illmatar 08.01.12, 21:47 Lubicie? Popieracie? I dlaczego? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
scand Re: Igrzyska Owsiaka 09.01.12, 09:33 Toleruję Parę razy dałem datki wolontariuszom .. Mimo to uważam, że służba zdrowia powinna być finansowana wg dobrych mechanizmów a nie poprzez akcje. Odpowiedz Link
illmatar Re: Igrzyska Owsiaka 10.01.12, 00:42 A ja czegoś nie toleruję. Jak by tak zbierał na domy starców, pies z kulawą nogą by się nie załapał na te serduszka. Ale zapytałam zanim się zorientowałam, że to "sprawa polityczna". Wychodzi na to że mamy terror poprawności politycznej kontra terror normatywności pisowej. Odpowiedz Link
oldpiernik Re: Igrzyska Owsiaka 10.01.12, 18:18 PAH, CARITAS, MONAR... "niech jeszcze i to..." Odpowiedz Link
scand Re: Igrzyska Owsiaka 11.01.12, 11:37 > Ale zapytałam zanim się zorientowałam, że to "sprawa polityczna". > Wychodzi na to że mamy terror poprawności politycznej ... Polityczna poprawność staje się czymś więcej niż polityką - staje się pewnym rodzajem religii a każda religia wymaga mitów i rytuałów. Mam nadzieję, że rozbudowywanie Trybunału Inkwizycji, czuwającego nad czystością i praktyką wyznania w tym wypadku nie pójdzie zbyt daleko. Odpowiedz Link