Gość: bikiiiii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.05, 20:21 jeśli tak to jaki jest najlepszy i niedrogi :) peeling dla cery suchej, ale z trądzikiem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: magdaa4 Re: czy peelnig pomoze na trądzik? IP: *.gorzow.mm.pl 27.01.05, 23:48 Na tradzik raczej nie poleca sie peelingu jak juz to enzymetyczny naklada sie go jako maseczke i zmywa po paru minutach. Moze warto odlozyc troche pieniedzy i wybrac sie na Neoderme? pomaga na tradzik a efekty widac juz po pierwszym razie. Odpowiedz Link Zgłoś
evel_b Re: czy peelnig pomoze na trądzik? 28.01.05, 00:13 co to jest ta neoderma i ile kosztuje? dodam ze jestem laikiem w tych sprawach domyslam sie tylko ze to jakis zabieg kosmetyczny ile razy trzeba sie na niego wybrac jesli ktos ma takie srednie problemy z tradzikiem? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madżis Re: czy peelnig pomoze na trądzik? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.05, 18:37 dołączam się do pytania poprzedniczki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magdaa4 Re: czy peelnig pomoze na trądzik? IP: *.gorzow.mm.pl 29.01.05, 19:52 Neoderma jest to peeling do 4 warstw naskorka robi sie go u kosmetyczki ktora przeszla specjalny kurs. Kosztuje tak jak u mnie woj. Lubuskie 220 zl za jeden zabieg i juz po pierwszym razie da sie ocenic ile jeszcze trzeba ale okolo 2-3 a sam peeling stosuje sie w przpadku: -tradzik mlodzienczy -rozowaty -blizny potradzikowe -tlstosc skory -rozszerzone pory -piegi -posloneczne rogowacenie skory -zmarszczki -cellulit -rozstepy po tym zabiegu skora ma lekko brzoskwiniowy odcien wiec nie ma problemu z chodzeniem do pracy czy szkoly najlepiej w golfach bo rozni sie kolorem od szyji i najlepiej robic to na zime albo jesien jak cos to piszcie. Odpowiedz Link Zgłoś
nataasza Re: czy peelnig pomoze na trądzik? 29.01.05, 20:25 O kurcze Magda, ja jestem bardzo zainteresowan tym zabiegiem, a jeszcze bardziej zainteresowal mnie adres, z ktorego piszesz. Czy pochodzisz z Gorzowa Wlkp? Ja obecnie mieszkam w Holandii ale wlasnie z gorzowa pochodze i przy okazji kolejnej wizyty chetnie bym sie na ten zabieg wybrala.Czy wiesz kto w Gorzowie ma na niego uprawnienia? pozdrawiam natasza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magdaa4 Re: czy peelnig pomoze na trądzik? IP: *.gorzow.mm.pl 29.01.05, 21:19 tak mieszkam w gorzowie i wiem kto robi dobrze te zabiegi :) i ogolnie to dosc dobry zaklad. wiec w centrum na przeciwko Parku 111 jest rossman i tam kawaleczek za rossmanem po tej samej stronie co rossman jest zaklad "la beauty" czy cos podobnego tam przyjmuje P.Ania ale tak jak na neoderme trzeba sie zapisac troche wczesniej bo nie zawsze kosmetyki sa na miejscu. Aha tam tez jest zaklad fryzjerski ale nie polecam... Pozdrawiam. Magda Odpowiedz Link Zgłoś
nataasza Re: czy peelnig pomoze na trądzik? 29.01.05, 21:46 Dzieki sliczne za odpowiedz:) Mysle,ze trafie a jak bede jechac to odpowiednio wczesnie zapisze sie na zabieg. Chyba wiem, o ktory zaklad chodzi i chyba nawet wiem, o ktora Anie :) pozdrawiam natasza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magdaa4 Re: czy peelnig pomoze na trądzik? IP: *.gorzow.mm.pl 29.01.05, 23:13 No to super no ten zaklad jest tam od prawie 6 lat i Ania jest wlascicielka to moze wiesz o kogo chodzi :) Pozdrawiam i polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
evel_b Re: czy peelnig pomoze na trądzik? 30.01.05, 01:28 ja mam jeszcze takie pytanko, poniewaz walcze z tradzikiem juz dobrych 7 lat (mam w tej chwili 22) to chyba po prostu ze zwyklej niewiedzy ciężko mi uwierzyć w to, że 4 takie zabiegi zlikwidują mi ten trądzik na zawsze...jestem otwarta na jakies wytlumaczenie tego, bo przecież starta podczas zabiegu skóra póżniej się odbudowuje, więc jak to się dzieje, że zmienia swoje właściwości? i jeszcze jedno: po jakim czasie wykonuje się kolejne zabiegi? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magdaa4 Re: czy peelnig pomoze na trądzik? IP: *.gorzow.mm.pl 30.01.05, 11:35 Hmm podalam 4 zabiegi dla skory ktora ma troche tradziku tlosta cere itp. tak jak np mi wystarcza 2-3 zabiegi a tej kosmetyczce bylo potrzeba 20 zabiegow wiec tu nie ma znaczenia trzeba okreslic stan cery po wykonanym zabiegu i kosmetyczka powie kiedy mozna przyksc nastepnym razem. Ja wiem ze po okolu ms ale wiadomo to nie jest tani zabieg wiec mozna troszke pozniej. Sam zabieg wykonywany jest z ziol. Naskorek zaczyna sie zloszczac po okolo 3-4 dni po zabiegu. Po zabiegu kosmetyczka daje kilka produktow do domu (w zaleznosci od cery) i trzeba ich uzywac.Nie nalezy przyspieszac zluszzania odrywania platow skory gdyz moga pozostac blizny.Wiec jak pisalam wyzej po pierwszym zabegu da sie ocenic ile jeszcze trzeba. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola yellow IP: *.pstrykup.pl. / 62.233.151.* 31.01.05, 20:08 Ja też miałam taki problem i zrobiłam sobie yellow peeal. Po pierwszym zabiegu wygladałam extra a po drugim trądzik znikł całkiem. Robiłam je w odstepach 2 miesięcy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewi Re: yellow IP: *.pstrykup.pl. / 62.233.151.* 31.01.05, 20:25 No tak ale drogo jak diabli . Tez robiłam yellow , efekt był bomba ale dałam 430 zł. Moze wiecie gdzie można kupić taniej? Bo to i tak w gabinecie robią tylko pierwszą warstwę a reszte się smaruje w chacie .Więc może ktoś to ma do sprzedania . Chętnie zrobię jeszcze raz ale jak taniej kupię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: yellow IP: *.pstrykup.pl. / 62.233.151.* 31.01.05, 20:35 Można dostać na allegro. Kupowałam i był taki sam jak w gabinecie. Jeszcze dostałam instrukcję jak robić. cena ok 300 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magdaa4 Re: czy peelnig pomoze na trądzik? IP: *.gorzow.mm.pl 31.01.05, 21:36 ooo a mozecie napisac cos wiecej o tym peelingu yellow bo jestem nim zainteresowana z gory dzieki za odpowiedz pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: czy peelnig pomoze na trądzik? IP: *.raster.krakow.pl 01.02.05, 10:52 To jest taki malutki słoiczek z pastą którą się nakłada na buzię 6-8 razy zmywając co pół godziny. Potem skóra się łuszczy 2-3 dni i buzia jest jak nowiuteńka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magdaa4 Re: czy peelnig pomoze na trądzik? do ania IP: *.gorzow.mm.pl 01.02.05, 11:03 Super :) a gdzie cos takiego moge dostac? szukalam na allegro i niestety nie ma :( jesli wiesz gdzie mozna cos takiego dostac to prosze o odp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwa Re: czy peelnig pomoze na trądzik? do ania IP: *.raster.krakow.pl 02.02.05, 14:16 sprawdź dzisiaj , jest yellow na allegro po 280 pln. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cassis Re: czy peelnig pomoze na trądzik? do ania IP: *.gov.pl 02.02.05, 15:20 www.allegro.pl/show_item.php?item=41121301 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: czy peelnig pomoze na trądzik? do ania IP: *.raster.krakow.pl 02.02.05, 15:56 O super dzieki za adres Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: czy peelnig pomoze na trądzik? do ania IP: *.pstrykup.pl. / 62.233.151.* 02.02.05, 23:05 Robiłam wczoraj i wszystko oki, trochę dzisiaj ściaga skóre więc kładę dużo krem nawilzającego. Pewnie jutro zacznę się łuszczyć. Odpowiedz Link Zgłoś