Gość: an.ia IP: *.devs.futuro.pl 22.01.05, 18:47 Czy ktoś z was był może w grocie solnej? dzis czytałam artykuł w GW na ten temat i zaciekawił mnie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marta Re: grota solna IP: *.light.csk.pl 22.01.05, 19:15 Ja byłam. Swietny relaks, no i wysuszyło mi nieco drogi oddechowe, szkoda tylko, że efekt nie trwa długo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greatkania Re: grota solna IP: *.uks.pl.uks.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 13:25 Byłam i gorąco polecam!!!!! Aby był jakiś efekt należy poddać się przynajmniej 10 seansom z rzędu. Najczęściej w takiej grocie leżysz na specjalnych leżakach, koniecznie musisz wziąć ze sobą białe skarpetki (przynajmniej u mnie w mieście Opolu bez skarpetek nie wpuszczają!). Bardzo przyjemnie, puszczają relaksującą muzyczkę. Ja najbardziej lubię szum morza. taka grota ma działanie lecznicze - dobrze wpływa na alergików, astmatyków, na choroby skóry tj. łuszczyca i jeszcze na wiele innych chorób pomaga ale nie pamiętam na co jescze. ;) można się tam zrelaksować i naprawdę odpocząć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greatkania Re: grota solna IP: *.uks.pl.uks.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 14:13 wydaje mi się że trzeba ubrać białe bo niektóre kolorowe mogą farbować , różnie bywa ;))) a te grudki soli są sprowadzane specjalnie skądś tam - nie pamiętam skąd ;-0000 Kurcze miałam ulotkę ale ją chyba wyrzuciłam. Jak znajdę to wam powiem więcej. Byłam tam dawno na wakacjach. Odpowiedz Link Zgłoś