Gość: Sylwia IP: *.chello.pl 23.01.05, 19:32 jaki kremik polecacie dla 30-tki z mieszną skórą??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: monias1 Re: krem na noc dla 30-tki IP: 217.97.133.* 24.01.05, 08:32 ja wlasnie odkrylam (tez mam 30 i cere mieszana) krem-balsam na noc z serii Pro- retinol Yves Rocher. Jest super. Pieknie pachnie, odzywia, wygladza i nie powoduje krostek. Polecam tez Active C La Roche Posay. Bardzo dobry. Odpowiedz Link Zgłoś
naila Re: krem na noc dla 30-tki 24.01.05, 08:30 Byłam zadowolona z takich: - Yves Rocher - Minulet krem-balsam na noc - Dermika Preventi na noc - Eris, Pharmaceris A, Lipo-Sensilum - gęstszy Teraz mam z Pharmaceris A serum C-Forte, na początku myślałam, że to takie sobie mazidełko, ale po 3 tygodniach widzę lekkie rozświetlenie cery :) czyli DZIAŁA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pik Re: krem na noc dla 30-tki IP: *.aster.pl 24.01.05, 09:48 hihi.. ten krem YR nazywa się minuit. minulet to nazwa pigułek anty :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kolorka2 Re: krem na noc dla 30-tki 24.01.05, 11:42 Ja z droższych polecam cliniqua repairwear intesiv na noc. Absolutnie wart swojej ceny, niewiarygodnie wprost wygładza cerę, nawilża, uspokaja. Używam go już od x czasu, i chyba jeszcze długo nie zmienię ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: krem na noc dla 30-tki IP: 212.244.242.* 24.01.05, 11:44 Je też polecam LRP z wit C a teraz kończę botox na noc L'Oreala,bardzo fajny!!!- nie mamjakiś specjalnych mimicznych zmarszczek ale krem świetnie nawilża i rano buzia jest taka pt "wyprasowana" :o) krem jest baaaaaaaardzo wydajny.pozdr.ania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia Re: krem na noc dla 30-tki IP: *.chello.pl 24.01.05, 11:49 dziękuję za porady a krem na noc z serii dotelniającej Sorai??? albo Iwostinu??? sporo dobrego o nich słyszałam Odpowiedz Link Zgłoś
basia.z Re: krem na noc dla 30-tki 24.01.05, 11:59 A'propos L'Oreala: zużyłam całe opakowanie kremu pod oczy z serii przeciw zmarszczkom mimicznym i cóż... moje zmarszczki mimiczne jak na razie mają się dobrze, specjalnego nawilżenia nie zauważyłam, ot takie placebo za 50zł. Pozdr. B. Odpowiedz Link Zgłoś
basia.z Re: krem na noc dla 30-tki 24.01.05, 12:11 No tak, ponarzekałam na krem pod oczy, a przecież chodziło okrem na noc: bardzo fajny jest wspominany wcześniej krem Dermiki Preventi, troszkę się lepi, ale nie zatyka porów. Właściwie niezły jest też Olaya z serii Complete Care, ale podczas jego używania wyszło mi parę niespodzianek, więc nie jestem przekonana do końca. Al najlepszy krem na noc, jaki w życiu używałam to był krem odżywczy z witaminą C AVENE, nazwy niestety nie pamiętam, w zalecaniech co prawda do cery suchej, ale mojej mieszanej cerze w okresie zimowym robił bardzo dobrze. Pozdr. A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana Re: krem na noc dla 30-tki IP: *.adsl.inetia.pl 04.06.05, 21:07 loreal nutri-lift ana Odpowiedz Link Zgłoś