Gość: magda ABSOLUTE BLU -BULGARI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.05, 22:49 sprzedam lub zamienie na inne ( kenzo jungle elephant , carolina herrera 212, poison, naomi campbel naomagic) absolute blu Bulgari , woda perfumowana koncentrat- bardzo trwale, buteleczka 40 ml. ,limitowana edycja w specjalnym opakowaniu...niestety nieudany prezent od chlopaka przywieziony z USA, uzyte tylko raz... w razie co prosze pisac na maila madzia2kk@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
agata_7518 Re: ABSOLUTE BLU -BULGARI 18.02.05, 18:58 Gość portalu: magda napisał(a): > sprzedam lub zamienie na inne ( kenzo jungle elephant , carolina herrera 212, > poison, naomi campbel naomagic) absolute blu Bulgari , woda perfumowana > koncentrat- bardzo trwale, buteleczka 40 ml. ,limitowana edycja w specjalnym > opakowaniu...niestety nieudany prezent od chlopaka przywieziony z USA, uzyte > tylko raz... w razie co prosze pisac na maila madzia2kk@gazeta.pl cześć czy masz jeszcze ta wodę chętnie sie dogadam - w jakiej cenie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do agaty Re: ABSOLUTE BLU -BULGARI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.05, 09:59 sprzedam ja za 90 zl..w sklepie kosztuje 250 jest tylko raz uzyta:) w oryginalnym opakowaniu pozdrawiam pa...w razie co pisz na maila szczegoly madzia2kk@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greatkania Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa IP: *.uks.pl.uks.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.05, 07:30 hej sprezdam perfumy Lancome Miracle męskie mój ukochany chciał mnie zaskoczyć i kupił mi na promie perfumki które tak bardzo lubię no i niestety zamiast damskich kupił męskie . Ach ci faceci... jezeli któraś z Was jest zainteresowana to podaję maila: greatkania@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greatkania Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa IP: *.uks.pl.uks.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.05, 07:31 no tak jeszcze dodam że są nieużywane i oryginalnie zapakowane, odstąpię za ok. 130 zl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martek Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa IP: *.cst.tpsa.pl 22.03.05, 13:16 hejka, zakupiłam ostatnio żel do finiszu Welli...nowość www.wella.pl/consumer/consumer_products/wflex02/produktmatrix/kategorie_s tyling/style_perfect_finishgel.jsp . Niestey nie nadaje sie do moich włosów..... :( w związku z tym chętnie go odsprzedam za 15 zł (kosztował mnie 22 zeta). zainteresowane proszę o maila: martekp@tlen.pl Odpowiedz Link Zgłoś
a.kopiko1 Re: mam do sprzedania: 15.02.05, 18:01 - Soraya kuracja Anty krem matujący 5zł (raz użyty) - Dermika Variete krem odżywczy co cery suchej i normalnej. 15zł (raz użyty) - Lirene krem nawilżająco-ochronny SPF 30, cera wrażliwa. (użyty kilka razy). Odpowiedz Link Zgłoś
olesiam Chanel, Dior ,EL i troche perfum 16.02.05, 09:23 Chcialabym sprzedac nastepujace kosmetyki: -Chanel Ombre d'eau nr 30 odcien sliwkowy (dwufazowy plynny cien do powiek) zuzycie-1/4, cena 45 zl z przesylka. -Dior blush creme so cheek! nr 838, jasniutki róż (kremowy, jedwabisty, pudrowy i rozswietlający) zuzycie-3-5 razy, ubytek minimalny, nie moj kolor,mam koralowy i to jest to:), absolutnie nie polecam do oliwkowej karnacji, cena 40 zl z przesyłką,tester. -shiseido, szminka matowa, gladko i rownomiernie sie rozprowadza, nr nie pamietam, kolor czerwone wino, wysuwana w sztyfcie, zostalo 2 cm, zuzyta jest czesc pierwotnie scięta, tester, cena 25 zl z przesyłka -estee lauder Automatic pencil for brow, nr 03, kredka do brwi, kolor szary, bardzo wydajna, zostalo ok 3 cm wysuwanej kredki, cena 25 zl z przesylką. w Warszawie możliwy odbior osobisty, oglądanie,polecam tranzakcje łaczone, negocjacje... pozwole sobie dodac troche z polki z perfumami, jak porzadek to po calosci:) -Panthere de Cartier, edt, tester, z 50 ml pozostało ciut wiecej niz polowa, 50 zl z przesylką -Yves Rocher Nature, edp, polowa z 75 ml, bez atomizera, dołącze atomizer do przelewania w złotym etui, 30 zl z przesylką -Balmain Miss Balmain, edp 50 ml, raz psikniete, (kupione w afekcie) 50 zl z przesylką -Pupa Bouquet de Parfums Nymphea 15 ml (zapach kwiaty wodne), nowe, w ladnym pudelku, wygrana w konkursie, cena 50 zl z przesylka (sklep 110) -Lancome Attraction,30 ml, nowiutkie,zapakowane,na prosbe kolezanki( tez wygrala:)w sklepie 180, cena z obnizka do negocjacji, lub zamiana na Premier Jour N.Ricci Pozdrawiam bardzo! Ola Odpowiedz Link Zgłoś
miren Chanel, Double Perfection Fluide 17.02.05, 10:08 Czesc, dziewczyny. Mam do sprzedania Double Perfection Fluide (Chanel). Odcien 30 Cendre. Uzyty kilka razy. oraz puder sypki Luminelle (Yves Rocher) Beige Naturel.Uzywany 2 -3 razy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilly10 Re: Chanel, Double Perfection Fluide IP: *.tvkdiana.net.pl 18.02.05, 21:50 Na stronie chanel nie ma tego koloru. Dlaczego? Taki kolor jest w double perfection poudre. Może taki masz? ile za niego byś chciała? możesz odpisać na lilly10@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
miren Re: Chanel, Double Perfection Fluide 20.02.05, 18:57 jest to fluid. kupiony w Polsce. zuzycie minimalne. Cena 115 zl. jestem z Wa-wy.odbior osobisty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasmine24 Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 12:56 Witam!mam do zaoferowania:zel pod oczy iwostin-uzyty 2 razy,zmniejsza obrzeki i cienie pod oczami,błyszczyk do ust avon-fresh grape w tubce z kuleczka(jak dla mnie zbyt odwazny kolor-dostałam w prezencie),odzywke do włosów nisim-nadaje puszystosc i przedłuza ich swiezosc,nieuzywana z cena na opakowaniu,maseczke oczyszczajaca i zwezajaca pory-pPore FEction-Avon-nieuzywana-nietrafiony prezent,nie mam problemów z cera!oraz krem Neutrogena Proectrice visage-jak dla mnie za ciezki.Jestem z Łodzi,buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grazocha Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 22:41 przestałam uzywać tak zwanych super kosmetyków, ale stosuję rewelację dla każdej kobiety, której zależy na młozieńczym wyglądzie mimo upływu czasu /ale nie tylko/, regenerujący wszelkie ubytki na twarzy, szyji i całym ciele. ja po 5 dniach mam gładką cerę, czystą i ...młodszą;ten specyfik to...kolagen naturalny więcej informacji grazocha@tlen.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Double wear E.L. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 09:41 Cześć :) mam do sprzedania podkład Estee Lauder Double wear kolor 01 fresco, zużyte około 1/3 (kupiony w Sephorze w grudniu, mam rachunek)możliwy odbiór osobisty w Wawie - 70pln (pokrywam koszt transportu) Zainteresowane proszę o wiadomość na ad77@gazeta.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elele Re: Double wear E.L. IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 18.02.05, 11:11 a ja wymienię cień sypki Pupy z serii ombretto extrapearl nr 10, do sprawdzenia pod www.estyl.pl/sklep/customer/product.php? productid=16159&cat=311&page=1 (wersja z perełkami) użyty 3 razy, niestety nie mój kolor. Jest to ciekawy kolor, złota z oliwkową zgaszoną zielenią. Najchętniej wymienię cienie na inne cienie bądź zapach. kontakt na maila filescom@go2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elele Pupa - cienie sypkie zamienię IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 18.02.05, 11:12 podaję właściwy link www.estyl.pl/sklep/customer/product.php?productid=16159&cat=311&page=1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkkkk4 Re: Double wear E.L. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 19:59 Moze chcesz sie zamienić na Clarinsa Multi Matifiant kolor 03 soft ivory. Zużyte również 1/3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: valkiria1 clairins IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 11:15 to najjaśniejszy?? to może się odsprzedasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkkkk4 Re: clairins IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 13:24 Ja zawsze uzywam jasnych. Nie wiem czy ten jest najjaśniejszy z palety ale jasny - kolor dla mnie ok. Sprawdź sobie kolr w perfumerii i napisz ile proponujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewapaw5@gazeta.pl Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.02.05, 20:47 Witaj Interesowalby mnie na wymiane twoj zel pod oczy na inny kosmetyk,jezeli Ci pasuje pisz na maila ,pozdrawiam Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: valkiria1 Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 13:55 to ja sprawdzę i napiszę w poniedziałek a na razie jakby co to rezerwuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkkkk4 Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 14:07 Ok, tylko pamiętaj on nie jest cały, uzywałam jakieś 5 razy. Odpowiedz Link Zgłoś
valkiria1 Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa 19.02.05, 19:23 na stronach netu widziałam jeszcze jakiś ivory 2, więc sprawdzę ,czy nie byłby za ciemny... a swoja drogą..na ile go sobie "cenisz", zdradzisz? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lhasa henna wax IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.05, 10:51 mam do sprzedania wax dla wlosow ciemnych opakowanie 480gr( jakies promocyjne opakowanie:. kupilam za 27zl, uzylam 3razy (wlosy do ucha) ale na moje bardzo cienkie wlosy jest zbyt obciazajaca, moze ktos ma ochote za 20zl kupic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.02.05, 10:41 Jasmine skontaktuje sie ze mna odnosnie wymiany na ewa@korbajt.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malaga1234 Meteorites Guerlaina odkupię IP: *.escom.net.pl 19.02.05, 17:00 Może komuś się znudziły lub ma na nie uczulenie, to chętnie odkupię. Odpowiedz Link Zgłoś
littleaggy Organza 20.02.05, 17:08 Chętnie kupię używaną edp. Jeżeli jest ktoś chce się pozbyć, proszę o maila na konto gazety lub agnieszka_sadowska@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajazz@gazeta.pl moje zamienniki:) IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 20.02.05, 17:31 mam do zaoferowania: -ciut mniej niz butelki lemon fresca aqua allegoria Guerlain (pierwotnie 125 ml) - koncoweczke donna karan black cashemere (jakies 10-15 ml) - mniej niz pol butelki lancome attraction (pierwotnie 50 ml) -zel do mycia twarzy pollena (nowy ,nie uzywany) -perfumy coty pret-a-porter(20 ml ) -cien bourjois ciemna sliwka -lakier do paznokci czerwonyi perlowo-rozowy -producent polski-caly -dezodorant i perfumy o zapachu konwalii, oba produkty nieuzywane -polowa cienia sypkiego do oczu bourjois mieniacgo sie intensywnie, w pudeleczku z pedzelkiem w kolorze miedzi perfumy najchetniej wymienie za podobna ilosc np. perfum ck one, organza, cool water davidoff, l'eau de kenzo, a kolrowki za puder brazujacy w kulkach avonu lub oriflame:) Odpowiedz Link Zgłoś
baby_doll Re: moje zamienniki:) 22.02.05, 23:45 > - koncoweczke donna karan black cashemere (jakies 10-15 ml) > - mniej niz pol butelki lancome attraction (pierwotnie 50 ml) polowa cienia sypkiego do oczu bourjois mieniacgo sie intensywnie, w > pudeleczku z pedzelkiem w kolorze miedzi hejka :) Mogłabyś mi wycenić w/w perfumki i cień ? :) Interesuje Cię wyłacznie wymiana na to co napisałas ? Pozdrawiam :) Baby Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magdaw razie cze Balsam Elizabeth Arden IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.05, 19:27 chetnie sprzedam lub zamienie na cos ciekawego balsam do Ciela Elizabeth Arden - Ardenbeuty..250 ml. nowy nieuzywany , nieudany prezent przywieziony ze stanow..wrazie czego madzia2kk@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: valkiria1 KKKK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.05, 17:48 KKKK, przepraszam cię, ale nie leży mi ten kolorek, rezyguję.. ale dzięki za ofertę! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkkkk4 Re: KKKK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 17:44 oki nie ma problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
anjka Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa 21.02.05, 19:08 Mam zestaw Little Black Dress nowy nie używany, ładnie opakowany. W skład zestawu wchodzi: Woda perfumowana LBD 50 ml i krem do ciała. Tylko powąchałam ale to jednak nie mój zapach. Jestem z W-wy. Cena około 45- 50 zł Odpowiedz Link Zgłoś
anjka Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa 21.02.05, 19:10 Mam zestaw Little Black Dress nowy nie używany, ładnie opakowany. W skład zestawu wchodzi: Woda perfumowana LBD 50 ml i krem do ciała. Tylko powąchałam ale to jednak nie mój zapach. Jestem z W-wy. Cena około 45- 50 zł mój adres mailowy anjka1@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
doradom7 Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa 22.02.05, 10:41 Mam do oddania: Bronzing Powder Compact nr 3 (dość ciemny) ArtDeco. Dostany na gwiazdkę od mężczyzny, który się ździebko pomylił co do koloru. :) Używany 2 razy ale mimo najlepszych chęci nie nadaje się do mojej bladej cery. Wyglądam jak indianin. Jestem z Wawy. Osoby zainteresowane proszę o kontakt na priv maila. doradom7@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa IP: *.dmz.infor.pl / 195.205.179.* 22.02.05, 12:55 Ja mam nawilżający olejek do masażu Skarby Indii (Avon), nie używany, otwarty jedynie w celu sprawdzenia zapachu i roztarcia na dłoni.Scrub o tej samie nazwie pachnie wspaniale.Olejko-krem dobrze się wchłania, jest bardzo delikatny a zapach rzeczywiście w klimatach indyjskich.Kosztował 16,90 ale ze mną warto negocjować.:))) Jestem z Wawy; piszcie na naomi0070@poczta.onet.pl lub k_z@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wesola Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa IP: 213.17.181.* 22.02.05, 15:38 a ja mam krem do cery z problemami naczynkowym Ruboril firmy Isis, zapłaciłam za niego prawie 50zł. Chętnie wymienię na jakiś inny kosmetyk, bo ten niestety nie uczula:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trawiasta Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa IP: *.limes.com.pl 22.02.05, 16:03 Moge odstapic - powiedzmy za 10 zl - komus z Gdanska krem matujacy na dzien Iwostinu do cery wrazliwej, tlustej i tradzikowej; prawie cale opakowanie (ja nie mam cery tlustej i po prostu mnie wysuszal; stoi wiec sobie na polce i sie kurzy). W aptece kosztuje on ok. 30 zl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ag Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa IP: *.unreg.tvk.wroc.pl 22.02.05, 20:21 A zgodzilabys sie na wysylke? Po pokryciu kosztow transportu oczywiscie? Pozdrawaim Ag Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trawiasta Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa IP: *.limes.com.pl 22.02.05, 21:45 do Ag - jasne. Podaj GG albo mejla :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ag Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa IP: *.unreg.tvk.wroc.pl 22.02.05, 22:11 gg: 3269837 Tylko napisz od razu, ze to Ty, bo banuje z miejsca wiekszosc obcych (bo mi sie zboczency wyjatkowo czesto trafiaja) Pozdrawiam Ag Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zabłocki odstąpie uzywane mydło IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 22.02.05, 15:50 - 1500 litrów wody z mydłem Luksja Odpowiedz Link Zgłoś
bjorkki podkład matujący Sephory 22.02.05, 17:01 Podkład matujący Sephory, odcień beżowy, nadaje się do cery mieszanej (dla mnie okazał się zbyt lekki, ja mam cerę tłustą), w sephorze kosztuje 44 zł, sprzedam za 40, użyłam raz! bjorkki@gazeta.pl, mieszkam w wwie Odpowiedz Link Zgłoś
bjorkki plus utrwalacz pomadki 22.02.05, 17:03 Mam jeszcze utrwalacz pomadki, tez Sephory, coś w rodzaju bezbarwnego błyszczyka który nakłada się na szminkę, bardzo trwały! W Sephorze jest za 26, użyłam dwa razy, jest de facto nietknięty. Sprzedam za 22 zŁ. > bjorkki@gazeta.pl, mieszkam w wwie Odpowiedz Link Zgłoś
dorothys Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa 22.02.05, 19:09 Mam wody toaletowe z Avonu Incadesence (pozostała połowa) i Little black dress (też połowa). Sprzedam lub wymienię się na jakiś kosmetyk, najchętniej podkład z La Roche Posay. Zainteresowanych proszę o kontakt na dorothys@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bozenka Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa IP: *.range86-137.btcentralplus.com 20.04.06, 01:53 Sprzedam puder sypki z Body Shopu ( Loose Face Powder 01)- uzyty raz, kupiony kilka dni temu- mam rachunek. Puder jest za ciemny ( kupila najjasniejszy ale ja mam prawie biala karnacje). Jest bardzo dobry, super matuje i ladnie wyglada na twarzy. Cena 40 zl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Absolute Blu Bulgari IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.05, 19:31 sprzedam lub zamienie na inne ( kenzo jungle elephant , carolina herrera 212, poison, naomi campbel naomagic) absolute blu Bulgari , woda perfumowana koncentrat- bardzo trwale, buteleczka 40 ml. ,limitowana edycja w specjalnym opakowaniu...niestety nieudany prezent od chlopaka przywieziony z USA, uzyte tylko raz... w razie co prosze pisac na maila madzia2kk@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Absolute Blu Bulgari IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 20:22 witam, byłabym zainteresowana 212 herrery, moj mail: kathy@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Maseczka Elizabeth Arden IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.05, 19:29 chetnie sprzedam lub zamienie na cos fajnego maseczke do twarzy oczyszczajaco- nawilzajaca do cery mieszanej Elizabeth Arden.Przywiozlam ja z wakacji w USA ,uzylam tylko raz...niestety nie jest odpowiednia do mojej skóry.JEst praktycznie cala i nowa..niestety stoi zakurzona na polce..chetnych zapraszam do pisania na maila : madzia2kk@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Absolute Blu Bulgari_dalej aktualne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.05, 20:54 sprzedam lub zamienie na inne ( kenzo jungle elephant , carolina herrera 212, poison, naomi campbel naomagic) absolute blu Bulgari , woda perfumowana koncentrat- bardzo trwale, buteleczka 40 ml. ,limitowana edycja w specjalnym opakowaniu...niestety nieudany prezent od chlopaka przywieziony z USA, uzyte tylko raz... w razie co prosze pisac na maila madzia2kk@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
lenka111 kremLiftGarniera na noc+Virtual LiftAvon+Normaderm 22.02.05, 21:06 Ja mam do sprzedaży: -krem Lift Garniera na noc - kupiony 2 tygodnie temu, okazało się, że mi nie pasuje, jest więc nowy i pełny cena:20zł -serum Avonu Virtual Lift, pełne opakowanie, cena 15zł -krem Vichy Normaderm, pół buteleczki, symboliczne 10zł (dobre dla kogoś kto chce go wypróbować np. przez tydzień). Ja niestety mam uczulenie na kosmetyki Vichy. Jestem z Warszawy. tel. 504-072-735 lenka111@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnes Michelle MAM DUŻO KOSMETYKÓW DO WYMIANY!!! :)) IP: *.magma-net.pl 22.02.05, 22:40 1. Cień do powiek RIMMEL Metallic Cream Shadow -> 021 Chelsea 2. Cień do powiek RIMMEL Duo Eye Shadow -> 351 Still Waters 3. Tusz do rzęs LOREAL INTENSIFIQUE -> Navy Blue 4. Odżywka do rzęs ORIFLAME 5. Błyszczyk do ust MANHATTAN Aluminiums Lipgloss -> 314 fuchsia 6. SABON -> Butter Cream Tropic i wiele wiele innych!!! Piszcie do mnie na maila : agusia884@poczta.onet.pl Chętnie się wymienię na jakieś inne kosmetyki :)))) Pozdrawiam, Aga Odpowiedz Link Zgłoś
roxi_hart Re: City Matt, Garnier, Dior, Hermes 01.03.05, 15:45 Mam na zbyciu: 1. pomadka i konturowka w jednym Dior-kolor czerwono-bordowy, 2.odzywka wygladzajaca Garnier ( ta z pompka), 3. fluid City Matt Privi odcien Ivory 4. krem poprawiajacy kondycje skory Eris - 20 ml, 5. odzywka przyspieszajaca wzrost paznokci Avon, 6. woda kolonska Hermes eau d' orange verte 20 ml Wymienie najchetniej na jakies fajne cienie lub inna kolorowke. Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Krem_La_Roche_Posay.Kraków 22.02.05, 22:42 Mam użyty dosłownie 2 razy krem "Effidrate" La_Roche_Posay. Nawilżający i matujący do cery trądzikowej.Ogólnie te kosmetyki są bardzod Niestety dla mnie był za mocny - ale ja mam bardzo wrażliwą skórę. Opakowanie 40ml.Kosztował jakieś 40zł.Chciałabym go sprzedać za 20. Jeśli ktoś byłby zainteresowany: plutka@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
a.kopiko1 Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa 23.02.05, 00:38 - Kupiłam dzisiaj chusteczki do oczyszczania twarzy Johnson&Johnson głęboko oczyszczające 3 w 1. Niestety nie pasują mi. Sprzedam za 5zł. Zużyta tylko jedna chusteczka. - Tonik oczyszczający, przeciw wągrom Clean&Clear. Raz użyty. Sprzedam za 5zł. Jestem z Warszawy. Odpowiedz Link Zgłoś
madzia773 Cienie 8 Maybelline 23.02.05, 10:37 Dostałam od szwagierki cienie kupione w USA, u nas chyba takich pakowanych po 8 nie ma, kolor "urban blues", zupełnie nie moja kolorystyka wklejam link gdzie można je obejrzeć www.maybelline.com/products/productDetail.aspx?prodid=63 Jesli któraś jest zainteresowana to piszcie na maila: madzia773@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Goa Re: Cienie 8 Maybelline IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.05, 11:11 Odżywka do włosów cienkich Matrix, kupiłam tydz. temu, pomyliła sie pacjentka w sklepie, dała mi zamiast do farbowanych, pomyłkę zauważyłam dopiero w domu. Kosztowała 31 zł, odsprzedam za 25 zł, ani razu nie używana przeze mnie. Odżywka ta jest do kupienia tylko w salonach i profesjonalnych sklepach fryzjerskich. Kontakt: keira-so@tlen.pl. Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
anna_dab szukam kremu do opalania z wys filtrem warszawa 23.02.05, 11:33 Witam jak w temacie może być uzywany lub nie... czekam na propozycje... pozdrawiam ania Odpowiedz Link Zgłoś
elise2 Re: szukam kremu do opalania z wys filtrem warsza 23.02.05, 12:07 Może, któraś z Was akurat poszukuje :)Pokrywam koszt przesyłki(polecony + priorytet) 1. Rimmel - pomadka, Nude Pink 001, raz użyta- 12 pln 2. Peggy Sage - pomadka, Chair 099, zostało 3/4 - 10 pln 3. Sephora - pomadka 048 kolor delikatnie różowy, też raz maźnięta - 12pln 4. Linea Troybell - hiszpański szampon do włosów rozjaśnianych i z pasemkami (fioletowy)2xużyty - 10pln Odpowiedz Link Zgłoś
gniecia Re: szukam kremu do opalania z wys filtrem warsza 25.02.05, 17:45 Aniu, mam 2 kremy, ktore moga Cie zainteresowac: - Photoderm MAX SPF100 - La Roche-Posay Anthelios XL 60+ oba czesciowo uzywane (w ok. 10%), ale nie wystawiane na slonce i gorac. cena do uzgodnienia. ja jestem co prawda z Wroclawia, ale dosc czesto bywam w W-wie, moge Ci tez przeslac krem poczta. pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
a.kopiko1 Re: wszystko co mam w jednym poście: 23.02.05, 17:04 - chusteczki głęboko oczyszczające Johnson&Johnson 3 w 1. Użyta 1 chusteczka. 5zł - tonik Clea&clear. Uzyty raz. cena 5z - krem soraya kuracja ANTY, użyty raz. cena 5zł - krem dla cery fotowrażliwej Lirene, SPF30. Użyty kilka razy. cena 5zł - żel do mycia twarzy Flos-lek do cery naczynkowej. Uzyty raz. cena 7zł - Lirene balsam ujędrniający. cena 7zł. Użyty kilka razy. - Lirene dermoprogram: krem do twarzy SPF 20 "pełna ochrona". Użyty kilka razy. Cena 10zł - Eris "Poniżej 20" odżywcza maseczka do twarzy w żelu. Użyta raz. 7zł I to by było chyba na tyle. Chciałam po prostu umieścić wszystkie produkty które mam w jednym miejscu. Jestem z Warszzwy. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa_77 NOA C a c h a r e l 23.02.05, 17:46 Ja mam na przykład wodę toaletową NOA Cacharel, 30 ml, zostało gdzieś 4/5 flakonika. Podoba mi się bardzo, ale dostałąm w prezencie Chance i z wdzięczności i sentymentu się przerzuciłam :-))) Wiem, że NOA jest bardzo popularnym i lubianym zapachem, więc jak którejś z was się skończyło to nie warto przepłacać w drogerii. Sprawdzałam, na www.esentia.pl, nowe kosztują 153,60 zł. W Sephorze parę złotych więcej. Jestem otwarta na propozycje wymiany (najchętniej jakaś pielęgnacja z górnej półki), mogę też w miarę korzystnie odsprzedać. Mieszkam we Wrocławiu ale mogę wysłać paczką. Odpowiedz Link Zgłoś
baby_doll cienie Estee Lauder - fiolety ! Wrocław :-) 24.02.05, 00:17 witam :-) Mam do sprzedania/wymiany cienie Estee Lauder są to dwa fiolety - jaśniejszy i ciemniejszy zamknięte w biżuteryjnym opakowaniu z lusterkiem. Są nie dostępne w Polsce, ale gwarantuję oryginalność, przywiozłam je z zagranicy :-) Właściwie są nowe - dwa razy użyte ! Najchętniej dokonałabym transakcji z kimś z Wrocławia :-) Ale też mogę wysłać. Chętnie wymienię na perfumki/ puder sypki / ciemny podkład, dobrze kryjący ewentualnie czymś innym tez można mnie skusić :) Pozdrawiam !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Maseczka Elizabeth Arden IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.05, 19:32 chetnie sprzedam lub zamienie na cos fajnego maseczke do twarzy oczyszczajaco- nawilzajaca do cery mieszanej Elizabeth Arden.Przywiozlam ja z wakacji w USA ,uzylam tylko raz...niestety nie jest odpowiednia do mojej skóry.JEst praktycznie cala i nowa..niestety stoi zakurzona na polce..chetnych zapraszam do pisania na maila : madzia2kk@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia2kk@gazeta.p Maseczka Elizabeth Arden IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.05, 19:36 chetnie sprzedam lub zamienie na cos fajnego maseczke do twarzy oczyszczajaco- nawilzajaca do cery mieszanej Elizabeth Arden.Przywiozlam ja z wakacji w USA ,uzylam tylko raz...niestety nie jest odpowiednia do mojej skóry.JEst praktycznie cala i nowa..niestety stoi zakurzona na polce..chetnych zapraszam do pisania na maila : madzia2kk@gazeta.pl...lub gg 170 14 70..w razie czego zostawic wiadomosc Odpowiedz Link Zgłoś
gniecia Amor Amor i cienie Shiseido, Wroclaw :-) 25.02.05, 16:58 czesc :-) chetnie sprzedam lub wymienie: - perfumy Amor Amor Cacharel zuzyte w <5% - to nie moj zapach :-( - cienie Shiseido Q3 Flora i Fauna (4 pastelowe odcienie, zuzyte w niewielkim stopniu) - aksamitna maska do ciala Dr Irena Eris BODY ART (zuzyta w 1/3- jestem uczuleniowcem i niestety uczulilam sie takze na te maske. i bardzo zaluje- bardzo fajny produkt) w przypadku sprzedazy ceny do negocjacji. jestem z Wroclawia, ale kosmetyki moge tez wyslac dalej, jesli ktos sie skusi :-) pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ewapaw5 Re: Amor Amor i cienie Shiseido, Wroclaw :-) 25.02.05, 22:03 Napisz do mnie na email ,jestem zainteresowana twoimi kosmetykami,moze uda sie nam dopasowac i pozamieniac,tez jestem z Wroclawia,pozdrawiam Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamilaka Re: Amor Amor i cienie Shiseido, Wroclaw :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 19:34 jestem zainteresowana amorem tylko ja jestem z warszawy :( jesli jestes nadal zainteresowana sprzedarza napisz na kamilaka@autograf.pl dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: idaki Re: NOA C a c h a r e l IP: *.aster.pl 04.03.05, 09:29 może chciałabyś sie wymienić na Halloween J. del Pozo? Odpowiedz Link Zgłoś
antidotum24 hmm zamienić się nie, ale chętnie 25.02.05, 01:04 odsprzedam ;) Pozdrawiam aukcja.onet.pl/show_user_auctions.php?uid=1776112 hmm chociaż w sumie na coś fajnego mogę się wymienić :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aleksandra To sie nazywa kryptoreklama :-( IP: *.ppp.tiscali.fr 25.02.05, 09:49 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Lancome, YR, Avon IP: *.premiumtechnology.pl 25.02.05, 13:49 1. O Oui! woda toaletowa 2/3 z 75 ml Stworzona w 1997 roku radosna, tryskająca świeżością kompozycja kwiatowo - ozonowa. sprzedam za 130 pln (cena w sklepach internetowych 209 pln) Lub wymienie na DAMSKIE: Clinique - Simply Lancome - Calypso Emporio Armani - Night Armani - Mania Lacoste - Touch of pink Davidoff - echo i tym podobne lub Podklady Lancome, HR, EL, Clinique dla cery mieszanej 2. podklad matujacy ArtDeco. Dla mnie za malo kryjacy. W Galerii Centrum kosztuje 80 pln sprzedam za 60. Uzyty 2 razy. Kolor nr 2. Zawiera filtr sloneczny 12 Szczegolowy opis ze zdjeciem na wizazu: www.wizaz.pl/produkty/baza/censura.php? tsid=1&csid=1b449e11bbfd8f4375ce7bad5377ab79&cmd=details&itemid=5585 3. SAMOOPALACZ W SPRAYU (nowy) 5 pln (wazny do marca) - obnizka z 20 pln Specjalna beztłuszczowa, lekka emulsja brązująca, która pozwala uzyskać naturalnie wyglądającą opaleniznę. Emulsja nie pozostawia tłustej powłoki. Jest całkowicie bezpieczna, nie niszczy skóry, łatwo się wchłania. Wygodna w stosowaniu. Piękna opalenizna widoczna jest już po 3 godzinach. O delikatnym zapachu brzoskwini. Do stosowania na całym ciele. Główne składniki: silikony, pantenol, octan tokoferolu (pochodna witaminy E), ekstrakt aloesu, dihydroksyaceton (substancja odpowiadająca za zabarwienie skóry)250 ml 4.SERUM BŁYSKAWICZNIE LIFTINGUJĄCE (uzyte 2 razy - faktycznie dziala ale ja teraz mam kuracje cery i nie mozge uzywac) 15 pln obnizka z 20 pln Błyskawicznie działające serum. Poprawia natychmiastowo kondycję Twojej skóry i utrzymuje ją w idealnym stanie do 8 godzin-bez zmarszczek, wygładzoną, napiętą i promieniejącą świeżością. Preparat działa niczym żelazko, które wyprasowuje zmarszczki, napina skórę, ściera ślady zmęczenia cery czy nieprzespanej nocy. Duża koncentracja czynników nawilżająco-rewitalizujących pomaga utrzymać w skórze wysoki stopień wilgotności, co z kolei sprawia, że cera lekko napina się i następuje 'podciągnięcie' owalu twarzy czyli efekt liftingu. Do każdego rodzaju cery powyżej 25 roku życia. 50 ml 5. KREM NAWILŻAJĄCY Z WITAMINĄ E (nowy w pudelku) 2 sztuki cena 12 pln (regularna 19,90) Lekki krem nawilżający, który zawiera witaminę E oraz ekstrakty jabłka, winogron i mango. Dzięki silnym właściwościom antyutleniającym witaminy E chroni skórę przed wolnymi rodnikami, przez co opóźnia proces starzenia. Wygładza i uelastycznia skórę, sprawia, że staje się ona bardziej promienna. Stosować na dzień i na noc. 50 ml 6 . Yves Rocher, Yria, Puder prasowany kolor CLAIR uzyty moze 3-4 razy (jeszcze mam pudelko) cena 30 pln (normalna 59) - niestety za jasny bo to jest najasniejszy odcien Szczegolowy opis i recenze na wizazu: www.wizaz.pl/produkty/baza/censura.php?tsid=1&csid=e3250608cf7af0ac9e2f377fec1ad1bb&cmd=details&itemid=5122 Mam jeszcze kilka szminek, ktore okazaly sie nie trafionymi kolorami ale teraz nie mam ich przy sobie i nie pamietam kolorow - jedyny jaki pamietam to Rouge fatale - bardzo ciemny bordo. Uaktualnie wiec kolory pozniej. Mam jeszcze czerwono perlowy blyszczyk Oriflame z serii visions edycja letnia - uzyty raz - 10 pln Jestem z Warszawy Zaineteresowane zapraszam najlepiej na femina@tlen.pl bo tutaj zadziej bywam Odpowiedz Link Zgłoś
angieblue26 Poszukuje emulsji Kanebo i podkladu Color Clone HR 25.02.05, 11:24 Poszukuje kosmetykow i emulsji Kanebo (I ewentualnie II) i podkladu Color Clone Cream HR. W zamian mam do oddania rozne kosmetyki i perfumy. Przesle liste zainteresowanej wymiana osobie. Pozdrawiam serdecznie, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcela79 perfumy damskie Paradox+mleczko IP: *.acn.waw.pl 25.02.05, 14:53 Witam, mam do odsprzedania zestaw dla kobiet Paradox firmy Jacomo. W jego skład wchodzi 100 ml wody toaletowej i 150 ml. mleczka nawilżającego do ciała. Całość zapakowana jest w firmowe pudełko. Pachnidło to dostałam w prezencie - niestety nieudanym (zapach wyjątkowo nie dla mnie). Użyte 2 razy "na spróbowanie" i teraz lezy sobie w szafie i czeka na swoją panią ;)) p.s. Oczywiście sprzedam taniej niż w sklepach internetowych, czy drogeriach mój adres: marcela79@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Bulgari- Absolute Blu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.05, 21:02 sprzedam lub zamienie na inne (np. na kenzo jungle elephant , carolina herrera 212, poison, naomi campbel naomagic) absolute blu Bulgari , woda perfumowana koncentrat- bardzo trwale, buteleczka 40 ml. ,limitowana edycja w specjalnym opakowaniu...niestety nieudany prezent od chlopaka przywieziony z USA, uzyte tylko raz... w razie co prosze pisac na maila madzia2kk@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś