Dodaj do ulubionych

depilacja chemiczna

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.05.02, 11:18
pewnie taki wątek już był, ale zapytam: jaki preparat do depilacji chemicznej
mozecie mi kochane dziewczyny polecić. i jakie macie doświadczenia z tym
rodzajem depilacji :)
Obserwuj wątek
    • Gość: justy Re: depilacja chemiczna IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.05.02, 12:33
      Pamiętam, że byłam zadowolona z kremów Veet.
      Same kremy zazwyczaj trzeba trzymać dłużej niż zaleca producent, przynajmniej
      tak jest w moim przypadku- tylko trzeba uważać żeby nie trzymać za długo, bo
      można BARDZO podrażnić skórę (to też mi się zdarzyło, niestety).
      Pamiętaj, żeby przed użyciem depilatora chemicznego zrobić próbę uczuleniową
      (zwykle producent pisze o tym na opakowaniu).
      • Gość: LadyBlue Re: depilacja chemiczna IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.05.02, 15:33
        veet miałam krem do depilacji - taki z zieloną szpatułką i krem tanity, ale
        efekty nie były zachwycające, a nawet w ogóle ich nie było.
        • Gość: Angel Re: depilacja chemiczna IP: 212.244.106.* 29.05.02, 15:44
          Veet.Na mnie tylko on się sprawdza.Szybciutko i idealnie.Tanita i Streep są do
          wyrzucenia
          • Gość: marta Re: depilacja chemiczna IP: *.ny325.east.verizon.net 01.06.02, 03:32
            ja nieustannie polecam lotion do depilacji Sally Hansen:)) trochę śmierdzi,
            ale działa szybko i jest naprzwdę skuteczny (przynajmniej dla mnie)
            • Gość: LadyBlue Re: depilacja chemiczna IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.06.02, 10:52
              lotionu sally hansen nie moge nigdzie dostać. może coś innego?
    • Gość: dida Re: depilacja chemiczna IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 01.06.02, 13:59
      a mnie veet uczulil. jak zaden inny depilator chemiczny. nie przepadam jednak
      za tym typem usuwania wloskow. wole zwykla zyletke:)
      • Gość: Karusia Re: depilacja chemiczna IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 01.06.02, 14:46
        Dla mnie veet jest ok. Do niczego byla Tanita, polowa wloskow zostala. Nie
        bylam tez zadowolona z depilatora firmy Home Institut- zrobily mi sie po nim
        czerwone kropki, a np dla mojej mamy byl ok. Teraz zamierzam wyprobowac
        depilator sally hansen, zobaczymy jak bedzie
        • Gość: Vikcia Re: depilacja chemiczna IP: *.pl 01.06.02, 20:14
          Veet jest super. W ogóle na mnie raczej wszystko działa, raz jeden tylko miałam
          jakiś krem (chyba Tanita), który tak jakby urywał włosy ok.1-2mm nad skórą-
          beznadzieja. Ale Veet'a polecam- jest super, nawet ładnie pachnie i fajna jest
          ta "golarkopodobna" szpatułka do nakładania i usuwania.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka