Gość: madzi1 IP: *.acn.waw.pl 24.01.05, 13:08 czy ktoras z was uzywala juz? jakie wrazenia? mam ochote na jakas zmiane bo wlasnie zuzywam drugie opakowanie tego smaego podkladu i juz mi sie znudzil :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: beata Re: true match - loreal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 15:44 kurcze jesli to jest ten podkład co mysle...,bo kiedys dawno temu miałam własnie jakis podkład z Loreala,matujacy i był SUPER!!ale nie wiem czy to ten i niewiem ile kosztuje ale był SUPER!!:)pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sitc Re: true match - loreal 24.01.05, 15:51 Oj chyba to inny, bo piszesz że miałaś już dawno, a ten True Match to jest jakaś super nowość :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzi1 Re: true match - loreal IP: *.acn.waw.pl 24.01.05, 15:55 nio, true match to nowowsc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: true match - loreal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 16:58 i dobrze matuje? wnioskuje po nazwie..ja mam bardzo tłusta cere,niech ktos napisze kto go miał i ile kosztuje i czy warto?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joe Re: true match - loreal IP: *.chello.pl 24.01.05, 17:12 Match - pasować, dopasowywać się, nie: matować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: true match - loreal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 17:17 eheh,okeej ,znam tylko francuski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alkqa Re: true match - loreal IP: *.in-addr.btopenworld.com 25.01.05, 21:13 kupilam go kilka dni temu i jestem zla ze jednak nie wzielam casmire perfect czy jakos tak jak zawsze.Bylam ciekawa nowosci i :moze sie i dopasowuje ale najpierw trzeba trafic w jeden z 12 odcieni,wogole nie matuje i sie sciera juz niedlugo po nalozeniu.plusy?ladna butelka i mylaca nazwa(sama myslalam ze matuje:)) Odpowiedz Link Zgłoś
insidemyownmind Re: true match - loreal 25.01.05, 21:22 miałam dwie próbki, jedna z tonacji ciepłej druga z zimnej. Chyba to nei to jednak dla mnie. Jakieś takie zwykłe mazidło. Faktycznie gama kolorów jest duża, jednak wydaje mi się, ze oprócz tego, ze świetnie można sobie dobrac odcień, to podkłąd nie stanie się hitem. A to "match" z nazwy, to chyba nie od matowienia, tylko od tego, że się dopasowuje do buziaczka... ;) Odpowiedz Link Zgłoś