Dodaj do ulubionych

tonik avone

IP: *.devs.futuro.pl 26.05.02, 13:08
apeluje do was byście nie kupywali toników z avone dziewczyny my tylko tracimy
dużo pieniędzy na tych drogich firmach a możemy kupić o wiele taniej toniki i
to takie które nie niszczą skóra ja raz umyłam buzię tonikiem i dość że miałam
całon lepiącą to mnie jeszcze szczypała dlatego was przestrzegam
Obserwuj wątek
    • Gość: katrina Re: tonik avone IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 26.05.02, 13:31
      O którą firmę Ci chodzi? Avon czy Avene?
      • Gość: marta Re: tonik avone IP: *.ny325.east.verizon.net 26.05.02, 19:36
        ja kupiłam sobie tonik AVENE i nie jestem bardzo zadowolona.... Konsystencja
        kosmetyku jest dość niespotykana jak na toniki, tzn. przypomina biały kisiel,
        jest gęsty, bez zapachu. Skusiłam się na niego bo zawiera 96% z wody termalnej.
        Na początku bylo wszystko ok. do konystencji się przyzwyczaiłam, zaczęła mi
        się nawet podobać, tonik był wydajny. Dramat nastąpił gdy użyłam go do
        przemycia twarzy na której uprzednio miałam maseczkę albo peeling, jak mnie
        zaczęło piec!!! i cała twarz momentalnie zrobiła czerwona i piekła
        niemiłosiernie. Po raz pierwszy nastąpiła taka u mnie taka reakcja, po toniku:
        (( Jesli używam go tylko po umyciu twarzy, wszystko jest ok.; jak po maseczce
        (nawet łagodząco nawilżającej Avene) czy peelingu - kaplica.
        Teraz w tej drugiej sytuacji używam czystej wody termalnej (akurat LRP, ale
        wcześniej miałam Avene) i cera reaguje normalnie.
        Dlatego mam mieszane uczucia co do tego specyfiku:((
        dokładnie nazywa się: Lotion Nettoyante
        • Gość: sonique Re: tonik avone IP: 217.98.105.* 26.05.02, 19:41
          A co ma w skladzie poza woda termalna?
          • Gość: marta Re: tonik avone IP: *.ny325.east.verizon.net 26.05.02, 19:57
            niestety wyrzuciłam opakowanie i broszurkę dołączoną do niego, a na opakowaniu
            wspominają tylko o tych 96% wody termalnej, ale z tego co pamiętam to nie było
            tam nic takiego jak alkohol itp.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka