Dodaj do ulubionych

Podkład Lirene Erisa - SUPER!

23.01.05, 10:29
Polecam.Bardzo ładnie wygładza i kryje. Nadaje cerze zdrowy wygląd. I nic go
prawie nie widać.Tani jak barszcz, w Rossmanie 10 zł.
Obserwuj wątek
    • juliet22 Re: Podkład Lirene Erisa - SUPER! 23.01.05, 10:32
      A w ilu odcieniach jest dostępny? Czy nadaje się do cery wrażliwej?
      Pozdrawiam
      • 18lipiec Odcienie... 23.01.05, 12:39
        Nie wiem ile jest odcieni ja mam słoneczny.
      • Gość: indien Re: Podkład Lirene Erisa - SUPER! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.05, 13:13
        mam zle wspomnienia po nim , mam wrazliwa cere i jak go nalozam to po 2 h
        mialam caly czerwony ryj i myslalm ze sie zesram jak patrzylam w lusterko wee
        nie radze...
        • Gość: ja Re: Podkład Lirene Erisa - SUPER! IP: *.chello.pl 23.01.05, 19:29
          raaany ale ty jestes subtelna :)
          • rozza Re: Podkład Lirene Erisa - SUPER! 26.01.05, 23:43
            hi hi subtelnie konkretna kobieta :)
    • kragmel Re: Podkład Lirene Erisa - SUPER! 23.01.05, 10:34
      lipiec, a jaką masz cerę?
      • 18lipiec Re: Podkład Lirene Erisa - SUPER! 23.01.05, 12:40
        Normalną.Zdrową.Bezproblemową.Ł adną. Nie mam przebarwień, pryszczy, sińców. Nie
        mam też suchej skóry, chyba że latem po słońcu.
    • winogroneczka Re: Podkład Lirene Erisa - SUPER! 23.01.05, 11:07
      a na wizazu zbiera FATALNE recenzje...

www.wizaz.pl/produkty/baza/censura.php?tsid=1&csid=e8e12626d89753eeeccde63846935619&cmd=details&itemid=8886

• Gość: wiruska Re: Podkład Lirene Erisa - SUPER! IP: *.chelm.gda.pl / *.futuro.pl 23.01.05, 11:22
        tak na logikę: rewelacyjny puder za 10 zł?
        • 18lipiec Re: Podkład Lirene Erisa - SUPER! 23.01.05, 12:43
          a co to ma do rzeczy. Na mojej twarzy puder Loreala wygląda ohydnie a kosztuje
          dość dużo. Nie cena się liczy ale jakoś. A ja Erisowi ufam.
          Puder był po 10 zł , ale to nowośc i może podrożeje potem.

Dla mnie jest rewelacyjny.
        • Gość: aneczka Re: Podkład Lirene Erisa - SUPER! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.01.05, 13:04
          Nie zgadzam się, że tani kosmetyk nie może być dobry!
          Np. Iwostin robi rewelacyjne kremy, znacznie tańsze od Vichy i znacznie lepsze!
          • Gość: wiruska Re: Podkład Lirene Erisa - SUPER! IP: *.chelm.gda.pl / *.futuro.pl 23.01.05, 13:10
            ale przyznasz, że po pudrze który kosztuje 10 zł nie za dużo można się
            spodziewać. Jakaś różnica jest pomiędzy np. skórzaną, ładną torebka a taką z
            bazaru za 15 zł. Albo np. pięknym jedwabiem a stylonem (który jest niedrogi)

Kremy Iwostin są dobre, ale nie kosztują 10 zł.
            • 18lipiec Re: Podkład Lirene Erisa - SUPER! 23.01.05, 14:04
              Wirusko, a może to jest tak że jak ktoś ma ładną i bezproblemową cerę nie
              potrzebuje drogich podkładów.
            • 18lipiec Re: Podkład Lirene Erisa - SUPER! 23.01.05, 14:08
              Nie każdy potrzebuje podkładu za 100 zł by ukryć to co chce ukryć...
              • Gość: wiruska Re: Podkład Lirene Erisa - SUPER! IP: *.chelm.gda.pl / *.futuro.pl 23.01.05, 14:20
                tak nie wszyscy mają cerę nieskazitelną. Dużo osób ma problemy z cerą. Jak
                Tobie odpowiada taki podkład no to OK. ja bym się nie skusiła. Chciałam
                powiedzieć że często cena jest wyznacznikiem jakości gdyż droższe są
                np.komponenty.
                • 18lipiec Re: Podkład Lirene Erisa - SUPER! 23.01.05, 14:28
                  Gość portalu: wiruska napisał(a):

> tak nie wszyscy mają cerę nieskazitelną. Dużo osób ma problemy z cerą. Jak
                  > Tobie odpowiada taki podkład no to OK. ja bym się nie skusiła. Chciałam
                  > powiedzieć że często cena jest wyznacznikiem jakości gdyż droższe są
                  > np.komponenty.

No dobra, ale nie każdy ma problemy z cerą - właśnie po to napisałam o tym
                  podkładzie. Żeby osoby bez problemów z cerą też znalazły coś dla siebie. Coś
                  lekkiego, tylko lekko kryjącego i nie drogiego. Niepotrzebne są mi droższe
                  podkłady.I oby jak najdłużej.
                • kosmisia Re: Podkład Lirene Erisa - SUPER! 16.03.05, 18:42
                  nie zawsze te droższe mają takie super komponenty
      • 18lipiec racja 23.01.05, 12:41
        Bo ten podkład jest dla cer bezproblemowych a mało takich niestety teraz.
      • 18lipiec Re: Podkład Lirene Erisa - SUPER! 23.01.05, 12:42
        pudrem się pryszczy ani zmarszczek nie zakryje więc wcale sie nie dziwię że
        zebrał takie opinie.
        • Gość: Asia Re: Podkład Lirene Erisa - SUPER! IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 23.01.05, 12:53
          Oj zakryje zakryje, ten Lirene kryjący jest beznadziejny, nie chodzi o krycie
          ale chodzi o to że zapycha pory, śmierdzi i wogóle jakieś fatalne odcienie są.
          Niedawno kupiłam Lirene matujący i jest bez porównania, o niebo lepszy niż ten
          kryjący, ładnie wygładza i kryje zaczerwnienienia, nie tworzy maski i jest
          leciutki. Ale że Ja mam cerę raczej problemową, więc używam MF Lasting
          Performance, jest idealny na zimę!Pozdr.
        • juliet22 Re: Podkład Lirene Erisa - SUPER! 23.01.05, 12:54
          Niby nic takiego nie mówisz, a tyle złośliwości ze słów Twoich bije...
          • 18lipiec Re: Podkład Lirene Erisa - SUPER! 23.01.05, 14:06
            złośliwości? Nie, po prostu na mnie większośc podkładów działa tak samo, nic mi
            porów nie zapycha, nie uczula, nic specjalnie kryć ani matowić nie muszę.
            Jak ktoś chce zapudrować pryszcze albo zmarszczki to może rzeczywiście Lirene
            może być za słaby. Nie mam pojęcia o problemach z cerą, może dlatego tak piszę.
    • Gość: iwka Re: Podkład Lirene Erisa - SUPER! IP: *.wroc.zigzag.pl 23.01.05, 11:20
      Też jestem miło zaskoczona , ładnie kryje i jest niewidoczny- stapia sie z
      cerą. Ja mam odcień naturalny.
    • Gość: Asia Re: Podkład Lirene Erisa - SUPER! IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 23.01.05, 12:12
      Ale to chyba nie chodzi o podkład kryjący? Pisalam wiele razy kiedyś na tym
      forum o podkładzie matującym lirene że jest super, a i na wizażu są dobre
      opinie. Pozdr.i polecam. Fajnie wygładza
      • 18lipiec Re: Podkład Lirene Erisa - SUPER! 23.01.05, 12:44
        Nie, chodzi o ten nowy, kryjący.
        • Gość: tralala Re: Podkład Lirene Erisa - SUPER! IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 23.01.05, 13:25
          ale dziewczyny, jak ten podklad sie dokladnie nazwywa bo juz zglupialam.

ten najjasnieszy kolor to pewnie nie taki jasny co?
          • 18lipiec Re: Podkład Lirene Erisa - SUPER! 23.01.05, 14:07
            Eris Lirene, ale nie wiem o który Ci chodzi. Ja mam kryjący, dziewczyny piszą o
            matującym.

Opakowanie brązowo czerwone, bardzo ładne.Cena coś około 10-12.A odcieni to nie
            znam niestety.
            • Gość: rawita Re: Podkład Lirene Erisa - SUPER! IP: *.autocom.pl 23.01.05, 14:27
              wiele lat używałam tanich podkładów typu eris, soraya. Żadnego zapychania
              porów, wysuszania skóry, maski. Zapach ok, efekt zależny od doboru koloru.
              Ostatnio kupowałam kilka razy droższe np isadory. I stwierdzam, że droższy jest
              nieco trwalszy, trochę lepszy, ale na pewno nie proporcjonalnie do różnicy w
              cenie. Moi znajomi nie zauważyli jakiejś metamorfozy mojej cery. Tak więc
              myślę, że to nieprawda, że wszystko, co tanie jest beznadziejne.
              • 18lipiec Re: Podkład Lirene Erisa - SUPER! 23.01.05, 14:29
                Oczywiście masz rację.
                • Gość: francuzeczka Re: Podkład Lirene Erisa - SUPER! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.05, 23:22
                  czy brudzi ubrania?? ja tez nie mam problemow z cera i podkladu uzywam tylko "na
                  zimno".
                  • 18lipiec Re: Podkład Lirene Erisa - SUPER! 24.01.05, 22:45
                    brudzi, jak każdy. wystarczy uważać i nie ma z tym problemu.ja nie pamiętam
                    kiedy ubrudziłam coś podkładem...
    • Gość: mila Re: Podkład Lirene Erisa - SUPER! IP: *.icpnet.pl 25.01.05, 09:49
      Do cer bezproblemowych to on raczej nie jest z założenia, skoro ma być kryjący,
      to chyba po to żeby coś faktycznie ukryć. Z moich doświadczeń wynika, że Lirene
      wcale nie jest taki dobry. Na mojej ciut problemowej skórze raczej się wałkuje,
      nie jest kryjący i szybko spływa. Ale dla innych może być dobry i z tego należy
      się cieszyć. Pozdrawiam
      • kalooo A ten matujący... 25.01.05, 09:55
        Lirene(niebieski) jest w miarę,ale kiedys był wątek,że niby taki sam jak PRIVI
        CM-i tu mam pewne zastrzeżenia.Otóż ten Lirene kryje słabiej i mniej
        matuje,efekt daje podobny do kremu tonujacego i ma bardziej"wodnistą"
        konsystencję niz CM,skóra błyszczy się już po 2h i nie ma tak ładnego
        <satynowego> wykończenia.
        Ale jak na podkład za 12zł to i tak nieźle.;)
    • ariwlet Re: Podkład Lirene Erisa - SUPER! 16.03.05, 17:52
      ja mam cerę wrażliwą, pękajace naczynka i rumień, i z pudru jestem bardzo
      zadowolona!!! świetnie się rozprowadza!
      • Gość: selena Re: Podkład Lirene Erisa - SUPER! IP: *.kom / *.kom-net.pl 16.03.05, 18:26
        ja kupuje jakis czas matujacy Lirene odcien cappucino i jest ok-pozytywnie mnie
        zaskoczyl.nie ma efektu maski i jest wydajny.placilam 12 pln chyba.
        akurat podkladow generalnie nie uzywam na codzien wlasnie ze wzgledu na dobra
        cere-wystarcza korektor -wiec nie potrzebuje [na razie ]takich z gornej
        polki,Lirene sprawdza sie dobrze.
        • Gość: kropka83 krycie? a co to znaczy??:D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.05, 20:16
          "Kto pyta nie błądzi":D
          Chodzi mi o to czy "krycie" odnosi się tylko do pryszczy, czy też do naczynek??
          Przyznam się bez bicia, że zależy mi na tym drugim, ale jak słyszę, że podkład
          jest kryjący, to jestem...skołowana:P Zakupiłam juz kilka bubli, które może i
          nieźle kryją, ale raczej pryszcze!:( Eh... Powinni to jakoś rozróżniać:)
    • klara-klara Hej Lipiec!:)) 16.03.05, 18:20
      Dzieki za ten watek, bo wlasnie szuaklam czegos takiego. Poszukiwalam czegos lekkiego, do takiej cery, jaka opisalas - mam taka sama:) Uzywam Bourjois En Toute Legerete, ktory jest dla mnie rewelwacyjny, spelnia dokladnie obietnice producenta (nawilza, twarz jest po nim swietlista i ma fajny koloryt. Jest jednak drozszy, ok. 50 zl, chcialam poszukac jakiegos tanszego odpowiednika.
      pozdr.
      • poline Re: Hej Lipiec!:)) 16.03.05, 18:32
        Mam matujący -kolor naturalny i doszłam do wniosku ,że wolę jaśniejszy .O ile
        się nie mylę to jest takowy :P ,może wie któraś czy jest sporo jaśniejszy od
        naturalnego?Za taka cene puder nie jest zły-privi co prawda był lepszy(sand 206
        eh :P),jednak zarowno lirene jak i privi świecą się po dość krótkim czasie
        (2h?).
        To jak z tym kolorem,wie któraś ? ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka