Dodaj do ulubionych

krem na noc dla 30-tki

IP: *.chello.pl 23.01.05, 19:32
jaki kremik polecacie dla 30-tki z mieszną skórą???
Obserwuj wątek
    • lisette Re: krem na noc dla 30-tki 24.01.05, 01:13
      Eris, 35+ na noc. Dobry.
      • Gość: monias1 Re: krem na noc dla 30-tki IP: 217.97.133.* 24.01.05, 08:32
        ja wlasnie odkrylam (tez mam 30 i cere mieszana) krem-balsam na noc z serii Pro-
        retinol Yves Rocher. Jest super. Pieknie pachnie, odzywia, wygladza i nie
        powoduje krostek. Polecam tez Active C La Roche Posay. Bardzo dobry.
    • naila Re: krem na noc dla 30-tki 24.01.05, 08:30
      Byłam zadowolona z takich:
      - Yves Rocher - Minulet krem-balsam na noc
      - Dermika Preventi na noc
      - Eris, Pharmaceris A, Lipo-Sensilum - gęstszy

Teraz mam z Pharmaceris A serum C-Forte, na początku myślałam, że to takie
      sobie mazidełko, ale po 3 tygodniach widzę lekkie rozświetlenie cery :) czyli
      DZIAŁA!
      • Gość: pik Re: krem na noc dla 30-tki IP: *.aster.pl 24.01.05, 09:48
        hihi.. ten krem YR nazywa się minuit.
        minulet to nazwa pigułek anty :)
        pozdrawiam
        • kolorka2 Re: krem na noc dla 30-tki 24.01.05, 11:42
          Ja z droższych polecam cliniqua repairwear intesiv na noc. Absolutnie wart
          swojej ceny, niewiarygodnie wprost wygładza cerę, nawilża, uspokaja. Używam go
          już od x czasu, i chyba jeszcze długo nie zmienię ;)
        • Gość: ania Re: krem na noc dla 30-tki IP: 212.244.242.* 24.01.05, 11:44
          Je też polecam LRP z wit C a teraz kończę botox na noc L'Oreala,bardzo fajny!!!-
          nie mamjakiś specjalnych mimicznych zmarszczek ale krem świetnie nawilża i rano
          buzia jest taka pt "wyprasowana" :o) krem jest baaaaaaaardzo wydajny.pozdr.ania
          • Gość: Sylwia Re: krem na noc dla 30-tki IP: *.chello.pl 24.01.05, 11:49
            dziękuję za porady
            a krem na noc z serii dotelniającej Sorai??? albo Iwostinu???
            sporo dobrego o nich słyszałam
          • basia.z Re: krem na noc dla 30-tki 24.01.05, 11:59
            A'propos L'Oreala: zużyłam całe opakowanie kremu pod oczy z serii przeciw
            zmarszczkom mimicznym i cóż... moje zmarszczki mimiczne jak na razie mają się
            dobrze, specjalnego nawilżenia nie zauważyłam, ot takie placebo za 50zł. Pozdr.
            B.
    • basia.z Re: krem na noc dla 30-tki 24.01.05, 12:11
      No tak, ponarzekałam na krem pod oczy, a przecież chodziło okrem na noc: bardzo
      fajny jest wspominany wcześniej krem Dermiki Preventi, troszkę się lepi, ale
      nie zatyka porów. Właściwie niezły jest też Olaya z serii Complete Care, ale
      podczas jego używania wyszło mi parę niespodzianek, więc nie jestem przekonana
      do końca. Al najlepszy krem na noc, jaki w życiu używałam to był krem odżywczy
      z witaminą C AVENE, nazwy niestety nie pamiętam, w zalecaniech co prawda do
      cery suchej, ale mojej mieszanej cerze w okresie zimowym robił bardzo dobrze.
      Pozdr. A.
      • Gość: ana Re: krem na noc dla 30-tki IP: *.adsl.inetia.pl 04.06.05, 21:07
        loreal nutri-lift
        ana

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka