19.01.05, 21:26
Ponieważ często robię baleyage, moje włosy stały się niestety brzydkie,sztywne. Chciałabym zrezygnować z farbowania i jedynie podkreślać swój naturalny kolor włosów koloryzującym szamponem np. Ton w Ton. Ale jak mam przeczekać okres odrastania włosów? Niedługo pojawią się na nich brzydkie odrosty i boję się, że jednak nie wytrzymam i jednak udam się do fryzjkera.
Obserwuj wątek
    • ala75 Re: Odrosty 21.01.05, 22:40
      Mam ten sam problem.Włosy pofarbowane na ciemny brąz ,a odrosty ciemny blond.I
      wygląda kiepsko.Chcem tak jak ty naturalny kolor wiec zostają nam dwa
      wyjscia:albo to przeczekac albo farbowac odrosty na stopniowo kolor coraz
      bardziej zblizonydo naturalnego.
    • mati711 Re: Odrosty 22.01.05, 11:05
      witam przede wszystkim nie napisalas jaki jest twoj naturalny kolor
      wlosow,jezeli baleyage robisz w kolorach jasnych blondow to dostepne szampony
      koloryzujace na rynku moga dac dosc nieoczekiwany efekt poniewaz z
      rozjasnionych wlosow pigmenty zawarte w szmponach koloryzujacych ton w ton
      szybko sie wyplukuja, ponadto wlos rozjasniony jest uwrazliwiony ale w
      pierwszej kolejnosci napisz jaki jest twoj naturalny odcien wlosow poniewaz
      wtedy konkretnie moge ci podac co z nimi zrobic pozdrawiam
      • lemon58 Re: Odrosty 23.01.05, 18:21
        Kiedyś miałam jasne włosy, ale przez farbowanie mój kolor ściemniał i teraz jest to ciemny blond. Taki myszowaty kolor. Trochę boję się tego, jak będę wyglądać w ciemniejszych włosach.
        • mati711 Re: Odrosty 25.01.05, 13:07
          witaj jezeli chcesz podkreslic kolor wlosow to polecam garniera belle color nr
          6 bardzo jasny blond ale on na wlosy ciemny mysi blond wychodzi bardzo
          naturalnie i tylko troszke jasniej farba ta jest bardzo delikatna jako jedyna
          na rynku z farb nieprofesjonalnych ewenualnie excellance creme loreala nr 9
          poniewaz jestem fryzjerem jezeli boisz sie sama zrobic w domu to idz do dobrego
          fryzjera on przywroci ci naturalny odcien blond polecam salony fryzjerskie
          ktore uzywaja kosmatykow loreal, wella,cadus,keune a pozniej juz sama bedziesz
          mogla w domu robic odrosty ta fara ktora ci polecilem pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka