Dodaj do ulubionych

PROSTOWANIE WLOSÓW

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 19:15
Witam.Mam blond wlosy do ramion, podatne na ukladanie, delikatne, czesto -
zwlaszcza przy wilgotnej pogodzie puszą się. Czasem bym chciała, by były
całkowicie proste i nie wyglądały na suche. Jakich środków do włosów powinnam
użyć, by uzyskać taki efekt?Dzieki.
Obserwuj wątek
    • issey.miyake Re: PROSTOWANIE WLOSÓW 22.01.05, 19:46
      uzywaj produktow insilk fioletowych prostujacych wlosy a na wieksze wyjscia
      zafunduj sobie dobra prostownice.
      pozdrawiam !
      • Gość: Saw Re: PROSTOWANIE WLOSÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.05, 10:55
        A jak z ta prostowanica jest?Niszczy wlosy?
        • juliet22 Re: PROSTOWANIE WLOSÓW 23.01.05, 11:01
          Generalnie wiekszosc zabiegow tego typu niszczy wlosy
    • issey.miyake Re: PROSTOWANIE WLOSÓW 23.01.05, 19:47
      oczywiscie ze nie jest to zabieg obojetny dla wlosow. tak samo jak suszenie
      suszarka, ukladanie lokowka (elektryczna szczotka) itd. wazne ejst zeby uzywac
      dobrej prostownicy.ceramicznej i o wysokiej mocy (zeby tylko raz przeciagac ja
      po wlosach). ja uzywam swojej co drugi dzien czyli po myciu a wczesnej latami
      uzywalam szczotki do ukladania - takiej elektrycznej. wlosy mam raczej cienkie
      i nic mi sie z nimi nie stalo. swoja droga uzywam dobrych odzywek.ale z
      prostowania nie zrezygnuje:-))
    • Gość: m Re: PROSTOWANIE WLOSÓW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.05, 00:32
      Mi prostownica ceramiczna zrujnowala włosy. Zawsze mialam slabe ale teraz sa
      poprostu fatalne. Ułozenie na szczotke i suszarke kiedys sprawialo ze włosy byly
      lekko krecone ale wmiare lśniące. Teraz sa to pióra :/. I niestety musze je
      prostowac bo tylko tak moge je wygladzic. Dodam ze używam preparatu ochronnego
      lanzy i dosyc drogiej prostownicy. Jedyny ratunek obciac włosy co mi baaardzo
      nie pasuje
    • Gość: Viv Re: PROSTOWANIE WLOSÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 11:49
      Oj, to nie za dobrze z ta prostownica:)A co innego procz niej mozna uzyc do
      wlosow? Bo mam podobny problem.Dzieki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka