Dodaj do ulubionych

NARESZCIE MAM PIĘKNĄ CERĘ HURRRA!!!

IP: *.attu.pl 30.04.05, 18:04
Obserwuj wątek
    • vanillaice Re: NARESZCIE MAM PIĘKNĄ CERĘ HURRRA!!! 30.04.05, 18:09
      A jak to zrobiłaś? Moja jest przetłuszczona i jakaś taka bez blasku ,już
      zupełnie nie wiem co robić..
    • bzzzk Re: NARESZCIE MAM PIĘKNĄ CERĘ HURRRA!!! 30.04.05, 18:11
      gratuluję:) a jaki miałaś problem ze skórą i jak sobie z nim poradziłaś?:)
      pzdr.
      • Gość: majówka Re: NARESZCIE MAM PIĘKNĄ CERĘ HURRRA!!! IP: *.chello.pl 30.04.05, 18:21
        Dziewczyny, ja mam doskonały sposób na cerę. Może i Wasza cera polubi papkę z
        płatków owsianych, przemywanie naparem z nagietka, maseczki z awokado. Na mnie
        to działa, może i Wam pomoże :-)
        • bzzzk Re: NARESZCIE MAM PIĘKNĄ CERĘ HURRRA!!! 30.04.05, 18:28
          a czy te sposoby nadają się do cery tłustej i zanieczyszczonej?
          pzdr.
          • Gość: majówka Re: NARESZCIE MAM PIĘKNĄ CERĘ HURRRA!!! IP: *.chello.pl 30.04.05, 18:37
            Bzzzk, ja mam cerę mieszaną, myślę, że z powodzeniem możesz spróbować. Na ładną
            cerę polecam też łykanie pastylek drożdżowych. Życzę uśmiechniętej cery :-)
            • Gość: kajusiowa Re: NARESZCIE MAM PIĘKNĄ CERĘ HURRRA!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.05, 18:41
              ja tez mam swój - no tak nie do koDca swój :)pomysl ktory swietnie sie
              sprawdza. zmywam makija tylko i wylacznie platkami kosmetycznymi z woda
              mineralna i oliwka dla niemowlat.osuszam chusteczka higieniczna i nakaladam
              krem.ten sposob zdradzila mi koleznaka z pracy - 50-latka z piekna , mloda ,
              jedrna skora. dla mnie bomba - moja sucha cera jest delikatna,
              jedwabista,zniknely zaczerwienienia i przesuszenia
            • bzzzk Re: NARESZCIE MAM PIĘKNĄ CERĘ HURRRA!!! 30.04.05, 19:34
              z cerą ja mam problemy spore, skończyło się na lekach hormonalnych, więc leczę
              się i myślę o czymś wspomagającym od zewnątrz, co wiadomo, że cudów u mnie nie
              spowoduje, ale może okaże się lepsze niż chemia:)
              pzdr.
    • Gość: koala Re: NARESZCIE MAM PIĘKNĄ CERĘ HURRRA!!! IP: *.range81-157.btcentralplus.com 01.05.05, 06:05
      Prawda, im mniej chemii tym lepiej!
      Ja uzywam kosmetykow Dr Hauschka(po lancome,chanel,YSL i innych) i od razu mi
      sie cera poprawila!A platki owsiane czynia cuda!
      xxx
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka