Dodaj do ulubionych

Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywamy

• Gość: magda ABSOLUTE BLU -BULGARI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.05, 22:49
      sprzedam lub zamienie na inne ( kenzo jungle elephant , carolina herrera 212,
      poison, naomi campbel naomagic) absolute blu Bulgari , woda perfumowana
      koncentrat- bardzo trwale, buteleczka 40 ml. ,limitowana edycja w specjalnym
      opakowaniu...niestety nieudany prezent od chlopaka przywieziony z USA, uzyte
      tylko raz... w razie co prosze pisac na maila madzia2kk@gazeta.pl
      • agata_7518 Re: ABSOLUTE BLU -BULGARI 18.02.05, 18:58
        Gość portalu: magda napisał(a):

> sprzedam lub zamienie na inne ( kenzo jungle elephant , carolina herrera 212,
        > poison, naomi campbel naomagic) absolute blu Bulgari , woda perfumowana
        > koncentrat- bardzo trwale, buteleczka 40 ml. ,limitowana edycja w specjalnym
        > opakowaniu...niestety nieudany prezent od chlopaka przywieziony z USA, uzyte
        > tylko raz... w razie co prosze pisac na maila madzia2kk@gazeta.pl

cześć
        czy masz jeszcze ta wodę chętnie sie dogadam - w jakiej cenie??
        • Gość: do agaty Re: ABSOLUTE BLU -BULGARI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.05, 09:59
          sprzedam ja za 90 zl..w sklepie kosztuje 250 jest tylko raz uzyta:) w
          oryginalnym opakowaniu pozdrawiam pa...w razie co pisz na maila szczegoly
          madzia2kk@gazeta.pl
    • Gość: greatkania Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa IP: *.uks.pl.uks.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.05, 07:30
      hej
      sprezdam perfumy Lancome Miracle męskie

mój ukochany chciał mnie zaskoczyć i kupił mi na promie perfumki które tak
      bardzo lubię no i niestety zamiast damskich kupił męskie . Ach ci faceci...

jezeli któraś z Was jest zainteresowana to podaję maila: greatkania@interia.pl
      • Gość: greatkania Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa IP: *.uks.pl.uks.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.05, 07:31
        no tak jeszcze dodam że są nieużywane i oryginalnie zapakowane,
        odstąpię za ok. 130 zl
        • Gość: martek Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa IP: *.cst.tpsa.pl 22.03.05, 13:16
          hejka, zakupiłam ostatnio żel do finiszu Welli...nowość
          www.wella.pl/consumer/consumer_products/wflex02/produktmatrix/kategorie_s
          tyling/style_perfect_finishgel.jsp .
          Niestey nie nadaje sie do moich włosów..... :( w związku z tym chętnie go
          odsprzedam za 15 zł (kosztował mnie 22 zeta). zainteresowane proszę o maila:
          martekp@tlen.pl
    • a.kopiko1 Re: mam do sprzedania: 15.02.05, 17:57
    • a.kopiko1 Re: mam do sprzedania: 15.02.05, 18:01
      - Soraya kuracja Anty krem matujący 5zł (raz użyty)
      - Dermika Variete krem odżywczy co cery suchej i normalnej. 15zł (raz użyty)
      - Lirene krem nawilżająco-ochronny SPF 30, cera wrażliwa. (użyty kilka razy).
      • olesiam Chanel, Dior ,EL i troche perfum 16.02.05, 09:23

Chcialabym sprzedac nastepujace kosmetyki:
        -Chanel Ombre d'eau nr 30 odcien sliwkowy (dwufazowy plynny cien do powiek)
        zuzycie-1/4, cena 45 zl z przesylka.
        -Dior blush creme so cheek! nr 838, jasniutki róż (kremowy, jedwabisty, pudrowy
        i rozswietlający)
        zuzycie-3-5 razy, ubytek minimalny, nie moj kolor,mam koralowy i to jest to:),
        absolutnie nie polecam do oliwkowej karnacji, cena 40 zl z przesyłką,tester.
        -shiseido, szminka matowa, gladko i rownomiernie sie rozprowadza, nr nie
        pamietam, kolor czerwone wino, wysuwana w sztyfcie, zostalo 2 cm, zuzyta jest
        czesc pierwotnie scięta, tester, cena 25 zl z przesyłka
        -estee lauder Automatic pencil for brow, nr 03, kredka do brwi, kolor szary,
        bardzo wydajna, zostalo ok 3 cm wysuwanej kredki, cena 25 zl z przesylką.

w Warszawie możliwy odbior osobisty, oglądanie,polecam tranzakcje łaczone,
        negocjacje...
        pozwole sobie dodac troche z polki z perfumami, jak porzadek to po calosci:)

-Panthere de Cartier, edt, tester, z 50 ml pozostało ciut wiecej niz polowa, 50
        zl z przesylką
        -Yves Rocher Nature, edp, polowa z 75 ml, bez atomizera, dołącze atomizer do
        przelewania w złotym etui, 30 zl z przesylką
        -Balmain Miss Balmain, edp 50 ml, raz psikniete, (kupione w afekcie) 50 zl z
        przesylką
        -Pupa Bouquet de Parfums Nymphea 15 ml (zapach kwiaty wodne), nowe, w ladnym
        pudelku, wygrana w konkursie, cena 50 zl z przesylka (sklep 110)
        -Lancome Attraction,30 ml, nowiutkie,zapakowane,na prosbe kolezanki( tez
        wygrala:)w sklepie 180,
        cena z obnizka do negocjacji, lub zamiana na Premier Jour N.Ricci

Pozdrawiam bardzo!
        Ola

• miren Chanel, Double Perfection Fluide 17.02.05, 10:08
          Czesc, dziewczyny.
          Mam do sprzedania Double Perfection Fluide (Chanel). Odcien 30 Cendre. Uzyty
          kilka razy.
          oraz puder sypki Luminelle (Yves Rocher) Beige Naturel.Uzywany 2 -3 razy
          • Gość: lilly10 Re: Chanel, Double Perfection Fluide IP: *.tvkdiana.net.pl 18.02.05, 21:50
            Na stronie chanel nie ma tego koloru. Dlaczego? Taki kolor jest w double
            perfection poudre. Może taki masz? ile za niego byś chciała? możesz odpisać na
            lilly10@gazeta.pl
            • miren Re: Chanel, Double Perfection Fluide 20.02.05, 18:57
              jest to fluid. kupiony w Polsce. zuzycie minimalne. Cena 115 zl.
              jestem z Wa-wy.odbior osobisty.
    • Gość: jasmine24 Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 12:56
      Witam!mam do zaoferowania:zel pod oczy iwostin-uzyty 2 razy,zmniejsza obrzeki i
      cienie pod oczami,błyszczyk do ust avon-fresh grape w tubce z kuleczka(jak dla
      mnie zbyt odwazny kolor-dostałam w prezencie),odzywke do włosów nisim-nadaje
      puszystosc i przedłuza ich swiezosc,nieuzywana z cena na opakowaniu,maseczke
      oczyszczajaca i zwezajaca pory-pPore FEction-Avon-nieuzywana-nietrafiony
      prezent,nie mam problemów z cera!oraz krem Neutrogena Proectrice visage-jak dla
      mnie za ciezki.Jestem z Łodzi,buziaki
      • Gość: grazocha Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 22:41
        przestałam uzywać tak zwanych super kosmetyków, ale stosuję rewelację dla
        każdej kobiety, której zależy na młozieńczym wyglądzie mimo upływu czasu /ale
        nie tylko/, regenerujący wszelkie ubytki na twarzy, szyji i całym ciele. ja po
        5 dniach mam gładką cerę, czystą i ...młodszą;ten specyfik to...kolagen
        naturalny więcej informacji grazocha@tlen.pl
        • Gość: Aga Re: Double wear E.L. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 09:41
          Cześć :)
          mam do sprzedania podkład Estee Lauder Double wear kolor 01 fresco, zużyte
          około 1/3 (kupiony w Sephorze w grudniu, mam rachunek)możliwy odbiór osobisty w
          Wawie - 70pln (pokrywam koszt transportu)

Zainteresowane proszę o wiadomość na ad77@gazeta.pl
          Pozdrawiam
          • Gość: elele Re: Double wear E.L. IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 18.02.05, 11:11
            a ja wymienię cień sypki Pupy z serii ombretto extrapearl nr 10, do sprawdzenia
            pod www.estyl.pl/sklep/customer/product.php?
            productid=16159&cat=311&page=1 (wersja z perełkami) użyty 3 razy, niestety nie
            mój kolor. Jest to ciekawy kolor, złota z oliwkową zgaszoną zielenią.
            Najchętniej wymienię cienie na inne cienie bądź zapach.
            kontakt na maila filescom@go2.pl
            • Gość: elele Pupa - cienie sypkie zamienię IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 18.02.05, 11:12
              podaję właściwy link
              www.estyl.pl/sklep/customer/product.php?productid=16159&cat=311&page=1
          • Gość: kkkkk4 Re: Double wear E.L. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 19:59
            Moze chcesz sie zamienić na Clarinsa Multi Matifiant kolor 03 soft ivory.
            Zużyte również 1/3
            • Gość: valkiria1 clairins IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 11:15
              to najjaśniejszy?? to może się odsprzedasz?
              • Gość: kkkkk4 Re: clairins IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 13:24
                Ja zawsze uzywam jasnych. Nie wiem czy ten jest najjaśniejszy z palety ale
                jasny - kolor dla mnie ok. Sprawdź sobie kolr w perfumerii i napisz ile
                proponujesz.
      • Gość: ewapaw5@gazeta.pl Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.02.05, 20:47
        Witaj

Interesowalby mnie na wymiane twoj zel pod oczy na inny kosmetyk,jezeli Ci
        pasuje pisz na maila ,pozdrawiam

Ewa
        • Gość: valkiria1 Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 13:55
          to ja sprawdzę i napiszę w poniedziałek a na razie jakby co to rezerwuję
          • Gość: kkkkk4 Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 14:07
            Ok, tylko pamiętaj on nie jest cały, uzywałam jakieś 5 razy.
            • valkiria1 Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa 19.02.05, 19:23
              na stronach netu widziałam jeszcze jakiś ivory 2, więc sprawdzę ,czy nie byłby
              za ciemny... a swoja drogą..na ile go sobie "cenisz", zdradzisz? ;)
        • Gość: lhasa henna wax IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.05, 10:51
          mam do sprzedania wax dla wlosow ciemnych opakowanie 480gr( jakies promocyjne
          opakowanie:. kupilam za 27zl, uzylam 3razy (wlosy do ucha) ale na moje bardzo
          cienkie wlosy jest zbyt obciazajaca, moze ktos ma ochote za 20zl kupic?
      • Gość: ewa Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.02.05, 10:41
        Jasmine skontaktuje sie ze mna odnosnie wymiany na ewa@korbajt.pl
    • Gość: malaga1234 Meteorites Guerlaina odkupię IP: *.escom.net.pl 19.02.05, 17:00
      Może komuś się znudziły lub ma na nie uczulenie, to chętnie odkupię.
    • littleaggy Organza 20.02.05, 17:08
      Chętnie kupię używaną edp. Jeżeli jest ktoś chce się pozbyć, proszę o maila na
      konto gazety lub agnieszka_sadowska@interia.pl
      • Gość: kajazz@gazeta.pl moje zamienniki:) IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 20.02.05, 17:31
        mam do zaoferowania:

-ciut mniej niz butelki lemon fresca aqua allegoria Guerlain (pierwotnie 125
        ml)
        - koncoweczke donna karan black cashemere (jakies 10-15 ml)
        - mniej niz pol butelki lancome attraction (pierwotnie 50 ml)
        -zel do mycia twarzy pollena (nowy ,nie uzywany)
        -perfumy coty pret-a-porter(20 ml )
        -cien bourjois ciemna sliwka
        -lakier do paznokci czerwonyi perlowo-rozowy -producent polski-caly
        -dezodorant i perfumy o zapachu konwalii, oba produkty nieuzywane
        -polowa cienia sypkiego do oczu bourjois mieniacgo sie intensywnie, w
        pudeleczku z pedzelkiem w kolorze miedzi

perfumy najchetniej wymienie za podobna ilosc np. perfum ck one, organza, cool
        water davidoff, l'eau de kenzo, a kolrowki za puder brazujacy w kulkach avonu
        lub oriflame:)
        • baby_doll Re: moje zamienniki:) 22.02.05, 23:45
          > - koncoweczke donna karan black cashemere (jakies 10-15 ml)
          > - mniej niz pol butelki lancome attraction (pierwotnie 50 ml)
          polowa cienia sypkiego do oczu bourjois mieniacgo sie intensywnie, w
          > pudeleczku z pedzelkiem w kolorze miedzi

hejka :)
          Mogłabyś mi wycenić w/w perfumki i cień ? :) Interesuje Cię wyłacznie wymiana
          na to co napisałas ?

Pozdrawiam :)
          Baby
      • Gość: magdaw razie cze Balsam Elizabeth Arden IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.05, 19:27
        chetnie sprzedam lub zamienie na cos ciekawego balsam do Ciela Elizabeth Arden -
        Ardenbeuty..250 ml. nowy nieuzywany , nieudany prezent przywieziony ze
        stanow..wrazie czego madzia2kk@gazeta.pl
    • Gość: valkiria1 KKKK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.05, 17:48
      KKKK, przepraszam cię, ale nie leży mi ten kolorek, rezyguję..
      ale dzięki za ofertę! ;)
      • Gość: kkkkk4 Re: KKKK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 17:44
        oki nie ma problemu.
    • anjka Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa 21.02.05, 19:08
      Mam zestaw Little Black Dress nowy nie używany, ładnie opakowany. W skład
      zestawu wchodzi: Woda perfumowana LBD 50 ml i krem do ciała. Tylko powąchałam
      ale to jednak nie mój zapach. Jestem z W-wy. Cena około 45- 50 zł
    • anjka Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa 21.02.05, 19:10
      Mam zestaw Little Black Dress nowy nie używany, ładnie opakowany. W skład
      zestawu wchodzi: Woda perfumowana LBD 50 ml i krem do ciała. Tylko powąchałam
      ale to jednak nie mój zapach. Jestem z W-wy. Cena około 45- 50 zł mój adres
      mailowy anjka1@o2.pl
    • doradom7 Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa 22.02.05, 10:41
      Mam do oddania:
      Bronzing Powder Compact nr 3 (dość ciemny) ArtDeco. Dostany na gwiazdkę od
      mężczyzny, który się ździebko pomylił co do koloru. :) Używany 2 razy ale mimo
      najlepszych chęci nie nadaje się do mojej bladej cery. Wyglądam jak indianin.

Jestem z Wawy. Osoby zainteresowane proszę o kontakt na priv maila.
      doradom7@gazeta.pl
      • Gość: kasia Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa IP: *.dmz.infor.pl / 195.205.179.* 22.02.05, 12:55
        Ja mam nawilżający olejek do masażu Skarby Indii (Avon), nie używany, otwarty
        jedynie w celu sprawdzenia zapachu i roztarcia na dłoni.Scrub o tej samie
        nazwie pachnie wspaniale.Olejko-krem dobrze się wchłania, jest bardzo delikatny
        a zapach rzeczywiście w klimatach indyjskich.Kosztował 16,90 ale ze mną warto
        negocjować.:)))
        Jestem z Wawy; piszcie na naomi0070@poczta.onet.pl lub k_z@gazeta.pl
        • Gość: wesola Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa IP: 213.17.181.* 22.02.05, 15:38
          a ja mam krem do cery z problemami naczynkowym Ruboril firmy Isis, zapłaciłam
          za niego prawie 50zł. Chętnie wymienię na jakiś inny kosmetyk, bo ten niestety
          nie uczula:(
          • Gość: trawiasta Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa IP: *.limes.com.pl 22.02.05, 16:03
            Moge odstapic - powiedzmy za 10 zl - komus z Gdanska krem matujacy na dzien
            Iwostinu do cery wrazliwej, tlustej i tradzikowej; prawie cale opakowanie (ja
            nie mam cery tlustej i po prostu mnie wysuszal; stoi wiec sobie na polce i sie
            kurzy). W aptece kosztuje on ok. 30 zl.
            • Gość: Ag Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa IP: *.unreg.tvk.wroc.pl 22.02.05, 20:21
              A zgodzilabys sie na wysylke? Po pokryciu kosztow transportu oczywiscie?

Pozdrawaim
              Ag
              • Gość: trawiasta Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa IP: *.limes.com.pl 22.02.05, 21:45
                do Ag - jasne. Podaj GG albo mejla :-)
                • Gość: Ag Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa IP: *.unreg.tvk.wroc.pl 22.02.05, 22:11
                  gg: 3269837

Tylko napisz od razu, ze to Ty, bo banuje z miejsca wiekszosc obcych (bo mi sie
                  zboczency wyjatkowo czesto trafiaja)

Pozdrawiam
                  Ag
    • Gość: zabłocki odstąpie uzywane mydło IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 22.02.05, 15:50
      - 1500 litrów wody z mydłem Luksja
      • bjorkki podkład matujący Sephory 22.02.05, 17:01
        Podkład matujący Sephory, odcień beżowy, nadaje się do cery mieszanej (dla mnie
        okazał się zbyt lekki, ja mam cerę tłustą), w sephorze kosztuje 44 zł, sprzedam
        za 40, użyłam raz!
        bjorkki@gazeta.pl, mieszkam w wwie
        • bjorkki plus utrwalacz pomadki 22.02.05, 17:03
          Mam jeszcze utrwalacz pomadki, tez Sephory, coś w rodzaju bezbarwnego
          błyszczyka który nakłada się na szminkę, bardzo trwały!
          W Sephorze jest za 26, użyłam dwa razy, jest de facto nietknięty. Sprzedam za
          22 zŁ.

> bjorkki@gazeta.pl, mieszkam w wwie
    • dorothys Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa 22.02.05, 19:09
      Mam wody toaletowe z Avonu Incadesence (pozostała połowa) i Little black dress
      (też połowa). Sprzedam lub wymienię się na jakiś kosmetyk, najchętniej podkład
      z La Roche Posay. Zainteresowanych proszę o kontakt na dorothys@gazeta.pl
      • Gość: Bozenka Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa IP: *.range86-137.btcentralplus.com 20.04.06, 01:53
        Sprzedam puder sypki z Body Shopu ( Loose Face Powder 01)- uzyty raz, kupiony
        kilka dni temu- mam rachunek. Puder jest za ciemny ( kupila najjasniejszy ale
        ja mam prawie biala karnacje). Jest bardzo dobry, super matuje i ladnie wyglada
        na twarzy. Cena 40 zl.
    • Gość: magda Absolute Blu Bulgari IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.05, 19:31
      • Gość: Kasia Re: Absolute Blu Bulgari IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 20:22
        witam, byłabym zainteresowana 212 herrery, moj mail: kathy@poczta.onet.pl
        • Gość: magda Maseczka Elizabeth Arden IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.05, 19:29
          chetnie sprzedam lub zamienie na cos fajnego maseczke do twarzy oczyszczajaco-
          nawilzajaca do cery mieszanej Elizabeth Arden.Przywiozlam ja z wakacji w
          USA ,uzylam tylko raz...niestety nie jest odpowiednia do mojej skóry.JEst
          praktycznie cala i nowa..niestety stoi zakurzona na polce..chetnych zapraszam
          do pisania na maila : madzia2kk@gazeta.pl
      • Gość: magda Absolute Blu Bulgari_dalej aktualne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.05, 20:54
    • lenka111 kremLiftGarniera na noc+Virtual LiftAvon+Normaderm 22.02.05, 21:06
      Ja mam do sprzedaży:
      -krem Lift Garniera na noc - kupiony 2 tygodnie temu, okazało się, że mi nie
      pasuje, jest więc nowy i pełny cena:20zł
      -serum Avonu Virtual Lift, pełne opakowanie, cena 15zł
      -krem Vichy Normaderm, pół buteleczki, symboliczne 10zł (dobre dla kogoś kto
      chce go wypróbować np. przez tydzień). Ja niestety mam uczulenie na kosmetyki
      Vichy.
      Jestem z Warszawy.
      tel. 504-072-735
      lenka111@gazeta.pl
    • Gość: Agnes Michelle MAM DUŻO KOSMETYKÓW DO WYMIANY!!! :)) IP: *.magma-net.pl 22.02.05, 22:40
      1. Cień do powiek RIMMEL Metallic Cream Shadow -> 021 Chelsea
      2. Cień do powiek RIMMEL Duo Eye Shadow -> 351 Still Waters
      3. Tusz do rzęs LOREAL INTENSIFIQUE -> Navy Blue
      4. Odżywka do rzęs ORIFLAME
      5. Błyszczyk do ust MANHATTAN Aluminiums Lipgloss -> 314 fuchsia
      6. SABON -> Butter Cream Tropic

i wiele wiele innych!!! Piszcie do mnie na maila : agusia884@poczta.onet.pl
      Chętnie się wymienię na jakieś inne kosmetyki :))))
      Pozdrawiam, Aga
      • roxi_hart Re: City Matt, Garnier, Dior, Hermes 01.03.05, 15:45
        Mam na zbyciu:
        1. pomadka i konturowka w jednym Dior-kolor czerwono-bordowy,
        2.odzywka wygladzajaca Garnier ( ta z pompka),
        3. fluid City Matt Privi odcien Ivory
        4. krem poprawiajacy kondycje skory Eris - 20 ml,
        5. odzywka przyspieszajaca wzrost paznokci Avon,
        6. woda kolonska Hermes eau d' orange verte 20 ml
        Wymienie najchetniej na jakies fajne cienie lub inna kolorowke.
    • basia.basia Krem_La_Roche_Posay.Kraków 22.02.05, 22:42
      Mam użyty dosłownie 2 razy krem "Effidrate" La_Roche_Posay.
      Nawilżający i matujący do cery trądzikowej.Ogólnie te kosmetyki są bardzod
      Niestety dla mnie był za mocny - ale ja mam bardzo wrażliwą skórę.
      Opakowanie 40ml.Kosztował jakieś 40zł.Chciałabym go sprzedać za 20.
      Jeśli ktoś byłby zainteresowany: plutka@o2.pl
    • a.kopiko1 Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa 23.02.05, 00:38
      - Kupiłam dzisiaj chusteczki do oczyszczania twarzy Johnson&Johnson głęboko
      oczyszczające 3 w 1. Niestety nie pasują mi. Sprzedam za 5zł. Zużyta tylko jedna
      chusteczka.
      - Tonik oczyszczający, przeciw wągrom Clean&Clear. Raz użyty. Sprzedam za 5zł.

Jestem z Warszawy.
    • madzia773 Cienie 8 Maybelline 23.02.05, 10:37
      Dostałam od szwagierki cienie kupione w USA, u nas chyba takich pakowanych po 8
      nie ma, kolor "urban blues", zupełnie nie moja kolorystyka

wklejam link gdzie można je obejrzeć

www.maybelline.com/products/productDetail.aspx?prodid=63
      Jesli któraś jest zainteresowana to piszcie na maila: madzia773@gazeta.pl
      • Gość: Goa Re: Cienie 8 Maybelline IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.05, 11:11
        Odżywka do włosów cienkich Matrix, kupiłam tydz. temu, pomyliła sie pacjentka w
        sklepie, dała mi zamiast do farbowanych, pomyłkę zauważyłam dopiero w domu.
        Kosztowała 31 zł, odsprzedam za 25 zł, ani razu nie używana przeze mnie.
        Odżywka ta jest do kupienia tylko w salonach i profesjonalnych sklepach
        fryzjerskich. Kontakt: keira-so@tlen.pl. Pozdrawiam:)
    • anna_dab szukam kremu do opalania z wys filtrem warszawa 23.02.05, 11:33
      Witam
      jak w temacie może być uzywany lub nie...
      czekam na propozycje...
      pozdrawiam ania
      • elise2 Re: szukam kremu do opalania z wys filtrem warsza 23.02.05, 12:07

Może, któraś z Was akurat poszukuje :)Pokrywam koszt przesyłki(polecony +
        priorytet)

1. Rimmel - pomadka, Nude Pink 001, raz użyta- 12 pln

2. Peggy Sage - pomadka, Chair 099, zostało 3/4 - 10 pln

3. Sephora - pomadka 048 kolor delikatnie różowy, też raz maźnięta - 12pln

4. Linea Troybell - hiszpański szampon do włosów rozjaśnianych i z pasemkami
        (fioletowy)2xużyty - 10pln

• gniecia Re: szukam kremu do opalania z wys filtrem warsza 25.02.05, 17:45
        Aniu,
        mam 2 kremy, ktore moga Cie zainteresowac:
        - Photoderm MAX SPF100
        - La Roche-Posay Anthelios XL 60+
        oba czesciowo uzywane (w ok. 10%), ale nie wystawiane na slonce i gorac.
        cena do uzgodnienia.
        ja jestem co prawda z Wroclawia, ale dosc czesto bywam w W-wie, moge Ci tez
        przeslac krem poczta.
        pozdrawiam :-)
    • a.kopiko1 Re: wszystko co mam w jednym poście: 23.02.05, 17:04
      - chusteczki głęboko oczyszczające Johnson&Johnson 3 w 1. Użyta 1 chusteczka. 5zł
      - tonik Clea&clear. Uzyty raz. cena 5z
      - krem soraya kuracja ANTY, użyty raz. cena 5zł
      - krem dla cery fotowrażliwej Lirene, SPF30. Użyty kilka razy. cena 5zł
      - żel do mycia twarzy Flos-lek do cery naczynkowej. Uzyty raz. cena 7zł
      - Lirene balsam ujędrniający. cena 7zł. Użyty kilka razy.
      - Lirene dermoprogram: krem do twarzy SPF 20 "pełna ochrona". Użyty kilka razy.
      Cena 10zł
      - Eris "Poniżej 20" odżywcza maseczka do twarzy w żelu. Użyta raz. 7zł

I to by było chyba na tyle. Chciałam po prostu umieścić wszystkie produkty które
      mam w jednym miejscu. Jestem z Warszzwy.
    • ewa_77 NOA C a c h a r e l 23.02.05, 17:46
      Ja mam na przykład wodę toaletową NOA Cacharel, 30 ml, zostało gdzieś 4/5
      flakonika. Podoba mi się bardzo, ale dostałąm w prezencie Chance i z
      wdzięczności i sentymentu się przerzuciłam :-))) Wiem, że NOA jest bardzo
      popularnym i lubianym zapachem, więc jak którejś z was się skończyło to nie
      warto przepłacać w drogerii.

Sprawdzałam, na www.esentia.pl, nowe kosztują 153,60 zł. W Sephorze parę
      złotych więcej. Jestem otwarta na propozycje wymiany (najchętniej jakaś
      pielęgnacja z górnej półki), mogę też w miarę korzystnie odsprzedać.

Mieszkam we Wrocławiu ale mogę wysłać paczką.
      • baby_doll cienie Estee Lauder - fiolety ! Wrocław :-) 24.02.05, 00:17
        witam :-)
        Mam do sprzedania/wymiany cienie Estee Lauder są to dwa fiolety - jaśniejszy i
        ciemniejszy zamknięte w biżuteryjnym opakowaniu z lusterkiem. Są nie dostępne w
        Polsce, ale gwarantuję oryginalność, przywiozłam je z zagranicy :-) Właściwie
        są nowe - dwa razy użyte !
        Najchętniej dokonałabym transakcji z kimś z Wrocławia :-) Ale też mogę wysłać.
        Chętnie wymienię na perfumki/ puder sypki / ciemny podkład, dobrze kryjący
        ewentualnie czymś innym tez można mnie skusić :)
        Pozdrawiam !!!
        • Gość: magda Maseczka Elizabeth Arden IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.05, 19:32
          do pisania na maila : madzia2kk@gazeta.pl
        • Gość: madzia2kk@gazeta.p Maseczka Elizabeth Arden IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.05, 19:36
          do pisania na maila : madzia2kk@gazeta.pl...lub gg 170 14 70..w razie czego
          zostawic wiadomosc
        • gniecia Amor Amor i cienie Shiseido, Wroclaw :-) 25.02.05, 16:58
          czesc :-)
          chetnie sprzedam lub wymienie:
          - perfumy Amor Amor Cacharel zuzyte w <5% - to nie moj zapach :-(
          - cienie Shiseido Q3 Flora i Fauna (4 pastelowe odcienie, zuzyte w niewielkim
          stopniu)
          - aksamitna maska do ciala Dr Irena Eris BODY ART (zuzyta w 1/3- jestem
          uczuleniowcem i niestety uczulilam sie takze na te maske. i bardzo zaluje-
          bardzo fajny produkt)
          w przypadku sprzedazy ceny do negocjacji. jestem z Wroclawia, ale kosmetyki
          moge tez wyslac dalej, jesli ktos sie skusi :-)
          pozdrawiam :-)
          • ewapaw5 Re: Amor Amor i cienie Shiseido, Wroclaw :-) 25.02.05, 22:03
            Napisz do mnie na email ,jestem zainteresowana twoimi kosmetykami,moze uda sie
            nam dopasowac i pozamieniac,tez jestem z Wroclawia,pozdrawiam

Ewa
          • Gość: kamilaka Re: Amor Amor i cienie Shiseido, Wroclaw :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 19:34
            jestem zainteresowana amorem tylko ja jestem z warszawy :( jesli jestes nadal
            zainteresowana sprzedarza napisz na kamilaka@autograf.pl dzieki
      • Gość: idaki Re: NOA C a c h a r e l IP: *.aster.pl 04.03.05, 09:29
        może chciałabyś sie wymienić na Halloween J. del Pozo?
    • antidotum24 hmm zamienić się nie, ale chętnie 25.02.05, 01:04
      odsprzedam ;)
      Pozdrawiam
      aukcja.onet.pl/show_user_auctions.php?uid=1776112
      hmm chociaż w sumie na coś fajnego mogę się wymienić :)
      • Gość: Aleksandra To sie nazywa kryptoreklama :-( IP: *.ppp.tiscali.fr 25.02.05, 09:49
        • Gość: Monika Lancome, YR, Avon IP: *.premiumtechnology.pl 25.02.05, 13:49
          1. O Oui! woda toaletowa 2/3 z 75 ml
          Stworzona w 1997 roku radosna, tryskająca świeżością kompozycja kwiatowo -
          ozonowa.
          sprzedam za 130 pln (cena w sklepach internetowych 209 pln)
          Lub wymienie na DAMSKIE:
          Clinique - Simply
          Lancome - Calypso
          Emporio Armani - Night
          Armani - Mania
          Lacoste - Touch of pink
          Davidoff - echo
          i tym podobne
          lub
          Podklady Lancome, HR, EL, Clinique dla cery mieszanej

2. podklad matujacy ArtDeco. Dla mnie za malo kryjacy. W Galerii Centrum
          kosztuje 80 pln sprzedam za 60. Uzyty 2 razy. Kolor nr 2. Zawiera filtr
          sloneczny 12
          Szczegolowy opis ze zdjeciem na wizazu:
          www.wizaz.pl/produkty/baza/censura.php?
          tsid=1&csid=1b449e11bbfd8f4375ce7bad5377ab79&cmd=details&itemid=5585

3. SAMOOPALACZ W SPRAYU (nowy) 5 pln (wazny do marca) - obnizka z 20 pln
          Specjalna beztłuszczowa, lekka emulsja brązująca, która pozwala uzyskać
          naturalnie wyglądającą opaleniznę. Emulsja nie pozostawia tłustej powłoki. Jest
          całkowicie bezpieczna, nie niszczy skóry, łatwo się wchłania. Wygodna w
          stosowaniu. Piękna opalenizna widoczna jest już po 3 godzinach. O delikatnym
          zapachu brzoskwini. Do stosowania na całym ciele. Główne składniki: silikony,
          pantenol, octan tokoferolu (pochodna witaminy E), ekstrakt aloesu,
          dihydroksyaceton (substancja odpowiadająca za zabarwienie skóry)250 ml

4.SERUM BŁYSKAWICZNIE LIFTINGUJĄCE (uzyte 2 razy - faktycznie dziala ale ja
          teraz mam kuracje cery i nie mozge uzywac) 15 pln obnizka z 20 pln
          Błyskawicznie działające serum. Poprawia natychmiastowo kondycję Twojej skóry i
          utrzymuje ją w idealnym stanie do 8 godzin-bez zmarszczek, wygładzoną, napiętą
          i promieniejącą świeżością. Preparat działa niczym żelazko, które wyprasowuje
          zmarszczki, napina skórę, ściera ślady zmęczenia cery czy nieprzespanej nocy.
          Duża koncentracja czynników nawilżająco-rewitalizujących pomaga utrzymać w
          skórze wysoki stopień wilgotności, co z kolei sprawia, że cera lekko napina się
          i następuje 'podciągnięcie' owalu twarzy czyli efekt liftingu. Do każdego
          rodzaju cery powyżej 25 roku życia. 50 ml

5. KREM NAWILŻAJĄCY Z WITAMINĄ E (nowy w pudelku) 2 sztuki cena 12 pln
          (regularna 19,90)
          Lekki krem nawilżający, który zawiera witaminę E oraz ekstrakty jabłka,
          winogron i mango. Dzięki silnym właściwościom antyutleniającym witaminy E
          chroni skórę przed wolnymi rodnikami, przez co opóźnia proces starzenia.
          Wygładza i uelastycznia skórę, sprawia, że staje się ona bardziej promienna.
          Stosować na dzień i na noc. 50 ml

6 . Yves Rocher, Yria, Puder prasowany kolor CLAIR uzyty moze 3-4 razy (jeszcze
          mam pudelko) cena 30 pln (normalna 59) - niestety za jasny bo to jest
          najasniejszy odcien
          Szczegolowy opis i recenze na wizazu:
          www.wizaz.pl/produkty/baza/censura.php?tsid=1&csid=e3250608cf7af0ac9e2f377fec1ad1bb&cmd=details&itemid=5122

Mam jeszcze kilka szminek, ktore okazaly sie nie trafionymi kolorami ale teraz
          nie mam ich przy sobie i nie pamietam kolorow - jedyny jaki pamietam to Rouge
          fatale - bardzo ciemny bordo. Uaktualnie wiec kolory pozniej.
          Mam jeszcze czerwono perlowy blyszczyk Oriflame z serii visions edycja letnia -
          uzyty raz - 10 pln
          Jestem z Warszawy
          Zaineteresowane zapraszam najlepiej na femina@tlen.pl bo tutaj zadziej bywam
    • angieblue26 Poszukuje emulsji Kanebo i podkladu Color Clone HR 25.02.05, 11:24
      Poszukuje kosmetykow i emulsji Kanebo (I ewentualnie II) i podkladu Color Clone
      Cream HR.
      W zamian mam do oddania rozne kosmetyki i perfumy.
      Przesle liste zainteresowanej wymiana osobie.
      Pozdrawiam serdecznie,
    • Gość: marcela79 perfumy damskie Paradox+mleczko IP: *.acn.waw.pl 25.02.05, 14:53
      Witam,
      mam do odsprzedania zestaw dla kobiet Paradox firmy Jacomo. W jego skład
      wchodzi 100 ml wody toaletowej i 150 ml. mleczka nawilżającego do ciała. Całość
      zapakowana jest w firmowe pudełko. Pachnidło to dostałam w prezencie - niestety
      nieudanym (zapach wyjątkowo nie dla mnie). Użyte 2 razy "na spróbowanie" i
      teraz lezy sobie w szafie i czeka na swoją panią ;))
      p.s. Oczywiście sprzedam taniej niż w sklepach internetowych, czy drogeriach
      mój adres: marcela79@gazeta.pl
      • Gość: magda Bulgari- Absolute Blu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.05, 21:02
        sprzedam lub zamienie na inne (np. na kenzo jungle elephant , carolina herrera
        212,

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka