vanillaice Re: NARESZCIE MAM PIĘKNĄ CERĘ HURRRA!!! 30.04.05, 18:09 A jak to zrobiłaś? Moja jest przetłuszczona i jakaś taka bez blasku ,już zupełnie nie wiem co robić.. Odpowiedz Link Zgłoś
bzzzk Re: NARESZCIE MAM PIĘKNĄ CERĘ HURRRA!!! 30.04.05, 18:11 gratuluję:) a jaki miałaś problem ze skórą i jak sobie z nim poradziłaś?:) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majówka Re: NARESZCIE MAM PIĘKNĄ CERĘ HURRRA!!! IP: *.chello.pl 30.04.05, 18:21 Dziewczyny, ja mam doskonały sposób na cerę. Może i Wasza cera polubi papkę z płatków owsianych, przemywanie naparem z nagietka, maseczki z awokado. Na mnie to działa, może i Wam pomoże :-) Odpowiedz Link Zgłoś
bzzzk Re: NARESZCIE MAM PIĘKNĄ CERĘ HURRRA!!! 30.04.05, 18:28 a czy te sposoby nadają się do cery tłustej i zanieczyszczonej? pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majówka Re: NARESZCIE MAM PIĘKNĄ CERĘ HURRRA!!! IP: *.chello.pl 30.04.05, 18:37 Bzzzk, ja mam cerę mieszaną, myślę, że z powodzeniem możesz spróbować. Na ładną cerę polecam też łykanie pastylek drożdżowych. Życzę uśmiechniętej cery :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajusiowa Re: NARESZCIE MAM PIĘKNĄ CERĘ HURRRA!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.05, 18:41 ja tez mam swój - no tak nie do koDca swój :)pomysl ktory swietnie sie sprawdza. zmywam makija tylko i wylacznie platkami kosmetycznymi z woda mineralna i oliwka dla niemowlat.osuszam chusteczka higieniczna i nakaladam krem.ten sposob zdradzila mi koleznaka z pracy - 50-latka z piekna , mloda , jedrna skora. dla mnie bomba - moja sucha cera jest delikatna, jedwabista,zniknely zaczerwienienia i przesuszenia Odpowiedz Link Zgłoś
bzzzk Re: NARESZCIE MAM PIĘKNĄ CERĘ HURRRA!!! 30.04.05, 19:34 z cerą ja mam problemy spore, skończyło się na lekach hormonalnych, więc leczę się i myślę o czymś wspomagającym od zewnątrz, co wiadomo, że cudów u mnie nie spowoduje, ale może okaże się lepsze niż chemia:) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koala Re: NARESZCIE MAM PIĘKNĄ CERĘ HURRRA!!! IP: *.range81-157.btcentralplus.com 01.05.05, 06:05 Prawda, im mniej chemii tym lepiej! Ja uzywam kosmetykow Dr Hauschka(po lancome,chanel,YSL i innych) i od razu mi sie cera poprawila!A platki owsiane czynia cuda! xxx Odpowiedz Link Zgłoś