Dodaj do ulubionych

Francuski szyk

IP: 217.173.202.* 28.01.05, 22:57
sa nawet calkiem calkiem?
Obserwuj wątek
    • voluptas Re: Francuski szyk 31.01.05, 19:37
      Zawsze na temat makijaży proponowanych przez Avanti rozpętuje się burza a propos
      cen wykorzystanych kosmetyków. I tym razem zaproponowano makijaż sporządzony
      kosmatykemi marek selektywnych i drogich. Ale ja nie o tym. Nurtuje mnie
      natomiast jedna rzecz - dlaczego te makijaże zawsze są takie... byle jakie? Nie
      wiem, czy to kwestia światła, makijażysty, czy korekta komputerowa się nie
      postarała. Ale zawsze, a zwracam na to uwagę od pierwszego numeru - dziewczyny
      wyglądają na żdzirowate, wypacykowane woskowe lale, de facto będące antyreklamą
      dla proponowanych kosmatyków za tysiąc ileś złotych. I bardzo mi to poprawia
      nastrój - bo ja, nawet jak się spieszę i maluję jedną łapą w biegu, wyglądam
      lepiej ;)
      Swoją drogą ciekawa jestem , co to za "artysta" -wizażysta się tak na tych
      dziewczynach wyżywa ;)

pozdr.
      • justa_79 Re: Francuski szyk 01.02.05, 11:19
        na początku artykułu masz nazwiska osób odpowiedzialnych :)
      • Gość: calineczka Re: Francuski szyk IP: 158.75.204.* 01.02.05, 11:30
        Mnie się podoba pierwszy makijaż i wcale nie uważam, że jest byle jaki czy
        zdzirowaty (użycie tego słowa to dla mnie przesada), jak twierdzi voluptas.
        • monia515 Re: Francuski szyk 01.02.05, 11:54
          Mi też się nie podoba. Nie wiem ... może to wina modelki, może makijażu, ale
          faktycznie wygląd jest z lekka zdzirowaty. I ta konturówka na ustach... coś
          okropnego!
    • Gość: aga Re: Francuski szyk IP: *.chello.pl 01.02.05, 12:00
      słabe te makijaże
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka