pozostających na żołdzie międzynarodowego lewactwa Odpowiedz Link Zgłoś
cepimierz Re: Potępiam 27.10.05, 18:27 Potępiam Jerzego Urbana, za jego słynną wypowiedź: <<Jest dobrze, aczkolwiek nie beznadziejnie>> Odpowiedz Link Zgłoś
cepimierz Re: Potępiam 27.10.05, 18:35 Potępiam wszystkich zdrajców międzynarodowej sprawy wyzwolenia światowego proletariatu Odpowiedz Link Zgłoś
cepimierz Re: Potępiam 27.10.05, 19:36 Potępiam działaczy światowewgo ruchu Obrońców Pokoju! Odpowiedz Link Zgłoś
cepimierz Re: Potępiam 27.10.05, 19:37 Potępiam amerykańsdkich neokonserwatystów Odpowiedz Link Zgłoś
cepimierz Re: Potępiam 27.10.05, 19:41 Potępiam Erikę Steinbach - pogrobowczynię niemieckich rewizjonistów Odpowiedz Link Zgłoś
cepimierz Re: Potępiam 27.10.05, 19:42 Potępiam aferzystę Rywina i grupę "trzymającą władzę" Odpowiedz Link Zgłoś
cepimierz Re: Potepiam cepimierza 27.10.05, 19:46 Potępiam siebie za niepotępianie Odpowiedz Link Zgłoś
cepimierz Re: Potepiam cepimierza 27.10.05, 19:47 Potepiam siebie za potępiactwo Odpowiedz Link Zgłoś
cepimierz Re: Potępiam 27.10.05, 19:56 Potępiam władze Iranu za próbę poprowadzenia marszu irańskiej armii na Europę. Odpowiedz Link Zgłoś
cepimierz Re: Potępiam 27.10.05, 19:59 Potępiam zawodowych ateistów i zaciekłych postmodernistycznych przeciwnikow chcrześcijaństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Potępiam 27.10.05, 23:04 fallaci, cepku, fallaci, oriana fallaci nazywa sie ta pani. Odpowiedz Link Zgłoś
cepimierz Re: Potępiam 27.10.05, 20:37 Już nie wiem kogo i co mam potępić. Jest tego tyle, że w głowie zaczyna mi się kręcić. Wygląda mi na to, że jakby się chciało poważnie podejść do potępiania, trzeba byłoby to robić 24/365/całe życie. Ciężka sprawa. A ze mną jest chyba problem. Bo chciałbym wszystkich potępiać, a jak wszystkich, to to może znaczyć, że nikogo. To w takim układzie nie potępiam nikogo, a to znaczy, że potepiam wszystkich, kogo trzeba. Tak to już z tym potępianie bywajet. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Potępiam 27.10.05, 23:06 iles ty wypil dzisiaj, cepku? 3 butelki wodki i jeszcze pare piwek na deser, a potem sie zwaliles, nie? odbilo ci kompletnie.... Odpowiedz Link Zgłoś
oscar62 Re: Potępiam 28.10.05, 00:04 CEPEK NIE PIL ANI KROPLI. TEN GRAD "POTEPIEN" TO IRONICZNA ODPOWIEDZ - WATEK "DO CEPA" - NA PYTANIE CZY POTEPIA DEKLARACJE PREZYDENTA IRANU O LIKWIDACJI IZRAELA. TO JEGO SPOSOB POWIEDZIEC, ZE nie potepia CHOC JUZ RAZ TO POWIEDZIAL KROTKO I WEZLOWATO. ALE MU SIE WYDAWALO, ZE ECHO JEST ZA SLABE I NALEZY DUC W ROGI. ALE JAK TO CZESTO BYWA, "PRZEZ TYLE DRZEW SIE NIE WIDZI LASU". TERAZ POTRZEBUJE MI LADNIE PODZIEKOWAC ZA POMOC W WYJASNIENIU SWEGO POMYSLU, KTOREGO NIKT (PRAWIE) NIE ZROZUMIAL. JAKI WYSILEK; JAKI NIEPRZEWIDZIANY REZULTAT... Odpowiedz Link Zgłoś
antek_cukierman Dana, manny, oscar 28.10.05, 00:41 Dajcie mu czasu na potępianie. Każdy chce zaistnieć. W jakikolwiek sposób. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Dana, manny, oscar 28.10.05, 00:49 nu, dalismy.... zaistnial juz prawie 50 razy... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
antek_cukierman 52 x 28.10.05, 00:55 Z litości mogę mu podbić do 100, a co mi tam! Mówią, że jest to wynik nobilitujący do członkostwa w Spółdzielni. Jak długo można być freelancerem? Człowiek (w tym Cep) jest istotą stadną. Odpowiedz Link Zgłoś
cepimierz Ty Zuckerman się nie wymądrzaj, 28.10.05, 04:38 sam jesteś zwierzak stadny, masz ponad 1000 wpisów na Forum, a ja tylko ponad 800. Kto tu się stara zaistnieć? Potępiam członkow Spółdzielni i ich niejasne machinacje. Odpowiedz Link Zgłoś
mamzerek Re: Potępiam: a kogo to, do cholery, obchodzi? 28.10.05, 00:56 Kahane chui! Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Potępiam: a kogo to, do cholery, obchodzi? 28.10.05, 01:01 nu, chlopcy, najwazniejsze, zesmy sie posmiali z tego potepiania... ide spac, bo u nas to juz poooooozno.... dobranoc i laila tov... Odpowiedz Link Zgłoś
cepimierz Re: Potępiam: a kogo to, do cholery, obchodzi? 28.10.05, 04:39 mamzerek napisał: > Kahane chui! Ibardzo słusznie. Potępiam Kahane i Kach. Nad Chui jeszcze się zastanowię. Odpowiedz Link Zgłoś
dan34bratdany33 Cepimierz 28.10.05, 09:03 A nie byloby latwiej wymienic tych co nie potepiasz?.Mniej pisania by bylo. Zapomniales potepic zaplutych karlow imperializmu,wrogow ludu i przyjazni polsko-radzieckiej i najazdu demoludow na Czechy-Slowacje i nasranie IDF-u na biurka Arafata po zajeciu jego biura i starego palestynczyka na wozku ktory sie bronil jak go IDF obkladalo palami i tych co Jezusa ukrzyzowali i tych co go zdjeli i Pilata ktory rece myl w chwili kiedy Jezusowi usta pekaly z pragnienia i .............................................................................. ...................................dane moja siostre za to ze jest uzyteczna idiotka dla interesu krwawych syjonistow i za to ze nikt Zydow nie kocha i za to ze jak ich ktos pokocha to zaluje.Zeczywiscie lepiej pisac czego sie nie potepia. Odpowiedz Link Zgłoś
cepimierz Re: Cepimierz 28.10.05, 09:18 Tak to wychodzi, że potępianie w czambuł mogłoby się stać pełnowymiarową profesją. Za bezdurno bym się na to nie zgodził. To już wolę zagrać sobie w Mahjongga. Ale - Odpowiedz Link Zgłoś