Dodaj do ulubionych

czy peelnig pomoze na trądzik?

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.05, 20:21
jeśli tak to jaki jest najlepszy i niedrogi :) peeling dla cery suchej, ale z
trądzikiem?
Obserwuj wątek
    • Gość: magdaa4 Re: czy peelnig pomoze na trądzik? IP: *.gorzow.mm.pl 27.01.05, 23:48
      Na tradzik raczej nie poleca sie peelingu jak juz to enzymetyczny naklada sie
      go jako maseczke i zmywa po paru minutach. Moze warto odlozyc troche pieniedzy
      i wybrac sie na Neoderme? pomaga na tradzik a efekty widac juz po pierwszym
      razie.
      • evel_b Re: czy peelnig pomoze na trądzik? 28.01.05, 00:13
        co to jest ta neoderma i ile kosztuje? dodam ze jestem laikiem w tych sprawach
        domyslam sie tylko ze to jakis zabieg kosmetyczny
        ile razy trzeba sie na niego wybrac jesli ktos ma takie srednie problemy z
        tradzikiem?
        pozdrawiam
        • Gość: madżis Re: czy peelnig pomoze na trądzik? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.05, 18:37
          dołączam się do pytania poprzedniczki :)
          • Gość: magdaa4 Re: czy peelnig pomoze na trądzik? IP: *.gorzow.mm.pl 29.01.05, 19:52
            Neoderma jest to peeling do 4 warstw naskorka robi sie go u kosmetyczki ktora
            przeszla specjalny kurs. Kosztuje tak jak u mnie woj. Lubuskie 220 zl za jeden
            zabieg i juz po pierwszym razie da sie ocenic ile jeszcze trzeba ale okolo 2-3
            a sam peeling stosuje sie w przpadku:
            -tradzik mlodzienczy
            -rozowaty
            -blizny potradzikowe
            -tlstosc skory
            -rozszerzone pory
            -piegi
            -posloneczne rogowacenie skory
            -zmarszczki
            -cellulit
            -rozstepy

po tym zabiegu skora ma lekko brzoskwiniowy odcien wiec nie ma problemu z
            chodzeniem do pracy czy szkoly najlepiej w golfach bo rozni sie kolorem od
            szyji i najlepiej robic to na zime albo jesien jak cos to piszcie.
            • nataasza Re: czy peelnig pomoze na trądzik? 29.01.05, 20:25
              O kurcze Magda, ja jestem bardzo zainteresowan tym zabiegiem, a jeszcze
              bardziej zainteresowal mnie adres, z ktorego piszesz. Czy pochodzisz z Gorzowa
              Wlkp?
              Ja obecnie mieszkam w Holandii ale wlasnie z gorzowa pochodze i przy okazji
              kolejnej wizyty chetnie bym sie na ten zabieg wybrala.Czy wiesz kto w Gorzowie
              ma na niego uprawnienia?
              pozdrawiam
              natasza
              • Gość: magdaa4 Re: czy peelnig pomoze na trądzik? IP: *.gorzow.mm.pl 29.01.05, 21:19
                tak mieszkam w gorzowie i wiem kto robi dobrze te zabiegi :) i ogolnie to dosc
                dobry zaklad. wiec w centrum na przeciwko Parku 111 jest rossman i tam
                kawaleczek za rossmanem po tej samej stronie co rossman jest zaklad
                "la beauty" czy cos podobnego tam przyjmuje P.Ania ale tak jak na neoderme
                trzeba sie zapisac troche wczesniej bo nie zawsze kosmetyki sa na miejscu. Aha
                tam tez jest zaklad fryzjerski ale nie polecam... Pozdrawiam.
                Magda
                • nataasza Re: czy peelnig pomoze na trądzik? 29.01.05, 21:46
                  Dzieki sliczne za odpowiedz:)
                  Mysle,ze trafie a jak bede jechac to odpowiednio wczesnie zapisze sie na zabieg.
                  Chyba wiem, o ktory zaklad chodzi i chyba nawet wiem, o ktora Anie :)
                  pozdrawiam
                  natasza
                  • Gość: magdaa4 Re: czy peelnig pomoze na trądzik? IP: *.gorzow.mm.pl 29.01.05, 23:13
                    No to super no ten zaklad jest tam od prawie 6 lat i Ania jest wlascicielka to
                    moze wiesz o kogo chodzi :)
                    Pozdrawiam i polecam.
                    • evel_b Re: czy peelnig pomoze na trądzik? 30.01.05, 01:28
                      ja mam jeszcze takie pytanko, poniewaz walcze z tradzikiem juz dobrych 7 lat
                      (mam w tej chwili 22) to chyba po prostu ze zwyklej niewiedzy ciężko mi
                      uwierzyć w to, że 4 takie zabiegi zlikwidują mi ten trądzik na zawsze...jestem
                      otwarta na jakies wytlumaczenie tego, bo przecież starta podczas zabiegu skóra
                      póżniej się odbudowuje, więc jak to się dzieje, że zmienia swoje właściwości?
                      i jeszcze jedno: po jakim czasie wykonuje się kolejne zabiegi?

pozdrawiam
                      • Gość: magdaa4 Re: czy peelnig pomoze na trądzik? IP: *.gorzow.mm.pl 30.01.05, 11:35
                        Hmm podalam 4 zabiegi dla skory ktora ma troche tradziku tlosta cere itp. tak
                        jak np mi wystarcza 2-3 zabiegi a tej kosmetyczce bylo potrzeba 20 zabiegow
                        wiec tu nie ma znaczenia trzeba okreslic stan cery po wykonanym zabiegu i
                        kosmetyczka powie kiedy mozna przyksc nastepnym razem. Ja wiem ze po okolu ms
                        ale wiadomo to nie jest tani zabieg wiec mozna troszke pozniej. Sam zabieg
                        wykonywany jest z ziol. Naskorek zaczyna sie zloszczac po okolo 3-4 dni po
                        zabiegu. Po zabiegu kosmetyczka daje kilka produktow do domu (w zaleznosci od
                        cery) i trzeba ich uzywac.Nie nalezy przyspieszac zluszzania odrywania platow
                        skory gdyz moga pozostac blizny.Wiec jak pisalam wyzej po pierwszym zabegu da
                        sie ocenic ile jeszcze trzeba. Pozdrawiam.
                        • Gość: ola yellow IP: *.pstrykup.pl. / 62.233.151.* 31.01.05, 20:08
                          Ja też miałam taki problem i zrobiłam sobie yellow peeal. Po pierwszym zabiegu
                          wygladałam extra a po drugim trądzik znikł całkiem. Robiłam je w odstepach 2
                          miesięcy.
                          • Gość: ewi Re: yellow IP: *.pstrykup.pl. / 62.233.151.* 31.01.05, 20:25
                            No tak ale drogo jak diabli . Tez robiłam yellow , efekt był bomba ale dałam
                            430 zł. Moze wiecie gdzie można kupić taniej? Bo to i tak w gabinecie robią
                            tylko pierwszą warstwę a reszte się smaruje w chacie .Więc może ktoś to ma do
                            sprzedania . Chętnie zrobię jeszcze raz ale jak taniej kupię.
                            • Gość: ania Re: yellow IP: *.pstrykup.pl. / 62.233.151.* 31.01.05, 20:35
                              Można dostać na allegro. Kupowałam i był taki sam jak w gabinecie. Jeszcze
                              dostałam instrukcję jak robić. cena ok 300
    • Gość: magdaa4 Re: czy peelnig pomoze na trądzik? IP: *.gorzow.mm.pl 31.01.05, 21:36
      ooo a mozecie napisac cos wiecej o tym peelingu yellow bo jestem nim
      zainteresowana z gory dzieki za odpowiedz pozdrawiam.
      • Gość: ania Re: czy peelnig pomoze na trądzik? IP: *.raster.krakow.pl 01.02.05, 10:52
        To jest taki malutki słoiczek z pastą którą się nakłada na buzię 6-8 razy
        zmywając co pół godziny. Potem skóra się łuszczy 2-3 dni i buzia jest jak
        nowiuteńka.
        • Gość: magdaa4 Re: czy peelnig pomoze na trądzik? do ania IP: *.gorzow.mm.pl 01.02.05, 11:03
          Super :) a gdzie cos takiego moge dostac? szukalam na allegro i niestety nie
          ma :( jesli wiesz gdzie mozna cos takiego dostac to prosze o odp.
          • Gość: iwa Re: czy peelnig pomoze na trądzik? do ania IP: *.raster.krakow.pl 02.02.05, 14:16
            sprawdź dzisiaj , jest yellow na allegro po 280 pln.
          • Gość: cassis Re: czy peelnig pomoze na trądzik? do ania IP: *.gov.pl 02.02.05, 15:20
            www.allegro.pl/show_item.php?item=41121301
            • Gość: asia Re: czy peelnig pomoze na trądzik? do ania IP: *.raster.krakow.pl 02.02.05, 15:56
              O super dzieki za adres
              • Gość: ania Re: czy peelnig pomoze na trądzik? do ania IP: *.pstrykup.pl. / 62.233.151.* 02.02.05, 23:05
                Robiłam wczoraj i wszystko oki, trochę dzisiaj ściaga skóre więc kładę dużo
                krem nawilzającego. Pewnie jutro zacznę się łuszczyć.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka